Banner for De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland

De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend blij met onze Adria buscamper en vooral ook met de manier waarop we zijn geholpen bij de aankoop. Vanaf het eerste contact voelde het goed. We kregen alle tijd om rustig rond... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De makelaar is zijn Afspraken nagekomen, duidelijk in wat ze voor ons kunnen doen en de stappen in het verkoopproces. De camper stond centraal in Nederland, de site was duidelijk met foto’s. De aandac... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na zelf eerst een halfjaar geprobeerd te hebben onze camper te verkopen zijn we na een goed en duidelijk gesprek met Kaj Pluimers overstag gegaan om de verkoop in hun handen te leggen. Na drie weken w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden over de afhandeling van de verkoop van onze camper door Herald blijeveld in nijkerk. Samen met zijn vrouw , kwam hij de camper ophalen , ze hebben hem laten reinigen en op de we... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med autocamperudstyr

Om De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland

Skrevet af virksomheden

Motorhome Depot is onderdeel van de grootste Campermakelaar in Europa. Iedere franchisenemer van Motorhome Depot opereert in zijn eigen regionale gebied als campermakelaar en bemiddelt in de verkoop en aankoop van tweedehands particuliere campers. Wil je jouw huis verkopen, dan bel je een woningmakelaar. Wil je jouw camper verkopen, dan bel je De Campermakelaar Motorhome Depot.

Onze werkwijze

Veel verkopers twijfelen tussen inruilen bij een dealer of zelf particulier verkopen. Inruil levert vaak minder op, en zelf verkopen kost tijd: foto’s, adverteren, afspraken, onderhandelen. Bovendien blijft het spannend rond betaling en veiligheid. Daarom zijn klanten vaak opgelucht als ze ontdekken dat er een derde optie is: verkopen via een campermakelaar, zonder gedoe en zonder onnodige risico’s. De Campermakelaar Motorhome Depot regelt het complete verkooptraject van A tot Z op basis van no cure, no pay. De betaling voor jouw camper verloopt veilig via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

De voordelen van verkopen via De Campermakelaar Motorhome Depot

• Geen verkoop, geen kosten.
  • Alleen serieuze bezichtigingen.
  • Bezichtiging altijd in aanwezigheid van de campermakelaar.
  • Wij verzorgen het hele verkooptraject.
  • Veilig en transparant.
  • Geen verspilde tijd.
  • Wij doen de onderhandelingen.
  • Je ontvangt een marktconforme prijs voor je camper.
  • Betaling verloopt via de derdengeldenrekening onder toezicht van DNB.
  • Wij houden je op de hoogte.
  • Je kunt de camper blijven gebruiken tijdens de verkoopperiode.

Het camperaanbod van De Campermakelaar Motorhome Depot

Ben je op zoek naar een camper?

Bekijk ons aanbod

Omschrijving van de afbeelding

Kontaktoplysninger

Jouw camper verkopen via Motorhome Depot

Benieuwd naar onze 100% veilige en onbezorgde werkwijze?

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

826 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

103 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Motorhome Depot Zwolle betrouwbaar en geweldige service

Helaas door droevige omstandigheden de camper moeten verkopen. Sandy Schinkel van Motorhome Depot Zwolle is betrouwbaar, empatisch, servicegericht en doet er alles aan om je te helpen. Hij heeft zelfs de camper opgehaald uit de stalling aangezien ik geen C1 rijbewijs heb. Binnen no time was de camper op een correcte wijze verkocht. Bij alle correspondentie/verkoop wordt je bij betrokken. Een aanrader om daar naartoe te gaan!

18. april 2024

Beste Margreet A,

Wegens droevige omstandigheden uw camper moeten verkopen is vervelend. Fijn dat de campermakelaar Sandy Schinkel u hiermee naar volle tevredenheid heeft geholpen. Dankjewel voor de review.

Aankoop camper

Motorhome Depot Zwolle is een fantastische onderneming. Vanaf het eerste moment voelden wij een vertrouwd gevoel mede door toedoen van Sandy Schinkel. We werden tijdens het hele aankoopproces bijgestaan door Sandy en zijn nu de trotse eigenaren van een mooie camper. Chapeau!

Beste Leon Berger,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u de hulp bij de aankoop van de camper en de werkwijze van campermakelaar Sandy Schinkel als erg prettig en vertrouwd heeft ervaren. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze camper verkocht via Mobhome Depot…

Onze camper verkocht via Mobhome Depot Nederland vestiging Nijkerk.
Zeer prettig contact gehad met Herald Bijleveld en zijn partner Inge.
Alle afspraken keurig nagekomen, en zouden de volgende verkoop weer doen via Nijkerk.

