En utrolig god service ved kontakt via telefon. Havde spørgsmål til monteringsbeslag og om der skulle ekstra beslag med. (Weinsberg CV. ) Dette blev undersøgt og fik hurtigt svar tilbage. Bestilt... Se mere

En nem og overskuelig hjemmeside, med gode forklaring om de enkelte produkter. Der medfølger en rigtig fin monteringsvejledning, så moveren var relativ nem at montere for 2 personer, uden at råde o... Se mere

1. Campingbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi tilbyder de bedste movere fra f.eks. Truma, Enduro, Al-Ko til markedets absolut bedste priser. Fælles for alle movere er den høje kvalitet. Vi hjælper dig med at vælge den mover som passer til netop dine krav.

4,8

Kan kun anbefale denne online butik alt er bare iorden fik fin hjælp undervejs til at vælge det rigtige produkt alt i alt en god oplevelse og hurtig levering lige til døren.

7. marts 2017

Rigtig godt tilfreds

Er meget tilfreds med den vejledning jeg fik ved køb af ny mover.

God pris og hurtig levering.

Kan bestemt anbefale andre at bruge moverpriser

15. januar 2016

Ved feriemessen i Herning, kom jeg i kontakt med moverpriser.dk. Jeg havde undersøgt markedet på nettet inden, og havde en god ide om hvilken mover jeg ville have. I Herning kom jeg til at snakke med en meget kompetent person som gav god rådgivning. Jeg bestilte og betalte omtalte mover. Allerede onsdag blev den leveret her på adressen, endda personligt. Fik at vide at hvis jeg havde spørgsmål eller problemer ang monteringen af moveren skulle jeg endelig henvende mig.
Kan kun anbefale firmaet

17. marts 2014

Enduro Mover til boogie-campingvogn

Jeg er meget tilfreds med min mover fra MoverPriser.dk.
Jeg valgte selv at montere den, og det var ikke noget problem, jeg fik endda en mail, med info om, at jeg skulle huske at slå en lille switch over på BOOGIE!
Det stod også i installations-vejledningen, men det tog jeg på ingen måde ilde op, da jeg ved at jeg selv og sikkert også mange andre tit bare går i gang, uden at læse installations-vejledningen!
Men jeg havde set den lille notits om, at man skulle slå den over, hvis det var en Boogie-vogn man skulle montere moveren på.
Det eneste jeg synes er lidt "skudt" ved siden af, er:
Er det ikke den helt samme mover der bliver solgt til både enkelt akslede og boogie vogne? Hvor man så bare skal slå den lille switch over!
Det er min fornemmelse, og derfor undrer det mig lidt, at man reklamerer med at man kan spare henholdsvis 3.000 og 4.000 kr.!
Det var det eneste der lige undrede mig, for hvis det er den samme, så er det vel også det samme man sparer?
Men det ødelægger ikke min opfattelse at min mover. Den virker som den skal, så den er jeg glad for.
Tommie Jørgensen
Skive

10. januar 2014

Meget fin service

Søgte svar på at finde den rette mover til min vogn en Hymer Feeling med en lav undervogn, men havde svært ved at få et ærligt svar, før jeg kontaktede Mover Priser, der ydede en meget fin service, og oven i købet anbefalede et billiger produkt end jeg havde besluttet mig for.

7. januar 2014

hurtig levering og god service

Købte en E.nduro premium og monterede den selv på min Kabe 560 Royale. (det er noget der virklig virker). Der manglede et ledningsdiagram i kassen da den kom , men det rettede en mail hurtigt op på. Er virklig nem at montere.

14. september 2013

Moverpriser. godt og ordentligt firma.

Købte mover til vognen, monteret mover glæde mig til at afprøve, s..... hovedafbryder og fjernbetjening fungere ikke ordentligt, så fik ikke afprøvet ordentligt. sendte retur og fik ny afbryder og fjernbetjening, og nu virkede det. men der kom nogle metalliske lyde fra den ene mover, fik den demonteret sendt retur og modtog en ny, fik den monteret og afprøvet, så kørte det bare. der var ingen problemer med muverpriser byttede de defekte stumper uden problemer og ekstra udgifter for mig, super fin behandling.

11. september 2013

kundeomsorg

Selvom det kneb lidt med at overholde leveringstermin [måske vognmand m.v.] så syntes jeg godt om jeres varelevering og kundeservice , men jeg har en lille bøn til jer ang.montering af motorenhed og tværbom på en Fendt Joker ca 1995 , fordi chassisrammen spidser ret tidligt mod træktøj [har selv modificeret beslagene] men nu passer beslagene fint. Det kunne være fint hvis disse fandtes originalt fra fabrikant, men med en fortid som mek/maskarb.var det til at løse. Med venlig hilsen lynge H.Nielsen

11. september 2013

Super service - SINDSYG hurtig leverance !!

Super service - SINDSYG hurtig leverance (4 timer fra bestilling) !!

22. oktober 2012
MoverPriser.dk-logo

Besvarelse fra MoverPriser.dk

Hej Ronni,

Tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er glad for at høre at de nye trækruller passede som forventet på din mover :-)

Thomas Kramer
Moverpriser.dk

Fantastisk service og god betjening

Hurtig tilbage meldning på spørgsmål, som MoverPriser skulle undersøge.
Selve handlen og servicen til UG, alt foregik hurtig og pålideligt.
Deres samarbejdspartner var en super oplevelse, med en rigtig god service og de tog sig meget god tid til at infomation omkring vores mover.
Kan varmt anbefale begge steder.

MVH Søren

19. oktober 2012

God pris og god service

Et godt produkt til den rigtige pris.Selv om leveringen trak lidt ud blev jeg løbende holdt orienteret om ændringerne. Det betød, at jeg ikke følte mig "glemt" i ordrebunken.

18. oktober 2012
MoverPriser.dk-logo

Besvarelse fra MoverPriser.dk

Hej Børge,

Vores leverandør var desværre forsinket med levering af din mover, og derfor gik der længere tid end forventet. Men vi fik den frem til dig så hurtigt som det var muligt, og jeg håber du er rigtig glad for din mover

Thomas Kramer
Moverpriser.dk

Tak for handlen

Vi fik en fantastisk god behandling i forbindelse vort køb af Enduro premium mover.
Tak fordi i henviste til monering hos MichaelsCaravanService i Vejen, en super oplevelse
M.v.h
Hans

21. august 2012

Kjempe bra!!!

Bestilte mover i sommer og den kom rett hjem til min adresse nøyaktig en uke etter betaling slik MoverPriser.dk lovte. Enkelt å montere og dette fungerer, har anbefalt MoverPriser.dk til de jeg har snakket med på vår ferietur.

20. august 2012

Proffesionel & serviceminded virksomhed

Fik god og proffesionel telefonisk rådgivning inden købet. Varen kom som aftalt, og jeg fik efterfølgende en god teknisk support og opfølgning i forbindelse med montagen. Moverpriser kan varmt anbefales til alle, der har mod på selv at montere moveren.

28. juni 2012