Motley Denim Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nu är det 14 dagar sedan jag skickade retur och köpte/betalade en ny tröja. Fortfarande inga spår av pengarna för returen, andra ställen tar 2-3 dagar sen har man pengarna på kontot Blir inte a... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag beställde bland annat jeans och cykelbyxor. Storlekarna var precis som jag hade önskat och leveransen gick snabbt, 2-3 dagar. Man har ett stort sortiment av kläder för oss lite mer storväxta. Allt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har beställt ett 20-tal olika tshirt och är supernöjd. Inte nog med att leveransen är snabb de skickar även med retursedel ifall man som kund behöver skicka tillbaks ett eller flera plag för retur/... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik med store størrelser

Skrevet af virksomheden

Motley Denim specialiserar sig på kläder för stora och långa män, med storlekar från 2XL till 14XL och jeans från W40 till W70. Vi handplockar produkter från välkända varumärken med fokus på passform, komfort och kvalitet för dig som vill ha kläder som verkligen passar. I vårt sortiment hittar du bland annat T-shirts, skjortor, jeans, shorts, hoodies, jackor, arbetskläder, träningskläder, underkläder, badkläder, skor och accessoarer. Vi har även nyligen utökat vårt sortiment med damkläder i stora storlekar, så att ännu fler kan hitta plagg med bra passform. Vårt mål är att erbjuda en smidig köpupplevelse, snabba leveranser och hjälpsam kundservice när du behöver oss.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättebra priser och mycket kläder att…

Jättebra priser och mycket kläder att välja mellan.
Och Snabb leverans.

1. april 2026

Hej Christoffer!

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt breda utbud, våra priser och den snabba leveransen.

Labai liuks,storuliams prekės

23. februar 2026

Sveiki,

Labai ačiū už jūsų puikų atsiliepimą! Labai džiaugiamės girdėdami, kad esate patenkinti mūsų asortimentu didesnių dydžių klientams.

Tikimės netrukus vėl jus pasveikinti mūsų parduotuvėje!

Pagarbiai,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Passar bra för långa personer!

Jag har alltid haft svårt att hitta kläder som passar eftersom att jag är 203cm lång, men deras hoodies passar jättebra! Jag kommer definitivt köpa fler kläder härifrån!

30. december 2025

Hej Albin!

Tack så mycket för din fina recension! Du har helt rätt – det kan vara svårt att hitta kläder som är tillräckligt långa. Därför erbjuder vi ett brett sortiment för både stora och långa män, så att fler kan hitta plagg som verkligen passar.

Vi är glada att höra att hoodien satt så bra, och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Stor varning för detta företag!!

Stor varning för detta företag!!! Inget fel på kläderna. Bra kvalite men kundservicen är urdålig. Behövde returnera en tröja för ca 700 kr som var för stor. Hittade efter en lång stunds letande på nätet en retursedel som jag skrev ut och klistrade på paketet. Åkte till anvisat ställe för returen men de kunde inte skicka tillbaka paketet. Det fanns inte i systemet. Ringde PostNord som inte heller de hittade paketet i systemet. De hänvisade mig till Motley Denim. Skickade mail till Motley Denim. Fick inget svar. Gick in på Chatten och berättar om mitt problem. Får inget svar. Bara ett automatsvar som säger att de är försenade och tackar för mitt tålamod och lovar att svara mig på mail. Inget händer. Nästa dag, samma visa. De är försenade, tackar för mitt tålamod och lovar att svara och lösa mitt problem på mailen. Inget händer.
Det verkar som de försöker trötta ut sina kunder och i mitt fall har de lyckats. Jag ger upp. Orkar inte mer men aldrig mera Motley Denim.

14. november 2025

Hej Carina,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att du hade en så frustrerande upplevelse.

Även om det har gått en tid sedan den här recensionen skrevs vill vi gärna hjälpa dig om ärendet fortfarande inte är löst. Det låter som att det uppstod problem med returen eller returetiketten, och vi förstår hur frustrerande det måste ha varit när du inte fick den hjälp du förväntade dig.

Vi erbjuder kundservice både via e-post på kundservice@motleydenim.se och via vår livechatt, och vi arbetar aktivt med att besvara alla förfrågningar så snabbt som möjligt. Om ditt ärende fortfarande inte är löst är du varmt välkommen att kontakta oss igen, så tittar vi gärna närmare på det och gör vårt bästa för att hjälpa dig.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

bra kläder - långsam kundtjänst

Jag har köpt kläder från Motley Denim flera gånger förut, i flera år och aldrig haft problem. Kvaliteten på kläderna har varit bra. Men nyligen så skickade de en 12XL tröja istället för 7XL och jag har försökt få tag på kundtjänst för att de skall rätta till, men jag får inget svar, varken på kontaktformuläret eller online chat med kundtjänst.
Uppdatering: 18/9
Kundtjänst har hört av sig, de hävdar kraftigt ökat tryck på Kundtjänst p.g.a. en pågående 15-års rea. Ok, De rättar till problemet så jag höjer betyget till 3 tills vidare.

