De makelaar is zijn Afspraken nagekomen, duidelijk in wat ze voor ons kunnen doen en de stappen in het verkoopproces. De camper stond centraal in Nederland, de site was duidelijk met foto’s. De aandac... Se mere

Virksomheden har svaret
Na zelf eerst een halfjaar geprobeerd te hebben onze camper te verkopen zijn we na een goed en duidelijk gesprek met Kaj Pluimers overstag gegaan om de verkoop in hun handen te leggen. Na drie weken w... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn heel tevreden over de afhandeling van de verkoop van onze camper door Herald blijeveld in nijkerk. Samen met zijn vrouw , kwam hij de camper ophalen , ze hebben hem laten reinigen en op de we... Se mere
Virksomheden har svaret
Sandy, gaf i.o. een goed openingsbod en elke 1 ste week van de maand ontvingen wij een update. Daarna tel. contact over eventuele aanpassing of nog even afwachten. Wij hebben al die maanden vertrouwe... Se mere
Skrevet af virksomheden
Veel verkopers twijfelen tussen inruilen bij een dealer of zelf particulier verkopen. Inruil levert vaak minder op, en zelf verkopen kost tijd: foto’s, adverteren, afspraken, onderhandelen. Bovendien blijft het spannend rond betaling en veiligheid. Daarom zijn klanten vaak opgelucht als ze ontdekken dat er een derde optie is: verkopen via een campermakelaar, zonder gedoe en zonder onnodige risico’s. De Campermakelaar Motorhome Depot regelt het complete verkooptraject van A tot Z op basis van no cure, no pay. De betaling voor jouw camper verloopt veilig via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandsche Bank.
Lees meerBen je op zoek naar een camper?
Bekijk ons aanbod
Landbouwweg 46, 3899 BG, Zeewolde, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hebben een super ervaring gehad bij het kopen van onze camper.
Sandy en annemarie schinkel heel erg bedankt voor jullie goede hulp en adviezen. Vond het een fijne samenwerking.
Groet Rudi en Gerda ter Heegde

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Bedankt voor de hulp bij de aanschaf van onze camper. Duidelijke communicatie en prima service.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Wij hebben 2 campers in de verhuur gehad bij Goboony en Schinkel kamperen vertegenwoordigde onze belangen. Wij hadden geen omkijken naar onze campers.
Sandy en Annemarie hebben altijd op een integere manier de belangen behartigd van zowel ons als de huurders. Ze zijn bereid om met je mee te denken.
Zij zijn altijd bereikbaar voor vragen en adviezen, wat heel plezierig is en ze komen hun afspraken na.
We hebben een hele fijne samenwerking met ze gehad.
Ik adviseer derden om met hun zaken te doen. Het zijn eerlijke en vriendelijke mensen.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Wij hebben onlangs een camper gekocht bij van Bijleveld kamperen in Nijkerk.
Inge en Harald zijn de zeer vriendelijke eigenaren, die je in een prettige en ongedwongen sfeer helpen.
Harald is een deskundige Campermakelaar die alle tijd voor je neemt en goed advies geeft.
Alles werd keurig geregeld en we kunnen dan ook niets anders dan dit bedrijf ten zeerste aanraden.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Wij zijn, vanaf het moment van onze interesse in een camper tot aan het moment van aankoop, zeer goed geholpen en begeleid door Jaap Molenberg en Cees van der Zijl van Campermakelaar Motorhome Depot Zeewolde.
Er is heel duidelijk gecommuniceerd, de betaling ging transparant en voor de uitleg over de camper werd ruim de tijd genomen.
Heel hartelijk dank daarvoor!

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
We hebben via Ronald Suselbeek onze camper verkocht. Het contact was prettig en goed. We verder volledig 'ontzorgd' en de verkoop verliep zoals afgesproken.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Een aantal weken geleden hebben we contact gelegd met Campermakelaar Jan Jansema van Motorhomedepot.
Daarbij werd meteen duidelijk wat opties tot verkoop waren, de verwachtingen en de werkwijze.
Het sprak ons bijzonder aan dat we helemaal ontzorgd zouden werden en ook werd aangegeven wat een mogelijk reële verkoopprijs zou kunnen zijn.
De verwachtingen zijn helemaal uit gekomen.
Op een plezierige en eerlijke wijze is het verkoopproces gegaan.
We werden goed op de hoogte gehouden en de uiteindelijke verkoop verliep volgens afspraak!
Echt een aanrader deze makelaar!

