Fantastisk sted for kroppen
Fantastisk sted for alverdens bevægelse, sammenhold, virkelig dygtige trænere og udfordringer til alle kroppe.
Et movement center i Aarhus, der vægter kvalitet i holdtræning og personlig træning.
Tomsagervej 2, 8230, Åbyhøj, Danmark
Jeg kom til MoMe ved et tilfælde for 4 år siden og har aldrig fortrudt! Der er altid en fantastisk god stemning og sammenhold. Der er kompetente trænere der ser og hører hvilke behov den enkelte har og får en til at yde det bedste, alene og på hold. Og det hele med et smil på læben!
Bedste træningscenter, der findes. Anderledes end de fleste. Fokuserer på det enkelt medlem. Kan kun anbefales på det varmeste.
Movement Method er et helt særligt sted. Små hold med fokus på individet, plads til alle og et helt særligt sammenhold blandt medlemmerne. Vi kender og støtter hinanden. Træningen varierer meget, fra funktionel træning, over kravl, håndstand, pull ups, swan hangs, boldtræning til vejrtrækning og burpees. Har man en skade er der altid et alternativ. Jeg stolt af at være Mover og en del af dette fantastiske sted.
Jeg har trænet i movement methods i mere end fire år. Det er sjov og anderledes træning, og jeg har genopdaget alt det kroppen kunne, når den som ung og barn bare legede og blev stærk af at nyde bevægelse uden et mål om sundhed, udseende eller andet. På mit hold er der alt lige fra 70-årige, der står på hænder, til mennesker med skader og smerteproblematikker og til unge fyre, der løfter tunge vægte. Vores trænere rummer det hele. Det er små hold og et godt sammenhold, hvor folk kan være som de er. Kom med og prøv det af.
I Movement Method bliver jeg altid mødt af kompetente og veluddannede instruktører. På holdene, hvor vi maks er 12 deltagere, er der god stemning - vi leger, griner og udfordrer os selv.
Når jeg træder ind af døren til Movement Method, ved jeg, at min dag bliver lidt bedre. Hver gang.