Beste Evert Kuijt,

Dankjewel voor de review. Goed om te lezen dat de werkwijze van de campermakelaar Herald van Bijleveld naar tevredenheid is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede tip om je camper te verkopen

Ik ben heel tevreden over de verkoopbemiddeling door Marco vd Griendt. Behulpzaam en vriendelijk.
Hij heeft mij ook ontzorgd door de camper op zijn terrein neer te zetten. Uiteindelijk prima verkocht en het werd gelukkig zonder verdere problemen afgehandeld, en dat was heel fijn na enkele onaardige ervaringen die ik had toen ik mn camper zelf probeerde te verkopen. De updates vanuit Motorhome Depot bij alle stappen in het proces zijn duidelijk en heel fijn om te horen hoe het proces loopt.

Beste Marjolijn,

Fijn dat u heel tevreden bent over de verkoopbemiddeling van uw camper door Campermakelaar Marco van der Griendt en dat u ervaren heeft dat u volledig ontzorgd bent tijdens de verkoop van uw camper. Dankjewel voor de review.

Caravan verkocht via caravan depot:

Caravan verkocht via caravan depot:
Duidelijke communicatie vanuit Inge en Herald van Bijleveld en het hoofdkantoor (Mary Verspaget).
Professionele bemiddeling die verkoper ontzorgt.

12. april 2024

Beste Hans,

Fijn dat u de verkoop van uw caravan via de caravanmakelaar Inge en Herald van Bijleveld als professioneel en prettig heeft ervaren. Dankjewel voor de review.

Servicegericht, betrouwbaar en correct

Ik ben bijzonder tevreden over de verkoopbemiddeling door Herald van Bijleveld. Betrouwbaar, vriendelijk en correct. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Herald behartigde mijn belang als verkopende partij goed, maar bewaakte ook dat dit niet ten koste zou gaan van de koper. Heeft mij ook ontzorgd bij het verhelpen van de opleverpunten. Uiteindelijk een faire deal die zonder verdere problemen afgehandeld werd. De updates vanuit Motorhome Depot bij alle stappen in het proces zijn informatief.

11. april 2024

Beste Bart,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u bijzonder tevreden bent over de werkwijze van campermakelaar Herald van Bijleveld bij de verkoop van uw camper.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze concorde camper verkocht na…

Onze concorde camper verkocht na bemiddeling van Jaap Molenaar . Het was een leuke samenwerking en correcte afhandeling , verder onderlinge een heel prettig contact wat heeft geleid tot de goede afloop van de verkoop

25. marts 2024

Beste Paul Smeets,

Dankjewel voor de review. Fijn dat de werkwijze van campermakelaar Jaap Molenberg naar tevredenheid is verlopen bij de verkoop van uw camper.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer prettige mensen die verstand van…

Zeer prettige mensen die verstand van zaken hebben. Duidelijke informatie.
Één puntje: er kwamen achteraf nog aardig wat kosten voorbij, mankementjes door de onafhankelijke inspecteur geconstateerd. Die ík tijdens het rijden nooit gezien of gemerkt had.
Niet de schuld van Motorhome Depot eigenlijk.
Verder alles buiten mij om geregeld. Echt ontzorgd.

21. marts 2024

Beste Klant,

Dankjewel voor de review. Fijn dat u heeft ervaren dat u ontzorgd bent tijdens de verkoop van uw camper met de hulp van de campermakelaar. Het is inderdaad altijd vervelend als er mankementjes uit de onafhankelijke keuring komen die opgelost moeten worden, maar daarmee weet u en de koper dat zij een goede camper gekocht hebben waar zij weer veel plezier van zullen hebben.

Superblij…

Wij zijn zo ontzettend blij met onze makelaar dat scheelt een heleboel zorgen.
Je hoeft nergens aan te denken en als er iets aan de hand is denkt de makelaar met je mee en zorgt voor een hele goeie oplossing

20. marts 2024

Beste Fiona,

Dankjewel voor de review. Fijn dat jullie blij zijn met de werkwijze van de campermakelaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een camper gekocht en onze…

Wij hebben een camper gekocht en onze oude camper verkocht via Motordepot. Wij zijn heel erg tevreden over de afhandeling hiervan. Dankjewel Inge en Herald!!

16. marts 2024

Beste Marit Meckelenkamp,

Dankjewel voor de review. Fijn dat de verkoop van jullie camper door campermakelaar Herald en Inge van Bijleveld naar tevredenheid is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn erg goed begeleid bij de…

Wij zijn erg goed begeleid bij de aankoop van onze caravan door Inge en Herald van Bijleveld in Nijkerk. Niet eerder met makelaars in deze branche te maken gehad, maar we werden prima ontzorgd.

9. marts 2024

Beste J.r.,

Fijn dat de aankoop van de caravan met de hulp van caravanmakelaar Inge van Bijleveld naar wens is verlopen. Dankjewel voor de review en veel caravanplezier!