17. september 2025

Hej Mattias,

Tack så mycket för att du tog dig tid att uppdatera din recension. Vi uppskattar verkligen att du har handlat hos oss under flera år och att du är nöjd med kvaliteten på våra kläder.

Vi beklagar att det blev fel storlek skickad och att det tog längre tid än vanligt att få svar från vår kundservice. Även om det har gått en tid sedan den här recensionen skrevs är vi glada att höra att vi kunde rätta till problemet. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår kundservice och uppskattar ditt tålamod.

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Äntligen kläder för män över två meter!

Helt suveränt med en nätbutik som har ett bra utbud av kläder för långa personer. Hit kommer vi definitivt återvända för fler inköp.
Snabb leverans utan krångligheter.

16. september 2025

Hej Eija!

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du hittade kläder som passar och att du uppskattade både vårt sortiment och den snabba leveransen.

Vi vet att det kan vara en utmaning att hitta kläder för riktigt långa män, och därför är vi glada att kunna erbjuda ett brett utbud av storlekar och passformer.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nu är det 14 dagar sedan jag skickade…

Nu är det 14 dagar sedan jag skickade retur och köpte/betalade en ny tröja.
Blir inte att handla nåt mer här.....

Efter några dagar har dom kollat vad jag skrivit här och erbjöd mig att få handla igen om jag tar bort kommentaren.

Helt sanslöst!

11. juli 2025

Besvarelse fra Motley Denim

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Även om det har gått en tid sedan den här recensionen skrevs är vi ledsna att höra att du blev besviken över hur ditt ärende hanterades.

Vi behandlar normalt återbetalningar så snart en retur har anlänt till vårt lager. Om det uppstår förseningar vill vi självklart undersöka orsaken och hjälpa till att lösa situationen så snabbt som möjligt.

Om ditt ärende fortfarande inte är löst är du varmt välkommen att kontakta oss via email eller vår livechatt, så hjälper vi dig gärna.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Felaktig uppgift om storlek i TALL-kollektionen

Beställde ett par KAM Cargo pants i TALL-kollektionen, storlek W38/L38. Byxorna var mindre i storleken, motsvarande W36/L36. Inte heller enligt företagets storleksguide gick det att få måtten att stämma överens med uppgiven storlek. Returnerat, beställningsnr SE53720.

17. marts 2025

Besvarelse fra Motley Denim

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Även om det har gått en tid sedan den här recensionen skrevs är vi ledsna att höra att byxorna inte motsvarade de angivna måtten.

Vi strävar efter att våra storleksguider ska vara så korrekta som möjligt, men vi uppskattar verkligen när kunder uppmärksammar oss på eventuella avvikelser. Din feedback hjälper oss att förbättra informationen för framtida kunder.

Om ditt ärende fortfarande inte är löst eller om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via kundservice@motleydenim.se eller vår livechatt, så hjälper vi dig gärna.

Inga kontaktuppgifter till företaget

De har varken telefonnummer eller e-post adress för att kunna kontakta företaget. Enbart interaktivt frågeformulär med färdiga svar. Så dåligt! Har bara en fråga om att kunna förlänga returtiden eftersom har köpt en födelsedagspresent i förskott. Blev så glad och hitta en webshop för långa män men detta sprack för en icke fungerande kundtjänst:-(

22. november 2024

Besvarelse fra Motley Denim

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Även om det har gått ett par år sedan den här recensionen skrevs är vi ledsna att höra att du hade svårt att komma i kontakt med oss.

Vi förbättrat våra kontaktmöjligheter. Idag erbjuder vi kundservice både via e-post på kundservice@motleydenim.se och via vår livechatt, så att det ska vara enklare att få hjälp snabbt när frågor uppstår.

Om du fortfarande har några frågor eller behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Extremt dålig service när produkten var defekt

Köpte en jacka, där sömmar i bland annat ficka och dragkedja gick upp efter bara någon vecka, så den blev oanvändbar. Skickade tillbaka den, och fick vänta 3-4 veckor på att få den tillbaka - och då hade de bara fixat dragkedjan, inte fickan som var det stora problemet!
Tycker att de borde kunna erbjuda en annan jacka, eller pengarna tillbaka - men det enda de kunde erbjuda var att skicka tillbaka jackan igen, och än en gång vänta 3-4 veckor...

24. april 2023

Besvarelse fra Motley Denim

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Även om det har gått flera år sedan den här recensionen skrevs är vi ledsna att höra att du blev besviken över hur ditt reklamationsärende hanterades.

Vi förstår att det måste ha varit frustrerande att behöva vänta flera veckor och sedan upptäcka att problemet inte hade blivit åtgärdat.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.