MPB Anmeldelser

60.053

4,7

Fin og overskuelig webshop. I mit tilfælde stort udvalg af brugte objektiver, som er godt fotodokumenteret. Mulighed for returnering indenfor 14 dage. Samt 12 mdrs garanti. Har gjort brug af MPB... Se mere

Fantatisk service og gennemsigtighed! Altid hurtige vurderinger, som selvfølgelig er lidt laverede end man selv vil kunne sælge dem brugt for. - Men det jo præmicen. (De opjusterede faktisk mi... Se mere

Solgte alt mit Olympus kameraudstyr og fik et prisestimat, der var ok. Ville nok have fået lidt mere ud af at sælge det privat, men også få mere besvær. MPB var flinke til at opjustere min vurdering a... Se mere

Jeg solgte mit Nikon udstyr gennem MPB og er overrasket over hvor smertefrit det gik med både vurdering og den gratis forsendelse. Pakkerne blev samlet op af DHL. Vurderingen var fair og servicen frem... Se mere

1. Fotohandler

Om MPB

We transform the way that people buy, sell and trade used photo and video kit.

MPB is the world’s largest online platform for used photography and videography equipment. MPB is a destination for everyone, whether you’ve just discovered your passion for visual storytelling or you’re already a pro.

We have always been committed to making kit more accessible and affordable, and helping to visualise a more sustainable future.

We recirculate more than 350,000 items of used kit every year, extending the life and creative potential of photo and video kit for visual storytellers around the world.

Headquartered in the creative communities of Brighton, Brooklyn and Berlin, the MPB team includes trained camera experts and seasoned photographers and videographers who bring their passion to work every day to deliver outstanding service.

Every piece of kit is inspected carefully by our product specialists and comes with a warranty to give our customers peace of mind that buying used doesn’t mean sacrificing on quality or reliability.

mpb.com

Warranty included
All used gear is covered by MPB's free warranty.
Free Collection
We offer free collection and delivery on part exchanges, and free pick up on your equipment if you wish to do a straight sale.

• 64 Ship Street, BN1 1AE, Brighton, Storbritannien

• www.mpb.com

60 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(60.053)

9.765 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alt alt for dyrt

Alt alt for dyrt, i visse trilfælde mere end ny prisen, hvilket i sig selv jo er helot ude i hampen.

Men når de så skal købe ens brugte udstyr, så tager de dem til spotpris, til trods for at der tale om standen helt som nyt.

Eksempelvis teater de en Sony A7R V der 5 måneder gammelt til €1690 og sælger det samme hus til €2549!!!!

Update! Nu vil de give 25€ mere for samme hus og sælge det til 2549€. LMAO.

De er og bliver nogle scammers.

En Sony A1 kan købes billigere fre ny dd, end de sælger det til BRUGT!

12. juni 2026
MPB-logo

Besvarelse fra MPB

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vi forstår, at forskellen mellem vores købs- og salgspriser kan virke stor. Vores tilbud ved køb af udstyr tager højde for en række faktorer, herunder produktets stand, efterspørgsel på markedet, omkostninger til test, klargøring, garanti og videresalg.

Hvis du mener, at dit tilbud ikke afspejler dit udstyrs faktiske værdi, er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail, så vores team kan gennemgå vurderingen nærmere.

MPB Team

Brug dem ikke

Brug dem ikke. Købte et Pentax objektiv.
Da jeg modtog det var der støvpartikler indvendig på glas, og Zoom ring er løs
MBP nægter at godkende reklamation.
De virker meget høflige inden varekøbet, herefter er de modsat såsnart det koster dem penge.

12. januar 2026
MPB-logo

Besvarelse fra MPB

Hej Tom,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds.

Vi kan se, at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice vedrørende sagen. Efter en grundig gennemgang af objektivet i forhold til vores graderingskriterier samt de detaljerede bemærkninger på produktsiden, har vores team vurderet, at varen stemte overens med den beskrevne stand på salgstidspunktet.

Vi bestræber os på at være så gennemsigtige som muligt i vores annoncer, så kunder kan træffe en informeret beslutning inden køb.

Vi sætter pris på din feedback og beklager, at vi i dette tilfælde ikke kunne imødekomme din forventning.

Med venlig hilsen,
MPB-teamet

Nemt at handle med

Nemt at handle med. Havde lagt den op på forskellige sider men udb held, og kunne hurtigt få en god pris hos mpb. Udbetaling kom indenfor 1 dag.

20. februar 2026

Jeg købte mit allerførste kamera hos…

Jeg købte mit allerførste kamera hos MPB, og jeg kunne ikke have fået en bedre oplevelse.

Som førstegangskøber var jeg lidt nervøs for at handle brugt udstyr online, men hele processen var super nem og overskuelig. Hjemmesiden er virkelig brugervenlig, og det er tydeligt beskrevet, hvilken stand kameraet er i. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem købet.

Leveringen var hurtig, og kameraet levede fuldt ud op til beskrivelsen, faktisk så det næsten helt nyt ud! Det var pakket forsvarligt ind, så der var ingen skader overhovedet.

Alt i alt er MPB en mega god hjemmeside, især hvis man leder efter sit første kamera eller gerne vil spare penge på kvalitetsudstyr. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre og kommer selv til at handle der igen.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

22. august 2025

Meget tilfreds med forløbet

Først salg - og køb. Solgte en del Nikon udstyr, huse, objektiver mv. Købte Olympus MFT i stedet. Rigtig god oplevelse - fik lidt mere (nogle få Euro) for mit udstyr end forventet. Det var rart ikke at skulle igennem div. prisforhandlinger med mere eller mindre useriøse (potentielle) købere på dba eller FB Marketplace. Det bliver ikke sidste gang jeg benytter mig af MPB.

16. februar 2026

Fin og overskuelig webshop.

Fin og overskuelig webshop.
I mit tilfælde stort udvalg af brugte objektiver, som er godt fotodokumenteret.
Mulighed for returnering indenfor 14 dage.
Samt 12 mdrs garanti.
Har gjort brug af MPB både køb og salg. Fungerer godt.
Jeg er mere sikker når jeg handler her, end hvis jeg køber brugt udstyr via privat annoncer.

22. januar 2026

Alt i alt ok

Alt i alt ok
Produktet havde en lille skade som ikke var oplyst men ikke mere en jeg kunne lave det
Måske slet under transport da varen ikke var pakket helt optimalt

3. januar 2026