Startede med en god snak og intro over mobilen. Blev virkelig inspireret og tænkte det skal have en chance. Blev budt så fin velkommen af Morten og min søde og fantastiske coach Mathilde. Videoer... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Online forløb ved Team Morten Kjeldgaard 😍💃🏼 Dans dig sund og gladere med Morten og hans team som dine personlige coaches i et online forløb. Perfekt for dig, der ønsker et vægttab, vægttab i overgangsalder, vægttab med din familie eller blot en sundere livsstil og sundere vaner 🙏🏼 Mit team er veluddannet og vi har bl.a. en klinisk diætist, vanecoach, personlig træner, kostvejleder og meget mere 🙏🏼 Vi glæder os til at se dig i forløb 🥰
Frederiksberg C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Det hele starter med en rigtig god samtale, med Frederik. Han har på ingen måder "oversolgt" forløbet, det er som han beskriver det.
Overskuelig app, lækre madplaner og overkommelige trænings programmer, også til travle hverdage.
Morten og Sebastian er der for en, selv et spørgsmål en søndag aften bliver besvaret med det samme.
Dans og noget "glad" musik, gør bare noget godt for en😃.

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Fantastisk forløb hos Morten og Sebastian. Appen har det hele samlet et sted, virkelig fedt, nemt og overskueligt. Sebatian svarer dig vildt hurtigt når man kommer med det mindste “pip”, og har en fed humor. Fuld tilfredshed her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Så er 14 måneder gået, 14 fantastiske måneder. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle nå mit mål med 40 kg, Men det jo ikke bare kg, der har ændret sig, det er så meget andet. Da jeg startede ved Morten, var jeg alt for stor, trist ja jeg havde faktisk lidt glemt mig selv. Med Sebastian som primær kontakt, har jeg fået styr på så meget. Jeg står nu med et kæmpe smil, jeg har fået mad ro. Jeg sidder mig selv først nu, sidst men ikke mindst jeg syntes livet er fantastisk igen.
Så tak hele team Morten i vil altid stå på min glimmerhylde🥰

Helt igennem god oplevelse at være i forløb hos Team Morten Kjeldgaard
Nemme opskrifter! Masser af råd, og vejledning undervejs. 👌
Altid en der svar på det man spørger om .Har prøvet alverdens kure mm , men denne er den eneste der har virket. Kostomlægning og nye vaner har hjulpet mig til at , tabt over 20 kilo uden det har været svært
Følger ikke jeg har mistet noget på denne rejse - 🤗
Motion er blevet en stor del af mit liv
Som jeg vil holde fast i
Er begyndt at løb trods astma
Mentalt har jeg også bare fået det godt
Velvære - selvtillid - overskud-
Et meget bedre liv ( er 60 +)
jeg kunne blive ved 🤩
Det har været en Wow effekt for mig 🤩🤩
Så mega mange tak Morten & Sebastian
Uden jer stod jeg ikke her 🥰👌
Bare 8 1/2 mdr 😳😱😳

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg har været hos Morten og hans team 1 måned nu og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
De er meget dygtige og kompentente.
Når jeg danser Morten’s videoer som jeg ELSKER, så er det næsten som om han står inde i stuen sammen med mig, han energi og passion stråler så meget ud igennem skærmen, det er intet mindre end fantastisk.
Sebastian har været fuldstændig fantastisk med sin altid rosende ord, og når jeg har bedt om f. Eks nogle andre øvelser, eller råd, bum så ligger de der inden for kort tid.
For mig giver de mig den tryghed, som ingen piller eller div slankekure kan give.
Den absolut bedste anbefaling fra mig❤️❤️🙏🙏💃💪

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg startede mit forløb for Ca. en måned siden.
Har tabt mig 3,7 kg indtil videre, så jeg er meget tilfreds. 🙂
Må sige, at det bedste, jeg har gjort for mig selv længe, er at være startet i forløb hos jer.
I er et super professionelt team, og jeg oplever ægte engagement fra jeres side i min "rejse"mod en bedre livsstil med mere fokus på kost og motion.🙏🙂
Jeg mærker en tydelig ændring allerede- jeg er langt mere glad og har fået mere overskud.
Det er dejligt med madplanerne, som jeg får. Det giver mig en forståelse/læring i mængder og de sunde råvarer.
Fantastisk chat-funktion. Når jeg skriver, får jeg svar meget hurtigt. Og hos jer er det tilladt også at skrive, hvis jeg har haft en dårlig dag.🙏
Tak for jer. 🙂
Alt i alt kæmpe anbefaling herfra.
Glæder mig til min videre "rejse sammen med jer, og hvad den byder på.

