Motion Fitness Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Undvik. Håller inte vad dom lovar. De erbjuder sig först att ordna ett bättre pris, men drar sig sedan tillbaka. Det är ingen stolthet där att hålla sitt ord. Kan tänka mig att det skulle bli liknand... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Behövde en lats-dragstång till min träningsutrustning, en kabel maskin. Motion Fitness hade precis den jag behövde, utmärkt kvalitet och funktion. Föredömligt bemötande vid butiken! Är supernöjd! Re... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte ett set bumpervikter. Kontaktade kundservice eftersom delar av beställningen hade vissa avvikelser. Fick då ett väldigt bra bemötande och blev kompenserad utan några konstigheter.

Virksomhedsoplysninger

6. Udlejning af sportsudstyr

Om Motion Fitness

Skrevet af virksomheden

Beskrivning av bilden

Välkommen till Motion Fitness - Din partner för en hälsosammare livsstil!

Vi på Motion Fitness hjälper dig att uppnå dina träningsmål.

Vårt sortiment omfattar:

• Högkvalitativ träningsutrustning och skräddarsydda gymlösningar för träningsanläggningar, hemmagym, företag och allt däremellan
  • Innovativa träningssprodukter för alla nivåer
  • Expertråd och support för att optimera din träningsupplevelse

Med snabba leveranser, generösa garantier och mycket värde för pengarna, gör vi det enkelt för dig att investera i din hälsa.

Låt oss hjälpa dig ta steget mot en starkare och friskare version av dig själv!

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bra urval.

Bra urval.
Men tyvärr seg sida som laddar långsamt, och laggar.

27. juli 2026

Besvarelse fra Motion Fitness

Tack för ditt köp och hoppas att du är nöjd med produkterna. Din feedback på vår webb är befogad och något vi är medvetna om och jobbar på. Snart kommer vi att presentera en helt ny upplevelse på webben. Tusen tack och träna på!

Toppklass 🌟

Snabb och personlig service när jag utrustar mitt hemmagym. Dessutom med möjlighet att avhämta för mig som bor i närheten. Mycket nöjd 🤩

8. januar 2026

Besvarelse fra Motion Fitness

Tusen tack Anders och lycka till med träningen. Är det något du undrar över är du självklart välkommen att höra av dig till oss!
Starka hälsningar, Motion Fitness teamet.

Behövde en lats-dragstång...

Är supernöjd!
Rekommenderar absolut Motion Fitness varje gång!

2. februar 2026

Besvarelse fra Motion Fitness

Tusen tack för förtroendet och lycka till med träningen! Välkommen åter.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Blev en miss vid min beställning men…

Blev en miss vid min beställning men som sedan kompenserades.

16. december 2025

Besvarelse fra Motion Fitness

Härligt att vi kunde reda ut det. Som sagt, din feedback är viktig för oss då vi ständigt strävar efter att förbättra relatioinen med våra kunder. Tack för ditt köp.

Mycket bra

Bra , saklig genomgång med Daniel före och efter leverans. känns inte påträngande .

1. maj 2025

Besvarelse fra Motion Fitness

Tack för fina omdömet. Ska meddela vidare.

Bra produkter

Bra produkter. God service. Prisvärt.
Snabb leverans.

30. juli 2025

Besvarelse fra Motion Fitness

Tusen tack, behöver du något mer är det bara att du hör av dig. Välkommen tillbaka. Med vänlig hälsning, Motion Fitness

Snabb leverans

Snabb leverans, trevligt bemötande, bra service.

17. juli 2025

Besvarelse fra Motion Fitness

Tack Johnny, hör gärna av dig med feedback för att få höra vad vi hade kunnat göra bättre (för att få 5 Stjärnor), din åsikt är viktig.
Med vänlig hälsning, Motion Fitness Teamet

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag har inte fått några varor än

Jag har inte fått några varor. Kan inte se att de är skickade heller så jag kan inte riktigt svara på hur nöjd jag är med varorna. Själva köpet gick smidigt.

19. maj 2025

Besvarelse fra Motion Fitness

Hej, Du beställde den 19e och vi har upp till 4 arbetsdagars leveranstid så dina varor borde snart landa hos dig, säkert idag.
Hör av dig direkt till oss på info@motionfitness.se om det är något du undrar över.
Med bästa hälsningar
Motion Fitness Teamet

Snabb leverans

Snabb leverans. Vi fick våra hantar inom 3 dagar.

1. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Motion Fitness

Tack för fina omdömet och lycka till med träningen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabba leveranser og bra prylar

Snabba leveranser. Riktig bra pris/prestanda på bumpers! Har handlat flera gånger och har bara positiva erfarenheter. Vid et tillfälle var det en skönhetsfel på et produkt och det blev hanterat smidigt och snabbt. Helnöjd 😀

9. marts 2025

Besvarelse fra Motion Fitness

Vi är nöjda att du är nöjd, tack för fina omdömet och hoppas du får många bra träningspass framöver.
Motion Fitness Teamet

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.