Crossbrommertje voor Tibo!Vriendelijke mensen en een hartelijk ontvangst! Zeer goeie service.Tibo is in de wollen! Mvg Ludo
Se, hvad kunderne siger
Na 13 Maanden Accu of acculader defect van onze bakfiets (Weet niet precies wat) Beide opgestuurd naar hoofdkantoor, daarna keurig bericht gehad dat deze doorgestuurd werden naar hun leverancier.... Se mere
Kinder quad op accu gekocht bij motorpromo in Hardenberg. Bevalt uitstekend. Service en uitleg is uitstekend. Mooie zaak trouwens, complimenten hiervoor. Ik ben onderweg helaas de zadel kwijt g... Se mere
Nieuwe 125cc gekocht voor onze zoon.Van deze machine binnen 1,5jaar twee velgen compleet uitgescheurd en van de as geknald.Gelukkig zonder ongelukken.Zelfs frame op meerder plaatsen gescheurd en vee... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
De nieuwe haven 24v, 7772 BC, hardenberg, Holland
- 06-15888450
- info@motorpromo.nl
- motorpromo.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Crossbrommertje voor Tibo!
Crossbrommertje voor Tibo!Vriendelijke mensen en een hartelijk ontvangst!
Zeer goeie service.Tibo is in de wollen!
Mvg Ludo
De medewerkers zijn aardig de quads…
De medewerkers zijn aardig de quads zijn goed niks slechts aan het bedrijf
LET OP!! Veiligheid voor alles!
LET OP!!! LET OP!!!
In juli 2024 kochten wij voor de verjaardag van onze kinderen twee quads bij Motor Promo Hardenberg. Op advies van de verkoper kozen we voor twee duurdere modellen (125cc-gepard-viper-deluxe-rs8-blue met Gepard-blok), omdat deze beter zouden zijn dan de “slechte Chinese kwaliteit” die ze ook verkopen. Volgens de verkoper moet de Chinese kwaliteit jaarlijks een nieuw motorblok hebben.
De kinderen waren superblij. Op ons vlakke weiland hebben wij een veilig traject uitgezet, zodat ze niet op volle snelheid rijden en het leuker is dan rondjes draaien. Gemiddeld reden ze drie keer per maand, niet intensief. In de winter niet. In mei 2025 werd er weer gereden. Na twee rondes gaf mijn oudste zoon (10 jaar) aan dat de quad raar reed. Het hart van de velg van het rechterachterwiel bleek uitgescheurd. De velg hing nog deels vast. Dit had een ernstig ongeluk kunnen veroorzaken. (zie ook review van anderen)
De quad was nog geen jaar oud, maar Motorpromo stelde dat dit door verkeerd gebruik kwam. Conclusie zonder uitleg van onze zijde (heel knap...). Volgens hen is een quad ook niet gemaakt om door bochten te gaan vanwege zijwaartse krachten, dus alleen rechtdoor rijden mag. Ook zou de bestuurder te zwaar zijn geweest. Mijn zoon woog 30 kg, terwijl het boekje 100 kg maximaal aangeeft??? Daarnaast verkochten ze er honderden per jaar, gebeurde dit vaker en was er nog nooit iemand overleden… WTF!
Vandaag (februari 2026) hebben we opnieuw contact gezocht om een velg te bestellen. Online was deze op voorraad. Omdat we ruim een uur moeten rijden, belden we of afhalen mogelijk was. Wat volgde was een onfatsoenlijk en kinderachtig gesprek vol verwijten, vergelijkbaar met 2025. Misschien een cultuurverschil, ‘Harm’. Conclusie: de kwaliteit van het bedrijf is net zo slecht als die van het materiaal.
Wij doen geen zaken meer met een bedrijf dat door slechte basisonderdelen de veiligheid van onze kinderen riskeert. Een gespecialiseerd quadbedrijf bevestigde onze zorgen. De steekmaat van de velg is ca. 88 mm (hart-op-hart, diagonaal gemeten). Voor een kwalitatieve 8-inchvelg is minimaal 110 mm gebruikelijk. Door de kleine steekmaat en hefboomwerking is de kracht op het hart veel groter. Daarnaast is de velg van dun blik, geen dikwandig staal. Met deze steekmaat is alleen lage kwaliteit verkrijgbaar. We gaan daarom de wielbevestiging zelf modificeren om een degelijke velg te monteren en hopen dan dat de stuurinrichting niet ook ondeugdelijk is.
Wij plaatsen zelden reviews en lossen zaken altijd netjes op. Hier ontbreekt erkenning en verantwoordelijkheid. Veiligheid lijkt ondergeschikt.
