De negatieve reviews gaan voorl over racebanen. Ik heb alleen ervaring met modelbouw. Most-models heeft concurrerende prijzen, maar het blijft opletten. Soms is het model tegen een veel lager bedr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Product wat ik besteld had heeft het nooit gedaan. Kreeg geen retouretiket. Moest foto's opsturen. Na tussenkomst van Amazon uiteindelijk het pakket retour gezonden. Na de vraag waar mijn geld bleef,... Se mere
Ik heb in november 2025 een racebaan gekocht, na drie maanden zijn de auto’s en een controller kapot gegaan. Most Models geeft na het melden van de klacht dat dit onder gebruikerschade valt en er... Se mere
Diverse AMT truck modellen gekocht. Goede prijzen. Snelle leveringen. De dozen waren in perfecte staat. Ook perfect verpakt om ervoor te zorgen dat het goed overkwam. Geen overbodig vulmateriaa... Se mere
Op 12 maart een bestelling geplaatst
Op 12 maart een bestelling geplaatst. Tot mijn verbazing al op 13 maart geleverd. Dat is bijzonder snel en dus gewoon goed te noemen. ging om 4 potjes verf
MAAR:
Bestelling was niet compleet. Waren slechts 3 potjes geleverd. Toen ik dat via de mail doorgaf, kreeg ik als antwoord dat ik dat maar bij een volgende bestelling moest vermelden, dan zou het ontbrekende potje alsnog worden geleverd. Probleem is echter dat ik die bestelling echt NU nodig had. Hiervoor was men volledig ongevoelig, kreeg verder ook geen reactie meer. Mijn project ligt nu dus even stil.......
Echter, na een paar boze mails en het plaatsen van een negatieve review, werd het potje verf alsnog bezorgd.
Leuk, maar jammer dat et op deze manier moet gaan.
Maar goed, uiteindelijk toch opgelost!
zeer slechte communicatie
zeer slechte communicatie, het is een particuliere organisatie, slecht te bereiken. ik zou hier niets kopen
Perfect!
Nog nooit een probleem mee gehad, talloze keren producten besteld en de volgende dag keurig verpakt binnen gekregen. De site zelf is goed opgebouwd en de prijzen zijn prima, zeker een aanrader voor modelbouwers!
Goede service! Mijn bestelling kreeg ik de vlg dag al binnen. Helaas zat een ander product bij dan ik had besteld. Nadat ik het contactformulier had ingevuld kreeg ik een dag later reactie of ik het van het fouten product een foto wilde sturen. Zojuist kreeg ik een mail dat ik alsnog het goede product via de post toegezonden krijg en mag het foute product houden.
De bestelling was eerder binnengekomen dan verwacht, echter miste het bouwpakket zelf. De volgende dag kwam helaas het verkeerde bouwpakket binnen, maar dit is netjes en snel opgelost.
Op 04-12-2024 heb ik een bestelling…
Op 04-12-2024 heb ik een bestelling geplaatst. Deze bestelling was niet naar wens helaas. Ik heb de bestelling een paar dagen na ontvangst meteen netjes retour gestuurd. Helaas op 08-01-2025 nog steeds mijn geld niet terug mogen ontvangen.. ook krijg ik geen antwoord op de mail over waar mijn geld blijft. Erg jammer en slecht contact mee te krijgen.
Ik heb een Bouwmodel besteld voor de…
Ik heb een Bouwmodel besteld voor de kerst voor mijn man en het pakket is kwijtgeraakt in de drukte van de kerst. Al diverse e-mails gestuurd op hun site een reactie achtergelaten, via sms een bericht gestuurd via een andere manier nog geprobeerd maar geen reactie van deze webwinkel. Zeer slechte service jammer dat je zo bedonderd wordt. Geen aanrader en bedenk voordat je hier bij deze mensen iets besteld. 😥😥😥😥😥😥
misleiding
pas op wat je koop ook al staat er in product beschrijving dat alles erbij geleverd word , is dat vaak niet zo. in mijn geval zou de verf inclusief zijn , maar bleek dat er maar 30% in de doos zat, de rest bijkopen was een dure aangelegenheid
De winkel is buitengewoon slecht en kan…
De winkel is buitengewoon slecht en kan niet worden aanbevolen. Ons pakket is zoekgeraakt en we krijgen ons geld niet terug. In plaats van dat de leverancier contact opneemt met hun service provider, moeten we het zelf doen en worden we afgescheept. Deze winkel is absoluut geen aanrader. Ik hoop dat je ergens anders bestelt.
Tweemaal besteld
Tweemaal een bestelling geplaatst. Zeer schappelijke prijzen en zeer snelle verzending.
Je vindt in de webshop zaken die op een ander niet te vinden zijn of te duur. Opnieuw, zeker de moeite waard om eens een kijkje te doen.
Site très malhonnête !!
Site très malhonnête !!! Reçu un article défectueux et renvoyé le jour même. Malgré cela le vendeur refuse mon retour et le remboursement alors que j’ai droit de renvoyer l’article dans les 30jours. Le vendeur prétend que je l’ai utilisé mais j’ai site constaté que ça n’allait pas. Je suis dans mes droits de renvoyer l’article dans les 30j comme Amazon et autres mais eux sont MALHONNÊTES! Ne pas acheter chez eux!!!!
Top service
Top service! Ik ontving een Airfix kit met een productiefout, zelf contact opgenomen met Airfix, zij stuurden mij een nieuw onderdeel met een andere productiefout. Airfix gaf aan dat ik het geld via de winkel kon terugvragen. Omdat dit wat lang duurde mocht ik voor dezelfde waarde een andere bouwdoos uitzoeken. Top geregeld!
Duidelijke website
Duidelijke website
Snel antwoord op vragen
Alles was erg snel geleverd en tevreden
Alles was erg snel geleverd. Als brievenbus pakketje was deze prima binnengekomen. Er ontbreekt niets en er is ook niks beschadigd geraakt.
Perfect
Ik ben altijd zeer tevreden als ik goed geholpen word. Dat was in dit geval door stefan. Wat mijn vragen ook waren over modelbouw ik kreeg altijd een goed en deskundig antwoord. Over de verzending dat is altijd binnen 1 of 2 dagen dus snel. Mijn volgende bestelling uiteraard most modeld
een fantastisch bedrijf
een fantastisch bedrijf. behulpzaam . je wordt goed geholpen door stefan. en de bestellingen worden snel verzonden. mijn volgende bestelling doe dan ook zeker bij most models. echt een aanrader. ik heb weer een bestelling geplaatst en deze is weer goed verlopen
Læs mere om andre typer anmeldelser.