Se, hvad kunderne siger
O stjerner er korrekt på denne anmeldelsen av svindlere. De utgir seg for å en være norsk innovasjonsbedrift. Dette er lureri fra ende til annen, mail adressen de oppgir er et domene som ikke er i b... Se mere
Veldig useriøs
Da det 10 dager etter bestilling ikke var kommet noe bekreftelse på kjøp sendte jeg mail om avbestilling. Det gikk ikke da det allerede var sendt sa dem. 1 time etter fikk jeg mail med tracking nummer. Det sa at varen var på tur til transport. Det var også laget etter jeg avbestilte. Fikk beskjed om at jeg måtte få returlappe å returnere til kina da jeg handler hos norsk nettbutikk. Men når varen ankom var allerede frist for retur og sånt gått ut. Varen ser bra ut, men ikke holdbart å drive butikk som dette. Styr unna
Dørlåsen passer ikke vanlige dører
Dørlåsen passer ikke vanlige dører, kanskje en gammel kjellerdør fra 1950 tallet. Låsen var full av skrammer og går rett i søpla. Jeg har forstått at det ikke nytter å reklamere.
Gjensalg som sendes rett fra Kina og…
Gjensalg som sendes rett fra Kina og tar lang tid.
Mye styr med refund som måtte benektes via bank, og ekstra kostnad til vareretur.
Hold deg langt unna!
Kjøpte dørlås som var fullt av…
Kjøpte dørlås som var fullt av skrammer. Har bedt om returlapp som ikke kommer. Styr unna !!!!
Lureri fra gutterommet i Steinkjer
Om ikke direkte svindel, så kan man klart si at det er en luring som står bak. Her reklameres det for produkter under eget navn, men man sender bare generiske billigprodukter fra Ali Express. Det er altså bare en fyr på fra Steinkjer som har satt opp en Shopify-side basert på stjålne bilder man lett kan finne originalene til via Google Lens (omvendt bildesøk) som gjenbrukes på alle produktsidene. Videre er "brukeranmeldelsene" helt generiske maler skrevet av "Mona T", "Per J.", etc og uten noen sporbarhet: med andre ord, de er skrevet av bedriften selv. Styr unna.
Praktiserer ikke angrerett
Ombestemte meg etter å ha bestilt og ville returnere varene samme dag jeg mottok de. Årsaken til at jeg ombestemte meg var at jeg innså at den testen av aktivitetsklokker jeg hadde som grunnlag for beslutningen mest sannsynlig var produsert av Movo selv. Valgte å kjøpe en annen.
Da jeg skulle returnere var angrerettskjema borte fra nettsiden, og jeg måtte sende e-post for å be om dette. Her ba de om bevis på at varen var skadet og ga uttrykk for at det var eneste mulighet for å avstå kjøpet. Jeg måtte vise til lovverket og deres egne nettsider og forklare at jeg benytter meg av angreretten. Tilbake fikk jeg tilbud om 15% rabatt på neste kjøp. Dette er absolutt ikke en side jeg vil anbefale.
Svindel! Styr unna!
Falsk norsk side og test de selv har utført. Er billig skvip fra Kina som er enormt mye dyrere enn andre steder. Kjøpte en luftrenser men umulig å få tak i filter. Kundeservice svarer med bare tull. Synd disse ikke er tatt… !!
Styr unna!
Bestilte Movo myggdreper. Det endte med uker med purringer og oppfølging. Produktet var noe billig skrap fra Kina. Ingen dokumentasjon fulgte med forsendelsen, som ankom etter mange mange uker. Finne returadresse, var en jungel. Kommunikasjon med «kundesenter» ble et mareritt, tilbakebetaling likeså. Styr unna!
O stjerner er korrekt på denne SVINDELSIDEN
O stjerner er korrekt på denne anmeldelsen av svindlere.
De utgir seg for å en være norsk innovasjonsbedrift. Dette er lureri fra ende til annen, mail adressen de oppgir er et domene som ikke er i bruk, sporingen på varer er på kinesisk og kjøper du noe har du mistet pengene og ingen retur rett. IKKE LA DEG LURE, dette er nettsvindel. Du får ikke kontakt med det såkalte firmaet.
Lureri fra ende til annen
Lureri fra ende til annen. Ligg unna denne.
