1. Coachingcenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mit navn er Osama Salame. Jeg er foredragsholder, storyteller og stifter af MovingStories, fordi jeg ønsker at skabe et rum, hvor jeg via foredrag, oplæg og kurser kan sende dig et budskab, der rører dig og motiverer dig til handling. Jeg vil med andre ord gerne skabe en bevægelse i dit liv, der flytter dig tættere på dine mål, så du bliver den bedste version af dig selv – derfor ordet Moving i titlen. Fortællinger har gennemtiden været et af de mest effektive og underholdende redskaber til at viderebringe budskaber – heraf ordet Stories. Mine oplæg omhandler primært motivation, historiefortælling og effekten af storytelling. Og med mig som foredragsholder får du oplæg, der er spækket med en masse spændende, humoristiske og lærerige fortællinger.

4,2

God

Dygtig foredragsholder, der får publikum til at lytte og engagere sig.

Var til foredrag i CA's jobcafé med Osama Salame fra Movingstories om 'Ledigheden, der tvang mig på vej'. Ofte handler erfaringsudveksling i jobcaféen om det praktiske i jobsøgningsprocessen, fx hvordan man skriver et godt CV og en god ansøgning. Men Osama gik også et spadestik dybere om nogle af de udfordringer man har som ledig med selvtillid, jobsøgning 24/7 og fokus på det vigtige i livet. Osama er en dygtig foredragsholder, der med en passende blanding af humor og alvor og med udgangspunkt i egne erfaringer får publikum til at lytte og engagere sig. Tak for en god oplevelse

5. september 2019
Movingstories-logo

Besvarelse fra Movingstories

Tusind tak for de pæne ord Ole. Det var mig en fornøjelse at holde foredrag i CA. Og tak for rigtig godt samarbejde :)

Vh/ Osama Salame | MovingStories.dk

Vi Havde Osama ude og holde foredrag…

Vi Havde Osama ude og holde foredrag for vores medlemmer ifm. vores jobcafé.
Det var en rigtig god oplevelse, hvor flere af deltagerne efter foredraget var interesseret i at have en 1-2-1 dialog med Osama og jobsøgningsprocessen og om eventuelt at blive selvstændig eller arbejde freelance.

Mvh
Lars Ulrik Jeppesen
CA

29. august 2019
Movingstories-logo

Besvarelse fra Movingstories

Tak for en fantastisk oplevelse og godt samarbejde.

Ser frem til fremtidigt samarbejde.

Vh/ Osama Salame - MovingStories.dk

Historier med et kompas

For at vi som mennesker kan opnå vores fulde potentiale i vores meget korte liv, så er det essentielt, at vi har en vision og et mål, som vi arbejder for på daglig basis.
Har man ikke det, så er man som Colombus uden et kompas.

Osama har via sine foredrag inspireret mig til at finde mit kompas i livet, og gå efter mine drømme upåagtet af de udfordringer jeg måtte stå overfor.
Vil du også finde dit kompas? Så tage en snak med Osama!

19. maj 2019

Dygtig og professionel foredragsholder

Osamas oplæg og taler har hjulpet mig til at komme op på et helt nyt niveau professionelt - såvel som privat - og jeg har fundet mere ro og fokus. Det skyldes en kombination af, at min vision er meget mere klar og min tro på mig selv er blevet stærkere. Jeg er nu mere bevidst om mine styrker og ser flere muligheder for mig selv. Jeg kan rigtig godt lide hans fokus i foredragene. Han støtter, anerkender og udfordrer dig, så du virkelig rykker. Jeg kunne rigtig godt lide vekselvirkningen mellem dialog og nye erkendelser, konkrete øvelser og værktøjer.

13. maj 2019