Achteraf blijken kwalitatieve aanbieders vergelijkbaar geprijsde kinderquads te verkopen.
De website oogt professioneel. Volgens medewerker worden onderdelen echter direct bij de leverancier besteld (dropshipping) en zijn dus niet op voorraad. De velgen vonden wij op AliExpress voor € 5,-, wat de levertijd van een week verklaart. Toch staat er: ‘Eigen onderdelenhuis, voor 12:00 uur besteld? Vandaag verzonden.’ Waar is dat onderdelenhuis dan? Ook: ‘Uitsluitend hoogwaardige A-selectie.’ Hoe slecht is dan B- of C-selectie? En wie maakt eigenlijk de selectie?
Reageren is niet nodig. Dit is niet goed te praten vanwege:
- Zeer slechte kwaliteit
- Levensgevaarlijk bij normaal gebruik
- Onfatsoenlijke en onprofessionele behandeling
- Geen erkenning van het probleem
- “Voorraad” blijkt geen voorraad
- De bouten zitten nog steeds goed vast
- Geen speling op bouten, velg of as
- Geen verkeerd gebruik
- Niet te zwaar belast
- Was nog geen onderhoud nodig.
We hebben twee quads gekocht. Hoe gaat het dan met die andere? Onze jongste zoon (8) wil alleen samen met zijn boer rijden. Staat dus ook sinds 2025 stil, maar deze gaan we ook aanpassen voor de veiligheid.
Electrische buggy
Heb voor de kleinkids mooie elect buggy besteld.netjes bezorgd .en kleinkids vinden het geweldig. Kan op 3 verschillende hardrij standen ,voor klein en groot leuk. Ziet er goed uit.
In Beesd heel goed geholpen
In Beesd heel goed geholpen, fijne omgeving en goed advies.
Onlangs heb ik een S20 Pro fatbike…
Onlangs heb ik een S20 Pro fatbike besteld bij FietsOptimaal.nl en ik ben echt supertevreden. Vanaf het moment van bestellen werd ik netjes per mail op de hoogte gehouden. De levertijd zou maximaal 10 werkdagen zijn, maar de fiets stond al na 4 dagen voor de deur, keurig verpakt.
Wat voor mij het verschil maakt, is de kwaliteit. Er zijn tegenwoordig veel fatbike-aanbieders waarbij je twijfelt aan wat je krijgt, vooral als het om de accu gaat. Bij FietsOptimaal was alles gewoon zoals beloofd: een stevige, originele accu en een degelijke fiets.
Je merkt dat dit een betrouwbare partij is die weet waar ze het over hebben. Geen verrassingen of loze beloftes. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en zou hier zeker opnieuw bestellen. Absoluut een aanrader.
Mooie quads
Vorige week een quad gekocht en hij bevalt prima. Wij begrepen niet helemaal hoe hij werkte maar ben zojuist prettig op weg geholpen.
Hadden een oude bike waar we…
Hadden een oude bike waar we verschillende onderdelen nieuw op wilde laten plaatsen. Bij het ophalen bleken enkel dingen niet volledig gedaan, maar werd de dag zelf direct opgelost en ter compensatie wat extra onderdelen niet bereken inclusief het uurloon. Monteur bleef pokeren uur langer doorgaan tot alles perfect wasZeer vriendelijk en begripvol opgelost en dus zeer tevredentevreden . André
Voor mijn zoontje een crossmotor…
Voor mijn zoontje een crossmotor gekocht incl toebehoren. Supervriendelijk personeel, niks mis met de prijs. Onlangs moest er een reparatie plaatsvinden en dit werd volledig kosteloos uitgevoerd! Topservice!
Prima adres zonder gedoe!
Klacht over misleidende prijsinformatie, onjuiste toepassing laagste prijsgarantie en gebrekkige klantenservice
Slechte ervaring met Motorpromo – misleidende prijzen, gebrekkige service en zeer onklantvriendelijk.
We hebben onlangs contact gehad met Motorpromo over een kinderquad (1500W Eco midi Dustrider), waarbij op hun website een “vanaf-prijs” van €1649,- stond vermeld. In werkelijkheid blijkt dit bedrag niet van toepassing op het getoonde of beschreven model. Misleidend dus.
Toen we een lagere prijs bij een andere aanbieder vonden, wilden ze hun zogenaamde “laagste prijsgarantie” niet honoreren – met een vaag excuus dat die andere aanbieder “niet betrouwbaar” zou zijn. Deze uitzonderingen worden nergens vermeld op hun site of in hun voorwaarden.
