Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

1: En fin måte å møte nye mennesker på. 2: utspekulert innmelding, først betaler man prisen som er oppgitt å tror at det er bare å gå i gang, men så kommer påslagene for å kunne bruke møteplassen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

It's strange that the reviews are so low. I came here, got a paid subscription, and was chatting with some nice ladies within a few hours. The next weekend, I went out for a date. A different d... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Møteplassen har bare blitt dårligere enn den var for noen år siden. Mange ufullstendige profiler. De fleste menn på 50-70 har minst ti år gamle bilder og klarer ikke å kommunisere på nett før de omtre... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Datingbureau

Skrevet af virksomheden

På Møteplassen.com finner du flere single og deres kontaktannonser. Registrer deg gratis idag og prøv dating med andre single fra Norge.

Kontaktoplysninger

2,7

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lite aktivitet, innholdet må endres

Kanskje den mest seriøse sieden på nettet. Men dere må endre på innholdet slik at aktiviteten kan øke. Dette blir en kjedelig plass og være. Så jeg vurderer sterkt å melde meg ut. Ikke vits i å bare kaste ut pengene min her inne

25. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Juks & bedrag i stor skala...🤔

Mange profiler her er falske for å få deg til å betale for premium abonnement. 7/10 er aldri aktive eller svarer/leser meldinger man sender. Det er mange profiler her for at det skal se bra ut og virke seriøst, noe det alldeles ikke er.

Denne tjenesten er rigget for å melke deg for penger lengst mulig, ikke noe annet for det er da de tjener store summer, ikke hvis du faktisk finner noen der raskt og slutter å betale 💸💸💸

Dette er en meget tvilsom bransje hvor selskapene som driver på vet at kjærlighet og begjær gjør deg blind, noe de vet godt å utnytte...🤔 Husk, det er INGEN kontroll fra noen myndigheter på hvordan de kan holde på å rigge systemet/appen sin for å melke intetanende brukere til å betale i dyre dommer for en tjeneste som lurer deg med fiktive profiler. Dette er dessverre den moderne form for svindel uten noen risiko for å bli tatt.

Ja, det finnes selvsagt noen ekte profiler her i høystaken av alle de falske, men de er i mindretall og drukner i oversvømmelse fra et 3 sifret antall menn som prøver å komme i kontakt med samme dame. De simpelthen orker eller gidder ikke svare alle når de kan velge og vrake fra øverste hylle, noe som er logisk også 🤷

Andelen menn iforhold til andelen kvinner er ekstremt skeivt fordelt, spesielt i aldersgruppen 20-45 år. Hvis du tror du klarer å komme igjennom hos en kvinne som har 100+ mannlige medlemmer som tar kontakt på engang så er det bare å prøve, men da er det realistisk sett høyere odds på å vinne i lotto, eller å få jobben som forvalter av oljefondet 💰

Med mindre du er rik, berømt eller veldig attraktiv som en mannlig modell, da har du kanskje en større sjanse 😅 Er du derimot en helt vanlig fyr som meg, er det bare å glemme 😏

Alternativt har du muligheten til å finne ei som er "mindre populær" blant menn i din aldersgruppe fordi hun er vesentlig eldre og på jakt etter lammekjøtt, eller har pakkeløsning med flere unger på slep som det hadde vært fint med barnevakt/minibank til. Og kun et fåtall av oss ønsker å være "sponsor" for andres unger 😅

Les vurderinger og ekte bruker anmeldelser på trustpilot før du overhode tenker på å betale for et premium abonnement hos disse svindlerne her... 🧐 Det vil garantert spare deg for tid, penger og falske forhåpninger 👍

Google anmeldelser på denne tjenesten/appen er fullstendig misvisende. Ja, appen ser bra ut, virker troverdig og fungerer bra, men det endrer ikke det faktum at de opererer med fiktive profiler for å lure deg til å bli betalende medlem 🙃💰💸

Anbefaler alle som leser/skriver en anmeldelse her på trustpilot om å gjøre det samme på google play store (eller apple) for å advare nye brukere før de laster ned appen dems og blir lurt inn i svindel nettverket. Det vil garantert gjøre at selskapet blør godt når de mister app nedlastinger fra nye brukere de bare venter på å lure.. 😈

Dette var for noen år siden en troverdig og pålitelig tjeneste for å finne ekte kjærlighet og en livspartner, men idag er det intet annet enn en melkemaskin for de som driver den, dessverre.

Men ikke ta mitt ord for god fisk selv om jeg har vært her en stund og selv blitt lurt, kast gjerne bort din egen tid og egne penger på å finne ut det samme 😅🤞

For egen del skyller jeg heller pengene ned i do enn å fore disse kjeltringene her med ei krone mer, da er det bedre å bare være singel, og heller donere disse pengene til et godt formål ❤️

Appen renner forsåvidt over av ekte pinoy jenter som desperat forsøker å forlenge sitt opphold i Norge etter de er ferdige med 2 år som aupair, 3 år på bibelskole eller har besøkt venner/familie her og er villige til å gjøre hva som helst for å ikke bli sendt hjem når de ikke har noe annet oppholdsgrunnlag... Tro meg, der snakker jeg av erfaring så anbefaler på det sterkeste å styre unna disse slue damene, det gir deg bare masse stress og problemer senere når de får permanent opphold og ikke har bruk for deg lengre.. 🥴

13. marts 2026

Veldig lite brukervennlig

Veldig lite brukervennlig. Som VIP medlem ser jeg ikke hvem som har likt meg, og ikke hvem jeg har sendt liker til, og som VIP kan man kun skrive med VIP+, og ingen andre. Veldig mange gratispassasjerer, og det er kanskje like greit, fordi at de kan skrive med stort sett alle, selv om de ikke betaler fem øre. Møteplassen kommer også med anbefalinger på masse gamle profiler som ikke er der lenger. Helt talentløst og bortkastet. Finnes heller ingen "fellesfelt" man kan legge inn hilsen eller info til alle. Her er det stort forbedringspotensiale. Og ansikter dukker opp som giganter på PC skjermen, alle ser dermed ut nesten som monstre.

12. marts 2026

Pengene er bortkastet

det vanlige 80/20 problem som det finnes med alle dating app. 80% av kvinnfolk er bare interessert i den top 20% av mannfolk så er du ikke i top 20% av mannfolk da bli du ignorert, få du aldri svar på meldingene dine og kaster du bort dine pengene. Bor du utenom de store byene da finnes det bare et par kvinner i nærhet så da bli sjansen helt redusert til null. Få du en "like" da er det mest sansynlig et fake profil med bildene fra google eller AI, eller det er profil fra en som ikke engang bor i Norge men i Vietnam, China, eller noen sted i Afrika og vil gjerne bor i Norge.

12. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

LOVE

For me the experience was perfect and I found love <3333

30. december 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Misvisende markedsføring

1: En fin måte å møte nye mennesker på.

2: utspekulert innmelding, først betaler man prisen som er oppgitt å tror at det er bare å gå i gang, men så kommer påslagene for å kunne bruke møteplassen fullverdig, for da MÅ DU HA VIP PLUSS ABONNEMENT, å da påbeløper det et betydelig ekstra beløp!!!

Sikkert derfor cirka 80% ikke er medlem, men bare snylter på dem som er, burde være enten eller selfølgelig!

29. januar 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.