moshi moshi mind Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 368 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er dybt begejstrede for de lækre produkter og den fremragende kvalitet, som holder til både brug og vask over mange år. Forbrugerne roser desuden det komfortable og smukke design, der passer perfekt til både hverdag og afslapning. Derudover fremhæves den lynhurtige levering og den sublime service som store plusser, der gør online-handlen til en fornøjelse. Nogle anmeldere var ikke glade for manglende størrelsesdata på hjemmesiden eller oplevede uheldige tilfælde med pasformen på enkelte varer. Desuden bemærkede et mindre antal forbrugere enkelte udfordringer med leveringsmetoden eller manglede hurtig hjælp ved specifikke forsendelsesproblemer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med tøjets lækre... Se mere

Quality

Kunder havde positiv oplevelser med kvalitet, og folk fremhæver ofte de bløde og holdbare materialer, der... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positiv tilfredshed med leveringsservice. Forbrugere fremhæver gentagne gange den... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den gennemgående høje kvalitet både i butikken og online. Mange... Se mere

Website

Kunder deler positive meninger om website og fremhæver platformens brugervenlighed. Mange forbrugere roser,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

TUSIND TAK for JER & moshi moshi mind's ganske særlige kundepleje & fællesskab der gør fornyelse af mit tøjvalg til mere en 'bare' NYT TØJ 🥰 ... JERES EVENT's har ALDRIG skuffet ... I er noget ganske... Se mere

Lækreste produkter og virkelig god kvalitet. Syet til at holde til brug og vask. Jeg fortryder aldrig det tøj jeg køber fra Moshi Moshi mind - kun det jeg ikke fik købt 😉. Dertil er der altid hurtig... Se mere

Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er alt... Se mere

Lidt uheldig i starten, da jeg fik leveret forkert vare, men kontaktede kundeservice, som svarede hurtigt, og blot to døgn senere havde jeg modtaget den rigtige vare, som jeg er meget glad for. Return... Se mere

1. Modedesigner
  2. Tøjbutik
  3. Engrossalg af tøj
  4. Sportstøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

Svarer typisk inden for 1 uge

363 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig dejligt at de har tøj der er…

Virkelig dejligt at de har tøj der er lavet af naturligt stof. I dette tilfælde lækre strømper/sokker.🧚🏻

3. marts 2026

Kære Christina

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🤎

moshi moshi mind-teamet

Fin vare - ubehagelig service i butikken

Jeg købte en frakke på udsalg på nettet og ville returnere den i butikken, da den var alt for stor. Ekspedienten i butikken starter med at udskamme mig over, at jeg ikke har plastikposen med, som frakken kom i. Dette fremgår ikke af hjemmesiden, når varer returneres i butikken, så derfor var den ikke med. Jeg nævner så, at jeg synes, at størrelsesvejledningen på nettet er misvisende, det slår hun hen som om, at alle jo er forskellige.
I butikken henter jeg så frakken i nummeret mindre, som umiddelbart er ok, men derhjemme prøver jeg den så igen og konkluderer, at den også er for stor. Tilbage i butikken får jeg samme behandling som første gang! Ekspedientens attitude gør, at jeg ikke kommer til at forsøge at købe jakken endnu engang, for jeg har slet ikke lyst til at komme tilbage til den butik!

Kære Line

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at beskrive din oplevelse og vi er samtidig kede af at modtage denne, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi beklager meget den situation du har oplevet i forbindelse med din returnering og at du ikke har følt dig mødt i butikken.

Vi tager også din feedback om størrelsesvejledningen til os, da det selvfølgelig er vigtigt for os, at den er så hjælpsom og retvisende som muligt.

Din feedback er værdifuld for os, og vi vil tage den videre internt med henblik på at undgå lignende oplevelser fremover.

Vi håber derfor at vi, på trods af denne oplevelse, får mulighed for at byde dig velkommen igen, enten i vores butik eller online. Endnu en gang tak for din feedback.

moshi moshi mind-teamet

Super service og lækker kvalitet

Super service og altid virkelig lækker kvalitet! Min størrelse var udsolgt, men jeg fik besked, da den var tilbage på lager og til samme udsalgspris, jeg havde set den til.

Besvarelse fra moshi moshi mind

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at vores tilbage på lager-funktion har fungeret efter hensigten. Skønt! Tak for din feedback.

Super lækkert tøj

Super lækkert tøj, der kom frem hurtigt.

12. marts 2026

Kære Susan

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os 🙏🏼

Skønne produkter

Skønne produkter, som lever op til forventningerne.

11. marts 2026

Kære Karen Louise

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Bedste skjorte i verden

Køber altid Gaia skjorter hos Moshi. Har gjort det i mange år og det er by far min yndlings skjorte. Fineste farver, design og pasform. Moshi må aldrig stoppe med at lave Gaia.

6. marts 2026

Kære Carina

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det gør os altid glade at høre tilbage fra kunder om konkrete styles. Gaia er helt klart en favorit hos mange og en af vores absolutte bestsellers gennem de sidste mange år. Tusind tak for din fine feedback.

moshi moshi mind-teamet

Super god kvalitet og pasform.

Super god kvalitet og pasform.
Hurtig og effektiv levering.

2. marts 2026

Kære Jeannette

Det er vi så glade for at høre. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Er så glad for de prikkede tasker og…

Er så glad for de prikkede tasker og varmedunken er perfekt i sommerhuset

Kære Sissel

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du er glad for dine købte varer.

Hurtig og nem levering

Hurtig og nem levering. Længe varer og gode tilbud

Kære Stine

Tak for din anmeldelse 🙏🏼 Må vi spørge dig hvad der mon skulle til for at nå de fem stjerner hos dig? Vi leder altid efter muligheder for at gøre det bedre.

Lækreste yogamåtter

Har købt lækreste yogamåtter. Hurtig levering og nemt at bestille online.

Kære Maiken

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Altid en super oplevelse at handle hos jer!

Jeg købte et par Buddha pants i sort - igen :-)
Alt hvad jeg har købt af mærket moshi moshi mind er mit yndlingstøj.
Det sidder perfekt, er super behageligt, kan styles både til yoga, afslappende og når det skal være mere stylet.

Jeg er KÆMPE fan!
Tillige er der altid fremragende kundeservice og hurtig levering.

moshi moshi mind har min største anbefaling.

27. februar 2026

Kære Christel

Åh, det gør os så glade at høre. Tusind tak for din fine, fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🤎

sød betjening

sød betjening

5. marts 2026

Kære Kirsten

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback 🙏🏼

Hurtig levering , god kvalitet

25. februar 2026

Kære Michael

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Lækker kvalitet og hurtig levering

Jeg bestilte et utroligt lækkert sæt og modtog det allerede dagen efter bestilling.

25. februar 2026

Kære Karin

Dejligt at høre. Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼

moshi moshi mind-teamet

Websiden er nem at finde rundt på

Websiden er nem at finde rundt på, og billederne er gode, så man kan se alle detaljer og farver. Derudover giver modelbillederne et godt blik på hvordan tøjet sidder på kroppen.

Leveringen var superhurtig hvilket altid er et stort plus.

3. marts 2026

Kære Vibeke

Tusind tak for din fine anmeldelse og beskrivelse af din oplevelse på webshoppen 🙏🏼 Altid dejligt med så konkret feedback.

Lækre og smukke produkter

Flot og nem hjemmeside
Lækre og smukke produkter

28. februar 2026

Kære Camilla

Så dejligt at høre. Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