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg har været en del af dette fantastiske program i 12 mdr og er nu begyndt på efterforløbet. Jeg har tabt lidt over 10 kg, min muskelmasse er øget gevaldigt, mit daglige overskud er større og jeg er blevet et gladere menneske.
Madplanerne er dejlige og træningen er fantastisk❤️. Jeg bliver virkelig glad af at træne på denne måde og kan slet ikke undvære det nu.
Teamet er støttende, engagerede og dygtige. Jeg havde Sebastian som coach, og han er bare fantastisk. Mit ugentlige check-in har været enormt brugbart og jeg har lært virkelig meget.
Fredagshilsener og fælles-challenges har været med til at “holde snuden i sporet”, og jeg har nydt hver uge.
Jeg kan kun anbefale dette program på det varmeste.
Af hjertet TAK❤️🤩

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg har haft den bedste oplevelse i forløb hos Morten Kjeldgaard, kan varmt anbefales. Jeg har tabt de kilo efter graviditet og fødsel, som jeg gerne ville, med hjemmetræning, dans, gåture og dejlige madplaner, der er nemme at gå til. Man bliver grebet lige præcis, hvor man er og der er forståelse, motivation og hep fra Morten og teamet.

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg vandt forløbet via IG, og det var på et godt tidspunkt, for mig, at jeg gjorde det.
Jeg er mega glad for app’en, hvor al kommunikation foregår. Den virker og den er nem at bruge. Mangler dog, at nogle flere muligheder i at logge mad, når man søger, men det er nemt nok at tilføje selv - tager bare lidt ekstra tid.
Der er hurtig besvarelse fra Sebastian, som er min coach, og mange små, kort og overskuelige videoer. Hvis jeg orker at se dem den dag, så ser jeg dem bare den næste! Jeg er mega glad for forløbet og synes det er sjovt og brugbart.
Om jeg nogensinde bliver god til at danse - ingen anelse, men det er sjovt! 💪

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg har nu været i gang i 1 måned og der er allerede røget ca 6 kilo. Jeg har været udfordret af overgangsalder og en knæskade og havde faktisk næsten mistet troen på at jeg kunne komme af med de kilo der bare blev ved at ryge på.
Men med rigtig god vejledning, altid tilgængeligt team, og lækre madplaner og ikke mindst den fest jeg har hver gang jeg danser og laver styrketræning har gjort at jeg langsomt er ved at finde min krop igen🥰
En kæmpe anbefaling herfra

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Team Morten K.
Efter 1 mdr. forløb, at have tabt 3,2 kg. og 31 cm, og på intet tidspunkt følt det som en kur, med begrænsninger, men blot fået gang i træning og gode madvaner, har jeg absolut ikke fortrudt at jeg tog kontakt til Team Morten K.
Alt er så professionelt planlagt, fra første tlf. samtale og undervejs. Alt er baseret på ren fornuft og ændring af tankegang.
Intet er forbudt, men med gode madplaner, træningsprogrammer, der fører dig godt på vej.
Morten sender med sit dejlige smil og energi, og ingen løftede pegefingre, gode fif og råd undervejs. Teamet ved lige hvor du er i forløbet.
Også stor ros til min coach Sebastian, der hele tiden er på sidelinjen med råd, vejledning og støtte.
Træning hjemme i min stue og når det passer i mit program, har gjort at jeg nu får trænet .
Dans, styrketræning, gåture og god mad, har givet mig en hverdag med god energi, overskud og en vægt der går nedad.
Selv hunden taber sig og holder vægten :-)
Det bedste jeg har gjort for mig selv.
Største anbefalinger herfra

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg startede mit forløb for 1 mdr siden , har allerede tabt 2,5 kg meget tilfreds 🌺 Glad for jeg fik ringet og meldt mig til . Jeg kan virkelig anbefale Morten og hans team , de er super søde og hjælpsomme . Har jeg et spørgsmål svarer de altid hurtigt tilbage 🙏Meget glad for madplanerne og dansevideoerne , meget nemme at gå til 🙏
Glæder mig til mit videre forløb
Tusind tak for jer ❤️I er de bedste

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg kan virkelig anbefale dette forløb efter bare en måned.
Jeg går langsomt ned i vægt og føler større velvære dag for dag. Madplanerne er bare så nemme og overskuelige, det er blevet nemt at lave mad og man bliver hurtig vant til at spise mindre, fordi det er ikke noget der er forbudt. Træningsplanerne er supergode og nemme at følge, kan også ændres efter behov, kan kun sige topkarakterer herfra.
Kh Laila

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Morten og især Sebastian som jeg har som coach.
Sebastian er så empatisk, nærværende og rummelig. Han forstår virkelig at sætte sig ind i hvor man som klient er i sin udvikling, og han evner at vejlede og guide ud fra dette.
Derudover er han faglig super dygtig og skarp og man er helt sikkert i kyndige hænder hos ham.
Jeg har over de seneste 12 måneder tabt næsten 15 kg og 40 cm og dette har været på trods af en masse udfordringer med fysiske gener, der har begrænset mig meget i forhold til at være fysisk aktiv.
Jeg har i mit forløb fået en kæmpe viden om mad og ernæring, og udover at have smidt en masse kilo og ændret min madvaner har jeg også udviklet mig meget mentalt.
Jeg har fået større ro og selvindsigt i de valg jeg træffer, hvilket har gjort det meget mere håndgribeligt at jonglere et familieliv og arbejdsliv samtidig med at jeg kan passe på mig selv og forsøge at være den bedste udgave af mig.
Tusind tak til Sebastian, jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling med jer, og jeg kan som sagt varmt anbefale at man tager springet.
Jeg har på intet tidspunkt fortrudt.