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Wij hebben vorig jaar een camper gekocht bij makelaar Sandy Schinkel in Zwolle.
Heel fijn contact met Sandy.
Helaas was de camper toch niet geschikt voor ons, dus wilden wij hem weer verkopen. Dit hebben we door Sandy laten doen. Binnen een paar weken was de camper verkocht!
We zijn zeer tevreden over beide processen en de diverse contact momenten met Sandy.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Wij hebben onze Defender Camper verkocht via Dion Lukkien Eelderwolde. Vanaf het begin nam hij de tijd, was zorgvuldig en netjes. Wij hebben ons :"ontzorgt" geweten en hadden de service dan ook aanbevolen gekregen via een vriend.
Wij geven de aanbeveling graag door!

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Fijne behulpzame afwikkeling; Schinkel Camperen uit Zwolle is echt top!
Service verlenen staat hoog in het vaandel!

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces.
Marco van der Griendt (onze makelaar) was zeer deskundig, dacht goed mee en was zelfs tijdens zijn vakantie voor ons aan het werk. Uiteindelijk is onze camper verkocht voor een marktconforme prijs waar wij prima tevreden mee waren.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Wij werden bij Sandy Schinkels in Zwolle goed ontvangen en kregen goed uitgelegd hoe het in z,n werk ging.
De camper op donderdag gebracht en zaterdag een berichtje dat ie al verkocht was dat is natuurlijk wel een unicum.
Nogmaals hartelijk dank.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
De uitleg van het proces was duidelijk en helder. De fysieke afspraken werden goed nagekomen en het hele proces van de verkoop verliep soepel en snel.
Daarnaast is Marco van der Griendt (regio Zeeland) een prettige persoonlijkheid. We hebben zijn werkzaamheden en service als heel prettig ervaren.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
In 1 woord geweldig. Snel resultaat door waarschijnlijk de scherpe prijsstelling en de juiste liefhebber op dat moment.
Geen 5 sterren want die is voor mijzelf.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
We zijn zeer tevreden over de snelle verkoop van onze camper door Thierry Reus uit Warmenhuizen Noord-Holland.
De camper is verkocht binnen 2 maanden. Het hele proces is in goed overleg verlopen.
Thierry is vriendelijk, professioneel, flexibel en kan snel schakelen.
Ook onze complimenten voor Mary Verspaget van het hoofdkantoor van Motorhome Depot die e.e.a. adequaat heeft afgehandeld tijdens haar vakantie.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Ik ben blij met de bemiddeling in de verkoop van mijn camper door Motorhome Depot, in het bijzonder Sandy Schinkel uit Zwolle. Alles is volgens afspraak gelopen en ik waardeer de manier waarop hij meedenkt en in contact blijft gedurende de periode van verkoop. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Mijn camper aangeboden en een lage verkoopprijs vastgesteld door de makelaar op afstand. Niet de moeite genomen om te overleggen of langs te komen. J. Van der Horst

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Herald heeft ons prima geholpen, en wist de vele vragen prima te beantwoorden; het wekte vertrouwen en dat werd door ons als erg prettig ervaren. We gaan nu dus voor het eerst camperen!

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Herald en Inge van Bijleveld (Motorhomedepot Nijkerk) hebben ons zeer goed begeleid in de verkoop van onze camper. De intake was duidelijk en realistisch. De marktwaarde had ik gecheckt bij enkele dealers, en die viel wat tegen. Samen hebben we een goede verkoopstrategie afgesproken, die binnen 2 maanden tot resultaat leidde. Iets minder dan gehoopt, toch zijn we blij met de opbrengst. Goede service door vóór aflevering alles te checken en problemen op te lossen voor de nieuwe eigenaar. De betaling en vrijwaring verliep voorspoedig. Wil je kopen of verkopen via Motorhomedepot? Beter dan een dealer of van een particulier.

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Sandy is een open en spontaan persoon.
Verkoop duurde wat lang maar is goed afgerond .

Besvarelse fra De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.