Tusind tak for den hurtige og professionelle hjælp med at finde et sæt gode vinterhjul til en super pris til min bil. Så kan vinteren bare komme an. Kan varmt anbefales!
Efter at have leaset bil i 2 år, havde jeg behov for ny rummelig bil. Med behov for bil til 5 personer, henunder teenager, ville jeg gerne have noget som kunne opfylde vores behov. Lang rækkevidde, g... Se mere
Skrev dagen før da jeg akut manglede vaske produkter og fik det dagen efte han gav mig en god pris på en hel pakke meget tilfreds
Jeg kan varmt anbefale MotoGroup. De tog sig tid til at forstå mine behov og hjalp mig med at finde en skræddersyet bil, der passede perfekt til mine ønsker. Gennem hele processen oplevede jeg en p... Se mere
MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.
Englandsvej 8, 5700, Svendborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Utrolig hurtig og effektiv service! Jeg ved godt hvem jeg skal gå til næste gang :)

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Har ALT med til forsikring af Tesla. Samt suverænt billigere end mit gamle forsikringsselskab.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super service og hurtig feedback. Præcis som man ønsker.

Alt perfekt. Hurtig, venlig og hjælpsom personale. Fantatisk kundeoplevelse 👍🏼

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Hurtig eksekvering af ordren.
Kan selvfølgelig ikke bedømme dem i forhold til håndtering af skader.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Besvarelses tider helt i top. Når man går og kigger på nyt, er vente tid træls. Der blev besvaret hurtigt og konkret på det man spurgte om. Kanon god service og vejledning.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Tak for hjælpen til MotoGroup ApS for at finde en perfekte bil der passede til mig. Stor hjælp hele vejen igennem, og gode priser - Kan klart anbefales!

Super god service fra Alexander
Kendetegn iflg min oplevelse
- Fleksibel og dynamisk
- Altid på / svar med det samme
- God og tålmodig rådgivning
- Leverer som lovet
Jeg kørte over grænsen med min nye bil her til eftermiddag. Den står nu med danske plader i carporten. Fuldstændig strømlinet process leveret af Alexander. Største anbefaling herfra

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super god og hurtig service i forbindelse med registering af bil importeret fra Tyskland! Kan varmt anbefales.

Absolut anbefalelsesværdig!
Fantastisk service fra Alexander - omgående respons på spørgsmål (også sent om aftenen) og en opnået besparelse på min bilforsikring på 54%.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Hurtig og professionel hjælp. Ekstrem god kundeservice!

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Jeg var mandag aften i panik, da jeg ikke kunne få plader på min ny-importerede bil.
Med kyndig, venlig og professionel vejledning frem til kl. 22.30 lykkedes det med værdifastsættelse, toldsyn og endda forsikring, så jeg havde plader på tirsdag kl. 16.
Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super service og gode priser (tilbud sendt, accepteret og registreret på under 1 døgn i weekenden) 👍👍👍💰💰

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Super god og hurtig respons både weekend og aften. Kan kun anbefales herfra:-)

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Utrolig hjælpsomme og hurtig respons, kan kun anbefale disse kompetente mennesker.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
God og effektiv support fra Motogroup i forbindelse med afgiftsberegning og indregistrering af bil importeret fra Tyskland. Kan klart anbefales herfra.

Besvarelse fra MotoGroup ApS
Rigtig god service og flinke folk, der er sku styr på det hele. Kan varmt anbefales til alle.