TUSIND TAK for JER & moshi moshi mind's ganske særlige kundepleje & fællesskab der gør fornyelse af mit tøjvalg til mere en 'bare' NYT TØJ 🥰 ... JERES EVENT's har ALDRIG skuffet ... I er noget ganske... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Først og fremmest er kjolen, jeg har købt, både smuk og behagelig at have på. Det er sådan en kjole, man bare vil have på hele tiden. Leveringen var hurtig. Så alt i alt kan jeg kun anbefale dette firma.

Nem bestilling
Størrelser passer
Lækre produkter
Unikke varer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra moshi moshi mind
Nemt at navigere på hjemmesiden. Lækkert tøj. Kunne godt lide at jeg kunne vælge, om jeg ville have gavekort til Moshi Moshi mind (gratis) eller udbetaling mod fragtgebyr, da et af mine køb desværre skulle retur. Valgmuligheden var dejlig.

Besvarelse fra moshi moshi mind
Lækkert tøj meget blødt er dog lidt træt af at mine opsparede point ikke kan bruges præcis som jeg ønsker da det i forevejen er dyrt tøj

Besvarelse fra moshi moshi mind
Nem handel og hurtig levering online.
Købt en del gennem tiden kjoler, bluser og yoga tøj. Altid god kvalitet og behageligt at have på,

Besvarelse fra moshi moshi mind
Nemt at bestille, skøn hjemmeside med præcis de oplysninger, jeg havde brug for, ex størrelse, materialer mv. Hurtig levering - men bedst af det hele: altid lækkert designet tøj med en skøn pasform 👌🏼💕🌸

Besvarelse fra moshi moshi mind
Moshi Moshi online service har den hurtigst levering jeg har prøvet !
Derudover lever produkterne altid op til kvalitet og style. Det gør at jeg gladeligt shopper der ofte . Mine bedste anbefalinger ⚡️

Besvarelse fra moshi moshi mind
Jeg har købt et sweatsæt og en poncho fra Moshi Moshi Mind i den skønneste kvalitet og så behageligt at have på. Hurtig levering lige til døren. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Moshi Moshi Mind.

Besvarelse fra moshi moshi mind
Jeg nyder de bløde kjoler, som jeg både kan slappe af i OG tage på til fest - og på den måde slappe af i kjolen. Uanset hvad…
Superlækkert tøj i en bæredygtig kvalitet, der bare holder på alle måder. Tøjet er i et både tidløst klassisk og fremsynet og moderne design - og så bliver det lynhurtigt og sikkert ekspederet i webshoppen - elsker Moshi Moshi Mind❤️
Alt var så fint og er meget glad for min totebag☀️
De kedelige ting først: leveringen er megahurtig og kvaliteten er i top.
Og så den længere forklaring… Jeg fik et par Hali bukser i gave for år tilbage. Og jeg kan ikke forklare den magi, der sidder i de bukser. Jeg har slidt dem hullede og nægtede at smide dem ud, før jeg fik købt et par nye. De passede mig dengang, og de passer stadig med 20 kg ekstra. Det var startskuddet til min kærlighed til moshi moshi mind, og jeg må bare sige, at hvert eneste par bukser jeg har købt siden, er dem jeg først hiver ud af skabet, når jeg skal have tøj på.
Vigtigt af alt, I forhandler kvalitet og lækre sager. Købte en kjole torsdag aften og modtog den lørdag kl 12.40. Det betød at jeg kunne nå at tage den med og på til sommerhusfest kl 17. En smuk kjole som var helt perfekt ♥️

Besvarelse fra moshi moshi mind
Alt gik så godt Desværre havde jeg valgt en forkert størrelse☺️🫣
Modtog de mest perfekte varer super hurtigt, og blev undervejs hele tiden holdt opdateret. Fik endda en lille gave :) Kæmpe anbefaling fra mig
Jeg har for første gang købt hos jer og jeg er utrolig glad for mit køb som overraskede mig positivt.
Design og kvalitet var bedre end forventet.
God service og hurtig levering.
Tøjet er virkelig lækker kvalitet, de bedste anbefalinger herfra.