MOTEA Anmeldelser

33.097

4,3

Manglende levering! Det er idag den 26 august. Vi har bestilt en vare for meget længe siden. Jeg fik besked på at venter med at rykke 2-3 dage efter den 8 august 2026. Nu er datoen passeret og heller... Se mere

Jeg blev noget bekymret ved at bestille efter at have set alle de dårlige anmeldelser, men tog chancen alligevel. Ca 1 uge efter at have bestilt blev det leveret til min dør, så super service der.... Se mere

Jeg bestilte nogle dele til min mc i slutningen af december 2025. Delene var ikke kommet en måned senere. Kunne se at de var strandet i posten. Ringede til Motea, der oplyste at de ville sende nye del... Se mere

Jeg blev noget bekymret ved at bestille efter at have set alle de dårlige anmeldelser, men tog chancen alligevel. 9 dage efter jeg have bestilt blev det leveret til min dør, så super service der. Har... Se mere

1. Butik med motorcykeludstyr og -tilbehør
  2. Butik med biltilbehør
  3. Butik med tilbehør til biludstyr
  4. Butik med motorcykelreservedele
  5. Motorcykelbutik

MOTEA bietet seit 2003 alles rund um Tuning, Styling und Protection für Motorrad, Roller und Co. Der Kunde profitiert im Webshop von der stetigen Entwicklung neuer Produkte, die das Motorradfahren noch angenehmer machen. Gemeinsam kümmert sich das erfahrene Team darum, dass der Kunde findet was er sucht.

33 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(33.097)

26.422 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tilfreds

Har handlet hos Motea flere gange. Har altid været tilfreds og i de få tilfælde jeg har været nød til at returnere det købte har det altid fungeret fint.
Godt udvalg og ofte gode tilbud.

3. oktober 2025

Kan ikke se hvad der skulle være svært

Kan ikke se hvad der skulle være svært. Ud over det var leveringstiden lang, men det var jeg klar over

30. september 2025

Besvarelse fra MOTEA

Tak for din tilbagemelding. Det er godt at høre, at alt fungerede som forventet, og at leveringen trods den lidt længere leveringstid levede op til det, du var informeret om. Vi sætter pris på din forståelse og din kommentar, som hjælper os med at fortsætte forbedringen af vores leveringstider.

Helt igennem dårlig oplevelse

Dårlig information og umulig forsendelses performance

24. september 2025

Besvarelse fra MOTEA

Takk for tilbakemeldingen — dette høres både frustrerende og utilfredsstillende ut.
Dårlig informasjon kombinert med mangelfull forsendelsesutførelse er ikke akseptabelt, og vi beklager ulempene dette har medført.
Vi noterer kritikken videre til vårt logistikk- og kommunikasjonsansvarlige for å avdekke hva som gikk galt og forhindre gjentakelser.
Kundeservice står klar til å undersøke din ordre, sporing og mulige kompensasjons- eller omleveringsløsninger dersom det er aktuelt.
For å etterforske saken raskere anbefaler vi å ha ordrenummer og sporingsinformasjon tilgjengelig når du tar opp saken med kundeservice.
Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på problemet — slik tilbakemelding er viktig for forbedring.
Motea-Team

Manglende indhold

Jeg har i dag modtaget et transport stativ til motorcykel men holderen til forhjulet var ikke med
Har nu prøvet af skrive til dem 5 gange men desværre uden held deres side giver samme svar prøv sener.

4. september 2025

Besvarelse fra MOTEA

Tak for din besked. Det er beklageligt at høre, at holderen til forhjulet mangler i leveringen, og at du ikke har kunnet komme i kontakt med os via hjemmesiden – det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

For at få løst sagen hurtigst muligt bedes du sende en e-mail direkte til kundeservice med følgende oplysninger:

Dit ordrenummer

En kort beskrivelse af det manglende del

Gerne et billede af det modtagne stativ og emballagen

Kundeserviceteamet kan derefter registrere reklamationen manuelt og sørge for, at den manglende holder bliver sendt til dig snarest.

Motea-teamet

Havde lavet en fejl bestilling

Havde lavet en fejl bestilling, og lavede hermed en annullering af ordren med det samme, og fik mail om ordre var slettet, men kan nu se at pengene allerede er trukket på min konto,
MOTEA ordre 21000066319

få straks mine penge tilbage til mig, ellers laves der en indsigelse igennem banken

2. september 2025

Besvarelse fra MOTEA

Tak for din besked. Det lyder frustrerende, at pengene er blevet trukket, selvom du har modtaget bekræftelse på, at ordren blev annulleret.
For at få løst dette hurtigst muligt bedes du kontakte Moteas kundeservice direkte og sende:
Dit ordrenummer (21000066319)
En kopi af bekræftelsesmailen om annullering
Samt dokumentation for betalingen (f.eks. kontoudtog eller transaktions-ID)
Kundeserviceteamet kan derefter spore betalingen og igangsætte tilbagebetalingen, hvis ordren korrekt blev slettet.