Jeg har for nylig både solgt min gamle bil og købt en ny hos Motorgården i Næstved, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Hele processen var tryg og professionel fra start til slut.... Se mere
Blev straks betjent. Fik hurtigt tilbudt prøve tur. Fik aftalt fornuftigt bytte pris. Virkelig venlig betjening
Jeg havde fornøjelsen af deres sælger Mathias som hjalp mig, med finde min bil absolut fantastisk sælger. Som bare har styr på finde den bedste bil til en! Kæmpe anbefaling herfra! Deres værkfører B... Se mere
Salg af brugte biler samt flex-leasing i Næstved. Motorgaarden Næstved.
Skallegårdsvej 13, 4700, Næstved, Danmark
- Jonas@motorgaarden.dk
- motorgaarden.dk
Handler gerne igen
Vi købte bil hos motorgården for et par uger siden. Fin kommunikation og hurtig handel. Endda klar til levering før aftalt. Vi kommer meget gerne igen
FANTASTISK service!
Dygtige og glade sælgere!
FANTASTISK service!
Bilkøb
Købte bil af Motorgaarden for 2 måneder siden .
køer som den skal .alt virker
ingen problemer
sælgeren blev der efter fyraften .så vi kunne køre en test tur på motorvejen .
der blev rettet et par små ting og bilen blev lev til aftalte tid .
stor tak til Motorgaarden
Super god service og et godt køb af ny…
Super god service og et godt køb af ny bil. God tid til at lære os automatgear.
Perfekt og mere til
På Motorgården har vi haft en super god oplevelse/service ved køb af bil, som desværre viste sig at være en “ mandagsmodel”, men vi fik både repareret den, dog viste det sig ikke at være udbedret. Så gik købet tilbage og alle mand derude nærmest, gav os derfra en super god som i super god service. Vi købte en anden bil og er så Taknemlige over alt gik op og hvilken service udover det “ normale “ vi har fået. Tak for det og jer på Motorgården 🙏
Hurtigt tjek af min bil
Fik hurtigt en tid til tjek af min bil efter en påkørsel bagfra.
Ringer mandag eftermiddag og torsdag morgen kan jeg komme med bilen.
Personalet løftet bilen op på lidt og to mand gennemgår den for skader efter uheldet i forhold til forsikring og anmeldelse mm.
Heldigvis var det ikke skader da anhængertrækket havde taget af for slaget.
Jeg fik derfor hurtigt min bil igen og kunne kører videre.
Havde bestilt dækskifte..
Havde bestilt dækskifte, men da jeg kørte derfra var bremsen mærkelig så kørte tilbage til værkstedet og sagde det. De kiggede på den, og bremserøret var gået i stykker, som de fralagde sig alt ansvar omkring - virkelig øv, at skulle stå med en ekstra regning som firmaet ikke engang dækker, når det må være sket inden hos dem, men hvordan skal jeg bevise det🤷🏼♀️ Ærgerligt at de ikke tager lidt ansvar.

Besvarelse fra Motorgaarden
Total dårlig kundeservice
Total dårlig kundeservice , oplyser ikke første gangs kunde om betaling, flabet og truende svar på opkald, smækker røret på når man konfrontere dem med aftale de selv har lavet ang. levering af bil efter rep.
Købte vores bil mercedes i juli
Købte vores bil mercedes i juli. Alt skulle være gennemgået og lavet ingen fejl osv. nu er det 4 gang vi har den på værksted fordi der er en del lyde. Ja tak. Anlægget virker stadig ik og jeres svar da vi hentede den var. Vi kan ikke fikse det.
Kaliberen er sat omvendt på bag på. Slanger bøsninger hjul og mormor ophæng er færdige. Udstødningen er rusten og gennemtæret
Turbo slange flækket derfor den danser og hopper og det har jeg snakket med jer om flere gange. Kaliber defekte/flækket foran . Men bare malet over.
Skærmen i påstod ikke kunne laves,derfor den skraber på konstant er nu lavet og gevind undervognen er nu justeret rigtigt,skærm kassen er defekt og hænger derfor den skraber på og smadre skærmen. Den er så misligholdt så hvordan i har fået den gennem syn undre os meget.
