moshi moshi mind Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 368 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er dybt begejstrede for de lækre produkter og den fremragende kvalitet, som holder til både brug og vask over mange år. Forbrugerne roser desuden det komfortable og smukke design, der passer perfekt til både hverdag og afslapning. Derudover fremhæves den lynhurtige levering og den sublime service som store plusser, der gør online-handlen til en fornøjelse. Nogle anmeldere var ikke glade for manglende størrelsesdata på hjemmesiden eller oplevede uheldige tilfælde med pasformen på enkelte varer. Desuden bemærkede et mindre antal forbrugere enkelte udfordringer med leveringsmetoden eller manglede hurtig hjælp ved specifikke forsendelsesproblemer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med tøjets lækre... Se mere

Quality

Kunder havde positiv oplevelser med kvalitet, og folk fremhæver ofte de bløde og holdbare materialer, der... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positiv tilfredshed med leveringsservice. Forbrugere fremhæver gentagne gange den... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den gennemgående høje kvalitet både i butikken og online. Mange... Se mere

Website

Kunder deler positive meninger om website og fremhæver platformens brugervenlighed. Mange forbrugere roser,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

TUSIND TAK for JER & moshi moshi mind's ganske særlige kundepleje & fællesskab der gør fornyelse af mit tøjvalg til mere en 'bare' NYT TØJ 🥰 ... JERES EVENT's har ALDRIG skuffet ... I er noget ganske... Se mere

Lækreste produkter og virkelig god kvalitet. Syet til at holde til brug og vask. Jeg fortryder aldrig det tøj jeg køber fra Moshi Moshi mind - kun det jeg ikke fik købt 😉. Dertil er der altid hurtig... Se mere

Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er alt... Se mere

Lidt uheldig i starten, da jeg fik leveret forkert vare, men kontaktede kundeservice, som svarede hurtigt, og blot to døgn senere havde jeg modtaget den rigtige vare, som jeg er meget glad for. Return... Se mere

1. Modedesigner
  2. Tøjbutik
  3. Engrossalg af tøj
  4. Sportstøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

Svarer typisk inden for 1 uge

4,8

Det kan ikke blive til mere end to…

Det kan ikke blive til mere end to stjerner.
Varene er gode, men kundeservice meget mangelfuld.
Jeg havde bestilt en pakke der intet modtager info og afhentning var oplyst.
Skrev om dette og det eneste svar er , at de beklager.
Intet hjælp, trods flere mails da pakken skulle hentes samme dag før den blev sendt retur.
Har selv måtte undersøge sagen hos GLS og har fået min pakke.
Har prøvet denne problematik før og normalt er det firma der er afsender, meget behjælpelige med at du som kunde ikke selv skal stå med opgaven at finde frem til pakken de har afsendt.

Firmaet svarer stadig ikke, hverken på telefon eller mail.

12. maj 2026

Kære LL

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager meget den frustration, du har oplevet omkring leveringen og kommunikationen undervejs.

Det ser desværre ud til, at der har været problemer med GLS’ beskeder om afhentning af pakken, og vi forstår godt, at det har skabt usikkerhed og unødig forvirring. Vi kan også se, at vores kundeservice ikke har formået at hjælpe dig tilstrækkeligt i situationen, selvom der er blevet svaret på dine henvendelser. Det beklager vi oprigtigt.

Vi er glade for, at du til sidst fik din pakke, men tager din feedback med videre i arbejdet med både vores kundeservice og leveringsoplevelse.

moshi moshi mind-teamet

Hurtig levering og super og nem service…

Hurtig levering og super og nem service da jeg bestilte en stribet kjole og et par stribede bukser, som jeg efterfølgende byttede i butikken på Østerbro, da jeg var lidt utilfreds med stribefordelingen i stoffet, var det nemt at bytte begge. Stoffet er meget smukt og i super kvalitet og hver kjole og buks er unik, da stoffet bliver klippet lidt forskelligt for hver gang.

8. maj 2026

Kære Karen

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med vores returservice og håndtering i butikken. Dejligt med så konkret feedback - tak.

Ro og nærvær

Jeg holder meget af Moshi Moshi mind universet. Produkter såvel som service udstråler ro og nærvær. Tak for jer.

12. maj 2026

Kære Lærke

Dejligt at høre og smukt beskrevet - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Lækker trøje

Lækker trøje
Venlig service

9. maj 2026

Kære Ida

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, dejlige produkter og i det hele taget bare en god oplevelse at være kunde hos jer

1. maj 2026

Kære Rikke

Åh, hvor godt at høre - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Kvalitet og pasform er helt i top

Kvalitet og pasform er helt i top. Og jeg fik mit tøj leveret super hurtigt. Kommer helt sikkert til at udvide min garderobe med flere styles herfra 🤩

30. april 2026

Kære Annemeya

Skønt at høre! Tusind tak for din anmeldelse og velkommen til vores univers 🙏🏼

Hurtig levering / kvalitet

Hurtig levering. Kvalitet er i top. Pasform som beskrevet. Produkterne jeg købte lever op til beskrivelse og forventninger

28. april 2026

Kære Anne

Tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse.

moshi moshi mind-teamet

Super lækker vare og hurtig levering.

Nem webbside at handle på, og vare af god kvalitet. Varen kom hurtigt og den levede helt op til forventning.

25. april 2026

Kære Maybritt

Dejligt at høre! Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼

Lækkert sortiment

Lækkert sortiment - Nemt og hurtigt, både ved bestilling og returnering.

27. april 2026

Kære Mette

moshi moshi mind-teamet

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Synes bare jeres produkter er så fine.

24. april 2026

Kære Marie

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse.

Super fin service

Super fin service, lækkert tøj og hurtig levering!

21. april 2026

Kære Eline

Skønt at høre, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Bedste tøjmærke

Altid hurtig levering af det lækreste tøj, der er certificeret med det højeste bæredygtighedsmærke.
Man kan altid regne med størrelsen og kvaliteten og ikke mindst mikse mellem sæsoner.

Kære Hanne

Dejligt at høre, tusind tak for din fine anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Elsker hele brandet moshi moshi mind

Elsker hele brandet moshi moshi mind, webshoppen yder enorm hurtig og god service. Produkterne særlig DOT serien er jeg helt dedikeret til♥️

Kære Maria

Åh, tusind tak for de flotte ord - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

ALT ved moshi moshi mind er indbydende…

ALT ved moshi moshi mind er indbydende og en skøn oplevelse. Har handlet ved jer mange gange - og ALDRIG skuffet. Hurtig levering. Smukke produkter, der aldrig skuffer. TAK for jer.

15. april 2026

Kære Marie

Tusind tak for de fine ord - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Godt kvalitets og lækre produkter

jeg synes moshi moshi minds produkter er virkelig gode og lækre og indtil videre virker som at være i rigtig god kvalitet.
leveringsservicen var også hurtigt og effektiv.
et minus ved det er at man ikke kan spare porto ved at hente i butikken, da jeg bor 150 meter derfra ...

Kære TB

Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Vi har faktisk netop tilføjet en mulighed for at bestille til afhentning i butik, hvor der plukkes fra butikslageret. I modsætning til vores Click & Collect som plukkes på vores hovedlager, er denne leveringsmetode gratis, og lagerstatus afhænger af butikkens lager. Sig endelig til hvis du har spørgsmål eller feedback til denne funktion 🤎

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering.
Meget fin kvalitet og pasform på skjorte, top og bukser.

17. april 2026

Kære Charlotte