Jeg har ind i mellem købt lidt maling…
Jeg har ind i mellem købt lidt maling af Erling , men da jeg for noget tid siden købte en liter af koden 249 hvid fandt jeg prisen meget høj.
Da jeg igen i går skulle bruge mere af den samme, spurgte jeg om prisen på 400 ml, nu var prisen meget billigere, altså Erling tog 1600,- for en liter inklusiv hærder sidste gang, nu var prisen 430,- for 400 ml.inklusiv hærder.
Jeg spurgte om det var liste priser, altså for at finde ud af om det bare er en pris han slynger ud ? Men svaret var liste priser.
Jeg kan jo hurtigt se at noget er helt galt,
Et hurtigt regne stykke : 400 ml til 430,-
Det svare til 107,5,- for 100 ml.
Tager man så 1600,- for en litter, så svare det til 160,- kr for 100 Ml.
det konfronterede jeg Erling med, og han sagde jamen det var jo med hærder sidst,
og ja det var det, men det var det her også, så frisen pr ml bør jo være nogen lunde ens. Han sagde malingen var steget voldsomt, hvor til jeg svarede at det gjorde det jo indnu værre for så skulle den jo have være billigere endnu sidste gang,en vis vi regner prisen ud så har jeg før betalt 160,- kr for 100 ml sidste gang. nu hvor den er steget, så er prisen 107,5 for 100 ml det giver en overpris på ca 600,- kr jeg har betalt for meget da jeg købte en liter.
Men der hvor filmen knækkede det var ikke prisen, det var den ubehagelige måde jeg blev fejet af på, Erling sagde han var tot lige glad, jeg skulle bare pakke min lomme regner væk, og betale, og jeg spurgte om han syntes jeg skulle betale de fulde 430 kr selv om han havde taget overpris sidste gang, men igen han sagde det var han fulstendig lige glad med, jeg var helt målløs over den fason. Erling prøvede igen med ja men det kan man altid sige at det var dyre før, hvortil jeg svarede jeg kan bevise det på mobil pay hvad jeg gav, Erling sagde han var tot lige glad med mig og min lommeregner, jeg kunne bare skride.
Jeg må bare sige at vis man behandler folk sådan, så er det ikke kun mig som bare lige skal have lidt maling, så er det sådan man er.
Vis du siger tak fordi du snyder mig bevist , så er Erling flink, men i det øjeblik man stiller spørgsmålstegn, så er Erling nok tæt på en af de mest ubehagelige mennesker jeg har talt med.
Derfor fraråder jeg på det kraftigste fraråde at handle med Erling uærlig.