Så tak for en kæmpe ekstra regning og hovedpine Big time.
Men ja der findes pbentbart sælgere der vil sælge alt og mekanikere der ikke gider deres job
Rigtig god service.
Vi købte en Golf 7 2016 hos Motorgaarden.
Meget venlig og servicemindet betjening og kommunikation.
Tobias var meget servicemindet og imødekommende og håndterede alle forespørgsler både før og efter købet meget effektivt og professionelt.
Vi fik bilen igennem en FDM brugtbilstest inden køb for egen regning, og alle mangler blev med det samme og uden diskussion udbedret inden overdragelse.
Efter købet var der et par mangler, som vi fik udbedret på eget værksted for Motorgaardens regning. Det er en fantastisk service.
Varmhjertet service hele vejen igennem
Jeg købte en brugt Golf 7 hos Motorgaarden, som jeg har været utroligt glad for.
Desværre opstod der nogle problemer bremser og olieforbrug efter tre måneder. Jeg gjorde dem opmærksomme på de problemer og uden at blinke to de bilen ind og ordnede det hele på kort tid på trods af travlhed på værkstedet.
Jeg føler mig tryg ved at handle bil hos Motorgaarden, når jeg ved at man bliver så godt behandlet hele vejen igennem.
Denne oplevelse bekræfter mig i at det var det helt rigtige at købe brugt bil hos en forhandler, men især hos Motorgaarden.
Verdensklasse
Verdensklasse! Et voldsomt superlativ. Men det skal bruges nu. Det er nemlig min mening om sælgere, mekanikere og indehaver, som hver for sig gjorde min oplevelse omkring køb af brugt bil til den virkelig positiv oplevelse. Især skal fremhæves deres garanti. Selv den mindste lille ting, også ting som jeg ikke selv havde bemærket, blev fikset til guldmedalje. Store ord - men jeg mener hvert eneste.
Motorgaarden
Jeg har købt min frække, røde BMW af Jonas fra Motorgaarden. Alt gik virkelig hurtigt og smertefrit, det hele kørte bare derudaf. No problemos overhovedet. Præcis som jeg bare kørte derudaf i min BMW🥳 Jeg kan kun anbefale Motorgaarden, og især Jonas. Stur stur 10 tal herfra. Tak 🙏
NR.1
Jeg kan kun anbefale Motorgaarden, det har nok været den mest positive oplevelse med en bilforhandler, jeg har haft i årevis. Jonas har været imødekommende og behjælpelig hele vejen. Det er helt sikkert et sted, som får de varmeste anbefalinger herfra.
Tak for super behandling Jonas 👍🏻😊…
Har handlet bil hos Motorgården og kan…
Har handlet bil hos Motorgården og kan kun anbefale at handle bil her.
God service, ringer/skriver tilbage som aftalt og må især fremhæve Tobias som en rigtig god sælger. Venlig, imødekommende og overholder alt hvad man aftaler med ham.
Jeg fik en fantastisk service af Martin…
Jeg fik en fantastisk service af Martin da jeg købte bil. Flink, hjælpsom og yderst serviceminded. Kan klart anbefale motorgaarden!
Servicemindedhed og indsigt
Som kunde i mere end 20 år og 3 biler, fandt jeg det naturligt, at se hvad Motorgaarden havde at tilbyde af brugte biler, da jeg fik behov. Jeg faldt for en Peugeot 308, men den var desværre solgt. Juniorsælgeren oplyste straks, at en lignende var på vej. Den kom efter en uge og så flot ud og kørte godt, så den tog jeg. Levering var med nysynet, klargjort og nyserviceret og endda nye måtter, hvilket jeg ikke syntes den havde trængt til. Meget fin service til en fin bil.
Købt bil hos Motorgaarden
Jeg blev taget godt imod af Tobias, som er en kompetent sælger og udføre god kundeservice. Jeg fik en ren og serviceret bil. Jeg kan klart anbefale stedet.
Virkelig god service
Altid hjælpsom og forklarende. Umiddelbart godt arbejde, uden at bilen efterfølgende fremstår med beskidte håndaftryk eller spildte væsker i motorrum.
Helt tryg ved at anvende dette værksted.