Bestilte PGS tracker til hund
Bestilte PGS tracker til hund. Det sto at det skulle ta 7-14 dager med frakt på denne varen. Bestilte den 13.juli.22, og den kom til postkassen min 4.aug.22, altså nærmere 4 uker tok det å få den levert. Kontaktet support på e-post 1.aug.22 for å purre samt å høre hvorfor det tok så lang tid. Fikk svar 5.aug.22 der det kun sto 2 setninger om at pakken min var levert (fikk den 4.aug). Med andre ord lang levering og dårlig support. Ble litt overrasket da jeg så at den ble sendt fra Kina. Anbefaler å finnet et annet selskap å bestille ifra.
Retur
Har kjøpt ei sportsklokke som jeg ønsker å returnere, men det er umulig å få kontakt mer firmaet. Vet heller ikke bor jeg skal returnere den.
Movo myggjagere
Jeg bestilte Movo myggjagere tre stykk, det tok en evighet før denne kom med post direkte fra Kina. Sporingslenken for pakken var til en kinesisk nettside på kinesisk språk. Når de ankom var det en av tre som fungerte normalt. Generelt en merkelig erfaring, nå får vi se hvordan de håndterer reklamasjonen.
Bare lureri
Bare lureri! Bestilte en wifi extender og den kom da etter 3-4 uker! Dessverre fungerer den overhodet ikke! Epost til en av adressene kommer bare retur og til den andre (kundeservice) får man ingen svar! Ønsker å returnere varen men vet ikke om jeg noengang får penger retur hvis jeg gjør! Dypt useriøst - bare å holde seg unna!
Svindel
Bestilte en pulsklokke som ikke ladet. Sendte den i retur, men den kom tilbake. Eposter leveres ikke, tlf er ikke i bruk. Sava As er en seriøs attføringsbedrift som blir forvekslet med Savagruppen. Leder på attføringsbedriften får flere henvendelser fra folk som er svindlet. U.T. har vært i kontakt med Forbrukertilsynet, skrevet klage.
STYR UNNA, DETTE ER SVINDEL😡
Ingen varer mottatt
Bestilte 3 insektlamper etter å ha lest en test på nettet. Jeg trodde testen var gjort av et seriøst firma, men tviler på det nå. De utgir seg for å være et norsk firma med «Fokus på innovasjon, pris og god kundeservice». Dette syntes jeg var tiltalende, men jeg kan ikke slutte meg til at erfaringen stemmer med dette. Det står at de sender varene samme virkedag. Jeg har ikke fått noe etter en måned. Ved sporing har det stått at varene har vært under frakt i ca 3,5 uker. Jeg ble lovet pengene tilbake av kundeservice, men har ikke fått noe. Nå svarer de ikke lenger på e-postene mine. Siden jeg har betalt med kort, har jeg bedt om at banken bistår meg med å få pengene tilbake. Jeg kommer ikke til å handle her igjen.
Skam dere
Dette er bare svindel og fanteri. Movo er en del av en større grupper som er kjent for å drive svindel. Varene du bestiller kan du like greit bestille på wish eller alibaba til en brøkdel av prisen. Alle produkttestene de har tatt og skryter av er det de selv som står for, og det ligger INGEN sannhet i noe av det. De har heller ingen returordning som fungerer som den skal. Ting er tungvindt og useriøst. HOLD DEG UNNA OG SPAR DEG FOR MASSE UNØDVENDIG STYR.
til Klarna- skam dere for å jobbe med sånne useriøse skurker.
Svindel
Svindel. Ikke kjøp noe fra nettsiden. De driver med dropshipping og videresender lavkvalitets produkter fra Kina. Pengene du har brukt vil du ikke få tilbake.
Ren svindel
Ren svindel. Dette er ett av mange stråselskap som kommer fra samme selger. Varene dropshippes fra Kina og er av veldig dårlig kvalitet om du i det hele tatt får dem. Alle bildene er falske og beskrivelsen av hvor butikken tilhører er falskt. Aldri kjøp fra denne nettbutikken!
Bestilte 3stk, fått 1, men de vil forsatt ha betalt for 3.
Jeg bestilte en pakke med 3stk isbitmaskiner til en god pris. Heldigvis har jeg valgt å betale via klarna siden jeg fikk kun 1 maskin av 3. Jeg har prøvd å ringe flere ganger til Movo, men de tar ikke telefon. Jeg har sendt 2 eposter samt lagt inn 2 forspørsler rett på siden. Sendt også hendvendelse til Sava som har sendt pakken, men får ikke tilbakemelding. Så den prisbelønte kundestøtta har jeg sett lite til gitt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.