mailbot lignende virksomhed
mailbot lignende virksomhed, der konstant sender uønskede mails. (5-10 om måneden).
Viborgvej 159A, 8210, Århus , Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Min kone er ved at fortvivle fordi mp.dk bliver ved med at sende hende "opfordringer" til at skifte teleselskab. Det gør hun IKKE, og slet ikke til et så påtrængende firma som mp.dk, der end ikke har rygrad til at lægge deres mailadresse ud på deres hjemmeside.
Det er mere end irriterende med den slags firmaer, der er så forelskede i deres eget produkt, at de ikke fatter, at der er nogen der har en anden mening, og fx. er godt tilfredse med det selskab de bruger.
Jeg håber at det her kan stoppe mp.dk for deres påtrængende henvendelser, men de lader nok som om at jeg ikke har skrevet, og fortsætter.
Måske er det en sag for forbrugerombudsmanden. Tidligere var der love, der forbød sælger at rende folk på dørene for at sælge støvsugere, gummistøvler, leksikon og forsikringer. Sådan en lov er der i høj grad brug for, så det bliver muligt at stoppe firmaer som mp.dk og de andre af samme slags
mp.dk skylder min kone en masse stjerner pga. deres påtrængenhed.

Besvarelse fra MP.dk - Mobiltelefoni Priser
Har lige "tjent" (sparet) de nemmeste og hurtigste 588 kr. .....
Søgemaskinen er bare utrolig nem at arbejde med og finder lynhurtigt det abonnement der passer lige til mit behov
Flot sideopsætning iøvrigt Thumps up herfra
Mona

Totalt ubrugelig.
Valgte mobilselskabet 3 fra da de har elendig dækning og elendig service, men selskabet bliver alligevel fremhævet som bedste match? Selv hvis jeg så overser selskaberne under 3, bliver jeg anbefalet flere abonnementer som er dyrere end mit nuværende. Virker som om de er betalt for at anbefale 3

Besvarelse fra MP.dk - Mobiltelefoni Priser
En forbrugerservice som guider dig til overskuelighed. Så gider du ligesom mig ikke at tjekke samtlige mobilselskabers produktudvalg igennem, så prøv at brug mp...
De plejer også at være gode til at skrive tilbage på deres facebook side, så er der problemer kan du fange dem derinde.

Besvarelse fra MP.dk - Mobiltelefoni Priser
Jeg har tit udskudt at finde et nyt mobilabonnement, fordi det tager så lang tid og er så uoverskueligt. Det var derfor med skepsis, at jeg besøgte Mp.dk, for hvordan kan de finde rundt på markedet så hurtigt og nemt?
Hvordan aner jeg stadig ikke, men jeg fik hvad jeg kom efter, så derfor er jeg ligeglad :)
Så er nu den glade indehaver af det billigste mobilabonnement til lige netop mig

Besvarelse fra MP.dk - Mobiltelefoni Priser
Har du lyst til et billigere mobilabonnement eller blot at finde ud af, om du faktisk har det billigste? Så tjek det ud på Mp.dk...
Det gjorde jeg, og selvom jeg ikke bestilte et nyt abonnement, så gav det mig vished om, at jeg faktisk har det billigste. Så det skaber også god troværdighed om servicen, at den ikke bare forsøger at sælge et hvilket som helst abonnement.
Så fem stjerner herfra!!

Besvarelse fra MP.dk - Mobiltelefoni Priser
Hurtigt og nemt at bruge. Fandt ud af at jeg faktisk kunne spare en hel del ved at skifte fra TDC :) Meget smart at den lige udregner billigste mobilabonnement baseret på sit eget forbrug.