Motointegrator.se Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Everything was great, product matched description 100% and delivery was swift and right up to my doorstep. Also there was included great instructions on how to mount the product. Would absolute... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

It feels good overall, everything except price for delivery! What UPS have to do inside EU borders is hard to understand!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, reservdelar till lamporna typ lamphållare till olika bak och framljus till olika bilar. mvh Michael

High quality fit perfectly on my Jeep cherokee limited kl 2019

Virksomhedsoplysninger

1. Bilreservedelsbutik
  2. Engrossalg af biltilbehør
  3. Bilreservedelsmarked
  4. Butik med biltilbehør

Skrevet af virksomheden

Letar du efter reservdelar? Är kvalitet, förmånliga priser och omfattande service viktiga för dig? Då har du kommit rätt!

Motointegrator.se – din partner för bildelar!

Skrevet af virksomheden

Värdesätter du hög kvalitet, bra priser och förstklassig service? Då är Motointegrator rätt val för dig. Låt oss guida dig och hitta enkelt de delar du behöver i vår butik. Oavsett om du letar efter nya däck till din bil, behöver ett nytt chassi eller vill beställa biltillbehör online, hittar du bilreservdelar för alla vanliga europeiska, amerikanska och asiatiska bilmärken hos Motointegrator. Vårt sortiment innehåller produkter från ledande tillverkare som Bosch, Sachs, Valeo, LuK, ATE, Monroe, febi, TRW, Denso, Nissens och många fler. Vi utmärker oss med stor professionalitet och ett utmärkt pris-prestandaförhållande i våra erbjudanden.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ups tock a weary long time for delivery…

Ups tock a weary long time for delivery but motointegrator did a splended job

12. januar 2026

Besvarelse fra Motointegrator.se

Thank you for your honest feedback!
We’re glad to hear that, despite the longer delivery time, you were satisfied with the service. We really appreciate your patience and your kind words! -Astrid

Good quality and fast delivery

Good quality and fast delivery

23. december 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Thank you for your review!
We’re happy to hear that you’re satisfied with the product quality and the fast delivery. We appreciate your trust! - Astrid

Nöjd kund

Bra, kvalite produkter, snabb och smidig leveranser
Nöjd kund😄

30. december 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten på produkterna och den snabba, smidiga leveransen. Välkommen tillbaka! 😄🚗 -Astrid

Mycket bra brs

10. december 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Tack! Har du några frågor eller behöver vidare hjälp, är du varmt välkommen att kontakta oss. -Astrid

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Amazing value and quality parts

Amazing value and quality parts. Will use this place from now on, recommended

10. september 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Thank you! Glad you’re happy with our service! You're always welcome back! - Astrid

Snabb leverans

skulle bli bättre

skadad/gammal/inte original förpackning

22. september 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Kära Kund, tack för din recension! Om produkten är skadad eller har felaktig kvalitet vänligen kontakta vår kundtjänst omgående. Vi hanterar alltid reklamationer enligt våra villkor och vill säkerställa att du får en korrekt produkt. Om du behöver hjälp nå oss via e-post på info@motointegrator.se eller via telefon på vår supportlinje (för tillfället på tyska och engelska) på (+49) 30 3080 8048. Dessutom kan du chatta med kundsupport direkt på vår hemsida. - Astrid

Mycket nöjd o bra service

Mycket nöjd o bra service

11. september 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Stort tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd och att vår service motsvarade dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du behöver något till ditt fordon. - Astrid

För lång leveranstid

För lång leveranstid

8. september 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Tyvärr har vi ingen direkt påverkan på transportörens leveranstider och ibland kan det tyvärr uppstå förseningar hos fraktbolaget. Vi hoppas ändå att du är nöjd med produkterna och att de motsvarar dina förväntningar. Tack för ditt tålamod och varmt välkommen att handla hos oss igen! - Astrid

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ich schreiben in swedish.

Ich schreiben in swedish.
Lätt att beställa ,leverades snabbt och det var rätt artikel,

29. august 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Vi är glada att du är nöjd med leveranstiden – det betyder mycket för oss! Danke! :) - Astrid

Saab

Billiga kvalitets delar. Snabb leverans

4. september 2025

Besvarelse fra Motointegrator.se

Stort tack för ditt omdöme! Har du några frågor eller behöver hjälp, är du varmt välkommen att kontakta oss. -Astrid

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.