Geheel ontzorgd

We hebben onze caravan verkocht via Caravan Depot in Nijkerk. Inge van Bijleveld was onze makelaar en ze heeft het hele proces prima en professioneel uitgevoerd. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en we zijn steeds goed op de hoogte gehouden. Betaling via de notariële partij verliep ook goed. We zijn op deze manier geheel ontzorgd en we zijn zeer tevreden over de service!

10. marts 2024

Beste H&L,

Dankjewel voor de review. Goed om te vernemen dat de verkoop van jullie caravan via de caravanmakelaar Inge van Bijleveld naar volle tevredenheid is verlopen.

Snel en adequaat verkocht

Afspraken werden goed nagekomen , de communicatie was helder en het resultaat goed. Kortom: we waren tevreden over de wijze waarop Ronald onze camperbus verkocht heeft.

7. marts 2024

Beste a Baart,

Fijn dat jullie tevreden zijn over de werkwijze van campermakelaar Ronald Suselbeek bij de verkoop van jullie camperbus. Dankjewel voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer behulpzaam en niet opdringerig

Wij hebben een half integraal camper gekocht via Sandy en Annemarie Schinkel in Zwolle. We zijn met de aankoop, uitvoeren van reparaties, communicatie met de verkoper zeer goed geholpen. Op alle vragen een antwoord en duidelijke uitleg.
Sandy heeft ons echt goed begeleid bij de aankoop van onze eerste camper!
Sandy hartelijk dank voor alle geleverde service!

5. marts 2024

Beste Pete Nelemans,

Dankjewel voor de review. Fijn dat jullie zeer tevreden zijn over de manier waarop campermakelaar Sandy Schinkel jullie geholpen heeft bij de aankoop van jullie eerste camper. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over het verloop…

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de verkoop van mijn camper alles is volgens afspraak verlopen keurig iedere keer het verloop doorgenomen en het geld werd ook netjes op tijd overgemaakt.de verkoper Sandy Schinkel uit Zwolle heeft hier aan bijgedragen deze man was ook bekwaam dikke 10
Vriendelijke groet Jan Pol

7. marts 2024

Beste Meine Jan Pol,

Fijn dat u zeer tevreden bent over het verloop van de verkoop van uw camper en de werkwijze van campermakelaar Sandy Schinkel. Dankjewel voor de review.

Aankoop eerste camper

Wij hebben een camper gekocht bij Motorhome depot de camper
makelaar met Ronald Suselbeek
zeer prettige man rustig legt alles uitgebreid uit en geeft goede tips kan deze man aan bevelen,
Groetjes Ruud en Joke

2. marts 2024

Beste Steijn,

Dankjewel voor de review. Fijn dat de werkwijze van de campermakelaar Ronald Suselbeek bij de aankoop van jullie camper als erg prettig is ervaren. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professioneel en perfecte service!

Onze dierbare camper professioneel en snel verkocht via Motorhome Depot. Dankzij Thierry in Noord Holland. Echt top service. Kan het van harte aanbevelen!

24. februar 2024

Beste Ger,

Dankjewel voor de review. Fijn dat de werkwijze van campermakelaar Thierry Reus bij de verkoop van jullie camper naar volle tevredenheid is verlopen.

Klantvriendelijkheid hoog!

Onze camper via Herald en Inge in Nijkerk gekocht.
Wat een fijn bedrijf! Goed geregeld
Goede uitleg, niet opdringerig, gastvrij! Zo zou je altijd behandeld willen worden als je iets koopt.

24. februar 2024

Beste Cilly Pul,

Dankjewel voor de review. Fijn dat jullie erg tevreden zijn over de werkwijze van campermakelaar Herald en Inge van Bijleveld bij de aankoop van jullie camper. Veel camperplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schinkel, deskundig, prettig en transparant

Camper aangekocht bij Schinkel-kamperen in Zwolle. Vriendelijk en deskundig geholpen door Aletta. Het hele proces van -voorlopige- aankoop, aankoopkeuring, alles in orde gemaakt bij garage, de betaling en het overdrachtsmoment was kraakhelder en transparant. Direct op pad gegaan en enorm genoten van onze nieuwe aanwinst.

23. februar 2024

Beste André Kruiswijk,

Dankjewel voor de review. Fijn dat het hele proces van de aankoop van jullie camper naar wens is verlopen en jullie de hulp bij de aankoop door Aletta als vriendelijk en deskundig hebben ervaren. Veel camperplezier!

Een echte aanrader!

Sandy heeft ons echt goed begeleid bij de aankoop van onze eerste camper!
Sandy hartelijk dank voor alle geleverde service!

Harry en Tea Smit
Hasselt

27. februar 2024

Beste Tea,

Dankjewel voor de review. Fijn dat jullie erg content zijn met de manier waarop campermakelaar Sandy Schinkel jullie geholpen heeft bij de aankoop van jullie eerste camper. Veel camperplezier!