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Tiden løber og jeg løber med 🏃🏻♀️➡️
7 mdr har jeg nu snart været i Morten Kjeldgaard & team forløb
Mit mål var vægt tab - vil bare sige at det er det mindste nu ( selv om det snart er 20 kilo)
Jeg har lært så meget om mig selv
Fået et bedre helbred - energi- selvværd
Og motion er blevet en stor del af min hverdag / begyndt at løb
Vil aldrig fortryde at jeg tog skridt ( selv med min alder 60 +)
Tak 🥰🙏for støtten Sebastian og Morten
I er så fantastiske mennesker glæder mig til flere timer og tjek in ved jer ❤️

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg har været i et 7-måneders onlineforløb med Sebastian som coach. Jeg er imponeret over, hvilken nærhed man føler, selv om det hele foregår digitalt. Når jeg laver mit ugentlige check-in eller har et spørgsmål, går der ikke lang tid, før jeg får respons. Altid med en positiv vinkel. Jeg henvendte mig til Morten Kjeldgaard Team, fordi jeg gerne ville tabe mig. Mit mål var 8-10 kg.
Jeg er endt på at tabe mig mere end 12 kg og er blevet mere end 50 cm mindre i omkreds. Og så har jeg fået SÅ meget mere med end 'at tabe kg'. Mit mindset omkring træning og kost har ændret sig ved at være blevet en naturlig del af hverdagen og ikke en 'pligt' eller at få dårlig samvittighed over at spise et stykke kage eller en is. Små ændringer har gjort det muligt at leve godt og ikke føle afsavn. Jeg har primært brugt 'Syrearme'-videoerne som træning, og det tager jeg med videre som inspiration til min egen playliste, når jeg stopper forløbet.

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Her drejer det sig ikke kun om at tabe sig, men om at lære at træffe de sunde og fornuftige valg med hensyn til kost og træning. En læring jeg sætter stor pris på, til når jeg engang er færdig med mit forløb, og skal stå på egne ben 🥰

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Det er over et år siden at jeg startede op på et forløb hos Morten og hans team, jeg startede 22. august 2024. Jeg var færdig i forløbet sidst i Maj 2025. Jeg tabte mig 14 kg i mit forløb og har har holdt det siden på egen hånd. Jeg er så taknemmelig over måden de er på, og at der kun er opbakning og ingen fordømmelse fordi det ikke lige gik godt i en uges tid. Jeg er blevet mødt der hvor jeg var i mit liv, et sted hvor jeg var rigtig sårbar, med 2 syge forældre, og hvor jeg midt i forløbet mistede min mor.
Jeg vil kun give ros til deres måde at være på og deres støtte.
Den eneste anke jeg har, er at alt hvad men får af madplaner, træningsplaner og opskrifter, billeder af ens forandring og statistikker over vægttab, forsvinder den dag man er færdig i forløbet. Forløbet koster penge, og det skal det også for det er jo deres job som i den grad skal belønnes ,men det er vel også noget af den del man betaler for, så er det altså ærgerligt at man ikke lige kan gå tilbage og kigge på en lækker opskrift, eller en fantastisk træningsplan. Det må jo være mit personlige som bliver slettet.

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Efter at have fulgt Morten Kjeldgaard på IG gennem længere tid, tog jeg mig endelig sammen til at kontakte ham. Jeg har nu været gennem den første måned, og er meget overrasket over at jeg har tabt mig 2,9 kg pga den støtte og motivation man får gennem ham og hans team deriblandt Sebastian. Glæder mig til at se hvor jeg ender når mit forløb er slut. Kan varmt anbefale Morten Kjeldgaard fitness

Besvarelse fra Morten Kjeldgaard Fitness
Jeg kan kun anbefale Morten og hans team. Jeg har af flere omgange haft både ham og Sebastian som mine coaches og de har støttet, heppet og rummet alt hvad der har fyldt hos mig.
Det som jeg føler er den største forskel er at de rummer og aldrig dømmer. At man i et sårbart forløb med nye vaner, vægttab og også følelsesmæssige og mentale udfordringer får al den støtte der er brug for. Sebastian har skabt et rum for mig og til at jeg i mit eget tempo har kunnet finde et nyt udgangspunkt og mere mental velvære samt også et vægttab som fortsætter ud over forløbet.
Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt så kompentente og verdens sødeste mennesker. Tusind mange tak.
Mette