Na meerdere telefoongesprekken (waarin ons van alles werd beloofd, en daarna weer teruggedraaid) en een offerte die we netjes opstuurden (maar zogenaamd niet aankwam), werd de prijs alsnog verhoogd.
De communicatie was onprofessioneel, onduidelijk en ronduit klantonvriendelijk. Helaas konden we hierdoor geen bestelling plaatsen.
Geen aanrader. Zeker niet voor mensen die waarde hechten aan transparantie en correcte service.
Fantastische zaak!
Fantastische zaak! vanochtend in de zaak Budel geweest. Werd hier super geholpen en het was allemaal niet te duur. Ik ga hier binnenkort zeker nog weer langs.
Koop NIET bij Motorpromo!
De allerbelangrijkste boodschap van deze review is: koop NIET bij Motorpromo!
De motoren zijn leuk geprijsd, het verkoop praatje klopt en zelfs voor eventuele reparatie is een oplossing want dat kan door ervaren monteurs gedaan worden tegen 50% van de normale prijs.
- De kwaliteit van de motor is bedroevend en levensgevaarlijk. Het tandwiel is er meerdere keren afgekomen en zelfs een keer in 3 stukken gebroken. Ditzelfde geldt voor de ketting: meerdere malen eraf gelopen tijdens het rijden. LEVENSGEVAARLIJK.
- Verkoop doet dit af met de melding dat dit inherent is aan de prijs en of ik wel wist wat voor motor ik gekocht had? Met andere woorden; een Chinese motor moet je volgens hen na iedere rit nakijken, aandraaien etc.
- Reparatie: om dit te laten uitvoeren mag je je motor wegbrengen (of dure transportkosten betalen) en dan ben je deze minstens 2 weken kwijt.
We hebben een serieuze klacht ingediend per mail en telefonisch contact opgenomen, maar de betreffende manager praat vooral veel, maar zegt in werkelijkheid niets. Indien je verder ergens op in wilt gaan dan vertellen ze jouw als klant doodleuk: 'Het lijkt wel alsof u ons opzettelijk wil dwarszitten'.
Uiteindelijk durfden ze bij terugkoop van de motor nog de 21% BTW eraf te halen en dat bedrag als uitgangspunt te nemen voor de prijsbepaling. Uitleg mbt marge regeling etc zijn ze niet ontvankelijk voor. Motorpromo bepaalt hun eigen spelregels en kunnen wat mij betreft een serieuze opleiding gaan volgen mbt klantenservice, financiele afwikkeling, communicate en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Waardeloos
Waardeloos! Koop je een quad (in Budel) van meer dan 1000 euro. Moeten er na 2 maanden al nieuwe banden onder. Na 3 maanden nieuwe accu en start ie helemaal niet. Breng je hem weg, is er voor 400 euro aan reparaties nodig om hem weer te laten rijden. Zogenaamd 6 maanden garantie, maar het is gewoon een wegwerp product! Zou door gebruik komen, maar er is netjes mee gereden.

Besvarelse fra Nummer 1 in quad en bikes overijssel
Ik heb 1x kinderquad daar gekocht
Ik heb 1x kinderquad daar gekocht, en een andere kinderquad bij een andere dealer. Deze is echter 200 km van mijn woonplaats. Betreft een identieke quad als zij verkopen/onderhouden. Gevraagd als zij beide quads willen herstellen, maar willen ze niet doen. reageren daarna ook niet meer. Vind het maar een 1* service
Top service bij motorpromo
Vandaag met trots een nieuwe nitro motors avenger eco mini quad 1200w 48v gekocht bij Motorpromo.nl! Het was de mooiste cadeau voor mijn zoon, mede door de deskundige en goede service van motorpromo! Ik wil jullie hiervoor enorm bedanken!
Ik heb mijn Quad in Beest gebracht voor…
Ik heb mijn Quad in Beest gebracht voor onderhoud en alles goed nakijken en dat is super goed en snel gedaan dus nogmaals super bedankt
Super handige vouwfiets ben ik gaan…
Super handige vouwfiets ben ik gaan uitproberen. Het beviel mij heel erg. Ik heb er eentje kunnen bestellen. Binnen 5 werd het bezorgd.
Een goede service
Een goede service, ik werd netjes geholpen aan de balie en het personeel was vriendelijk.
Behulpzaam en vriendelijk staan altijd…
Behulpzaam en vriendelijk staan altijd klaar om te helpen ook na de aankoop
Top service!!
Ik kwam kijken voor een quad en ben goed geholpen. Top service en een leuke showroom!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.