Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte ett trepack med olika sorter för att testa märket. Dofterna har en väldigt sur/söt/fruktig karaktär som kan misstas för svettdoft enligt mig. Väldigt förvirrande. Hade höga förväntningar men det... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Både jag och min sambo köpte ett gäng deos från er och är så himla nöjda. Vi båda lever ett väldigt aktivt liv men långa arbetsdagar och träning - och trots det har vi aldrig upplevt att man har någon... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Relativ snabb leverans. Deon anländer i bra neutral förpackning. Håller en fräsch hela dagen på jobbet/skolan som efter träningen. Dofterna luktar trovärdigt samtidigt kunde de lukta kanske bättre do... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

För första gången i mitt snart 70-åriga liv har jag hittat en deo som fungerar. Känner mig fräsch hela dagen. Kan ha en tröja mer än en dag utan att riskera att lukta ”svett”. Önskar den hade funnits... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Toiletartikelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Functional Body Care for Everyday Athletes

Kontaktoplysninger

4,2

God

TrustScore 4 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Optimal deo/suboptimala dofter

Snabb leverans. Deodoranten mycket bra. Enda som inte ger 5 stjärnor är att dofterna är lite aparta. Grapefrukt luktar grapefrukt. Mint luktar mynta. Eucalyptus den som luktar lite fräscht och inte helt udda att ha i armhålan. Skulle uppskatta om det fanns lite ”vanligare” dofter av lättare spretigt tema som exv Biotherm, Recipe f men även ett alt helt doftfri snarare än lukta frukt/grönsak. Utöver det toppdeo!

2. august 2023

Hej David,

Tack för din fina recension, det glädjer oss!
Vi tar även med oss dina önskemål på doft framgent, är det någon särskild doft som du hade föredragit?

Super torr shampo!

Snabb leverans! Bästa torrschampot. Så behaglig doft!

10. juli 2023

Hej Pernilla,

Vi är så glada att höra att du tycker om After Workout Dry Shampoo, det är en riktigt toppenprodukt!

Hej Annelie,

Tack för din recension och vad roligt att höra att du tycker om din deodorant!

Hej Magnus,

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och leveranstiden! Vi hoppas att du hittar fler favoriter i vårt sortiment framöver :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ok...skriver att man inte svettas och…

Ok...skriver att man inte svettas och blir torr under armen trotts man blir varm.Då undrar jag vilken planet det gäller!!!

3. juli 2023

Hej Cecilia!

Vår After Workout Deodorant är en antiperspirant, dvs den innehåller aluminiumsalt som idag är den enda belagda ingrediens som stoppar svettningar. Med det sagt så är det väldigt tråkigt att deodoranten inte levde upp till dina förväntningar, och du ska självklart välja en produkt där ute som passar för just dig!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och än så länge inga…

Snabb leverans och än så länge inga negativa kommentarer angående produkten. Dock i dyraste laget!

4. juni 2023

Hej Kjell,

Vad kul att höra att du tycker om produkten och fick den levererad snabbt hem till dig! Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till ett bra pris. och hoppas att du hittar fler favoriter i vårt sortiment som du tycker är värt pengarna 😊

Ha det fint!

Bästa deon

Jättebra deo som jag numera alltid använder.

4. juni 2023

Hej Lotta,

Stort tack för din feedback, det gör oss väldigt glada att höra!

Enkelt

Enkelt, smidigt o bra pris

3. juni 2023

Hej Kent,

Tack för din feedback, vi är så glada att höra att du är nöjd med både produkt, leverans och pris!

Väldigt bra deodorant

Väldigt bra deodorant, effektiv och fräsch doft.

30. maj 2023

Hej Britt-Inger,

Vi är så glada att höra att du har hittat en ny favorit! Har du testat någon annan produkt som du tycker om? Vi kan varmt rekommendera vår After Workout Shower Gel som är berikad med svalkande menthol, perfekt efter varma sommardagar 😃

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt fantastiskt bra produkt!

Helt fantastiskt bra produkt!! Den är otroligt effektiv, fungerar under hela dagen samt luktar gott och diskret. Jag förstår varför den har blivit "bäst-i-test"!

28. maj 2023

Hej Åsa,

Så roligt att höra att du tycker om vår deodorant, den gör verkligen jobbet (och doftar riktigt gott under tiden). En riktig toppenprodukt 🫧

Effektiv deo

Deo som håller vad den lovar. Plus för trevlig mintdoft.

5. juni 2023
Uopfordret anmeldelse

Hej Karin,

Stort tack för din recension! Om du tycker om mintdoften på vår deodorant så måste du testa vår After Workout Shower Gel med doft av Clean Eucalyptus eller Light Mint 💦

Bästa rollonet

Det enda som hjälper mot svett lukt !!!

27. maj 2023

Hej Birgitta!

Tack för din feedback, vi blir väldigt glada att höra att du tycker att vår deodorant funkar så bra. Har du testat vår After Workout Shower Gel som bland annat är berikad med svalkande menthol? Perfekt för svettiga sommardagar ☀️

Ha en fin dag!

/Teamet på Moss & Noor

Super service

Tyckte inte om doften på den deon som jag beställde, ville returnera men fick ett snabbt svar att vi skickar en annan doft gratis, mycket bra service och blev nöjd med den nya.

11. maj 2023

Besvarelse fra Moss & Noor

Hej Elisabet! Vad roligt att höra att du blev nöjd med den nya doften och vi hoppas att du kan hitta fler produkter som du tycker om i vårt sortiment. Vi kan varmt rekommendera vår After Workout Shower Gel - Clean Eucalyptus som är berikad med bland annat menthol som svalkar huden, perfekt för sommarvärmen!

Ha en jättefin dag!

Innehåller aluminium

Gillar inte lukten, dessutom såg jag att den innehåller aluminium. Så den går bort för mig.

27. april 2023

Besvarelse fra Moss & Noor

Hej Paula! Vad tråkigt att höra att du inte tyckte om doften, vilken är det du har testat och var det något särskilt du inte tyckte om med just den doften? Vi uppskattar all feedback!

Gällande aluminium så är vår produkt en antiperspirant, dvs den innehåller aluminiumsalt. Utan saltet så är det endast en deodorant, då får den enligt lag inte kallas antiperspirant och aluminiumsalt är idag den enda belagda ingrediens som stoppa svettningar. Alla våra produkter säljs på landets apotek och granskas därmed av produktexperter och Läkemedelsverket :)

Med det sagt så ska du självklart välja en produkt där ute som passar för just dig! ☀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra produkter och snabb leverans.

Bra produkter och snabb leverans.
Grapefrukt luktar bäst imo.

6. maj 2023

Besvarelse fra Moss & Noor

Hej Kim! Vad kul att du tycker om produkterna, Fresh Grapefruit är en riktig favorit.

Teamet på Moss & Noor

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.