Move with Me Anmeldelser 6

4,2

1. Personlig træner

Vil du føle dig stærk? badass? fuld af power og med masser af tillid til, at din krop kan, hvad dit hoved drømmer om? Så lad mig hjælpe dig godt på vej! Uanset om du drømmer om at tage din første kropshævning, lave en vejrmølle, finde bevægelsesglæden igen, eller at kunne gå 10 km uden at få ondt i kroppen, så vil jeg med glæde stå ved din side (fysisk eller online), og hjælpe dig hele vejen over målstregen. Jeg tilbyder personlig træning (1:1), træning for to (1:2), gruppetræning (maks 6 personer) firmatræning (hos jer eller udendørs) og online coaching. Det foregår primært udendørs i København, medmindre andet ønskes og praktisk kan lade sig gøre.

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Lise er super god til at gøre træning sjov og varierende.

Lise er super god til at variere øvelserne og lytte og rette til efterhånden som træningen skrider frem. Hun er motiverende og sjov at træne med og det har virkelig gjort en forskel at træne med hende fremfor alene. Jeg har lært en masse nye øvelser og er nu bedre til at fortsætte styrketræning på egen hånd. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til at træne med hende.

9. januar 2025

Lise er en fantastisk personlig træner

Lise er en fantastisk personlig træner! Jeg ville yil hver en tid anbefale hende til folk omkring mig. Jeg kom til hende da jeg gerne ville blive stærkere i min krop, have styr på formen inden for de forskellige øvelser så jeg ikke ville få skader, og så skabe en god træningsrutine. Lise er altid lyttende og forstående efter hvilke behov og mål du har og laver et program som passer præcis til det du gerne vil have ud af forløbet. Hun hjalp mig med at sætte mål som var overskuelige med nogle fede træningsprogrammer til. Hun var heppende, støttende og opmuntrende hele vejen igennem og var altid klar til at svare på mine mange spørgsmål.
Grunden til at jeg valgte Lise var hendes tilgang til træning - der skulle være fokus på glæden ved at bevæge sig og have muligheden for det, samt fokus på nogle specifikke styrke mål fx at lære om lave 1 armbøjning. Jeg ville ikke have fokus på krop og kalorier, da det havde en negativ effekt for mit mentale helbred.
- Derfor valgte jeg også Lise da hendes fokus som træner netop var hvor fedt det er at føle sig stærk i sin egen krop og hvor glad det faktisk gør en mentalt😊

- Mange tak til Lise for at være med til at starte min fitnessrejse og give mig en masse gode succes oplevelser for hvad jeg faktisk kan opnå hvis jeg klør på og er vedligeholdende. Og hvordan mit mindset har ændret sig inde for træning, for det er den FEDSTE følelse når man kommer i mål med fx at lave 1 armbøjning eller kan mærke man har fået meget bedre balance end da man startede!

24. august 2024

Tusind tak Lea ❤️
Du har været virkelig sej og meget inspirerende at arbejde med - glæder mig til at følge din videre rejse mod flere push ups og den første chin up 🤩

Motiverende, sød og dygtig

Jeg har sammen med fem andre nybagte mødre haft snart fire måneders træningsforløb hos Lise, og det har uden tvivl været et af højdepunkterne på min barsel. Lise er motiverende, dygtig og skidesød. Og god til babyer! Med Lise er der ingen aflysninger, ingen forsinkelser, altid alsidige programmer, sjove og gode opvarmninger og en utrolig imødekommende træner, der har været med til at gøre mig stærkere og lettere efter fødslen. Kæmpe anbefaling herfra!

18. april 2024

Tusind tak, Ida!
Jeg har været enormt inspireret af at følge jeres udvikling, og ikke mindst at se hvordan både din styrke, kropskontrol og power fra uge til uge har udviklet sig - og så forstår du jo virkelig at løfte andre imens du selv giver den gas 🤩
Det er en sand fornøjelse at træne jer! 🥰

Lise er det skønneste menneske!

Lise er det skønneste menneske og kan kun anbefales. Jeg løber med Lise i hendes løbeklub og glæder mig til at skulle starte et personlig træningsforløb op sammen med hende.
Hun stråler altid af glæde og energi. Du bliver kun motiveret og glad for at være sammen med Lise. Jeg kan kun forestille mig, at hun får sat mig godt i gang, når først vi starter træningen op. Du skal nok komme op fra sofaen med Lise, som træner.

1. marts 2024

Besvarelse fra Move with Me

Du er simpelthen for skøn Julie! Det er en fornøjelse at have dig med i løbeklubben, og jeg glæder mig til at bruge endnu flere timer på træning sammen med dig 🥰

Lise har hjulpet mig til at blive stærkere end aldrig før

Efter et 3 måneders forløb med Lise som personlig træner, er jeg blevet stærkere end nogensinde før.

Lise lagde et program, der gjorde, at jeg kunne mærke fremskridt hver eneste uge og har nået alle de mål, jeg satte ved forløbets opstart. Derudover er Lise mega sød, motiverende og dygtig til det hun laver.

Kan 100% anbefale!

30. november 2023

Besvarelse fra Move with Me

Tusind tak for de fine ord Nanna! Det har været en fornøjelse at følge din træningsrejse 🤩

Lise som personlig træner

Jeg har haft Lise som personlig træner gennem 5-6 måneder, og kan kun anbefale et forløb hos hende. For mig har Lise vist hendes kompetencer ved både at være en god træner mens man er motiveret, men mere vigtigt, så er hun der også, når motivationen er lav og hjælper med at komme igennem de perioder, hvor træningen er lidt svær. Hun har en virkelig god viden omkring træning, som rent faktisk virker og ofte må jeg give hende ret, når der er noget jeg ikke tror jeg kan. Alt i alt, så er Lise en passioneret træner, som ved hvad der skal til og kan hjælpe selv den mest mulige klient 😊

8. august 2023

Besvarelse fra Move with Me

Det er en fornøjelse at få lov til at træne dig, og følge din udvikling - både på styrke fronten, men i sandhed også på den mentale del! (du kan så meget mere end du ved) ❤️