MoroccantreasureAnmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Helse- og skønhedsbutik

Skrevet af virksomheden

**Over Moroccan Treasure** Moroccan Treasure is een bedrijf dat de rijke tradities en natuurlijke schatten van Marokko in de schijnwerpers zet. We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige **arganolie** en andere cosmetische producten, waaronder haar- en gezichtsverzorging, die allemaal zijn geïnspireerd door de eeuwenoude kennis van lokale ambachtslieden. Onze **arganolie** is 100% ecocert gecertificeerd en staat bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Het is veelzijdig en perfect voor het verzorgen van baard, haar en huid, waardoor je op een natuurlijke manier kunt stralen. Naast arganolie bieden we een breed scala aan **cosmetica** aan. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om de beste resultaten te leveren, met aandacht voor zowel effectiviteit als luxe. Of je nu op zoek bent naar een voedende haarolie of een revitaliserende gezichtscrème, Moroccan Treasure heeft het voor jou. We zijn ook trots op onze **honing** en **amlou**. Onze honing is puur en van hoge kwaliteit, perfect voor gebruik in de keuken of als natuurlijke zoetstof. Amlou, een heerlijke pasta gemaakt van arganolie, amandelen en honing, is niet alleen voedzaam, maar ook een geweldige aanvulling op je dieet. Bij Moroccan Treasure streven we naar duurzaamheid en kwaliteit, met respect voor de natuur en de lokale gemeenschappen. Ontdek de schatten van Marokko en laat onze producten je dagelijkse routine transformeren!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

“Uitstekende producten en service

“Uitstekende producten en service! De haarproducten werken geweldig en laten mijn haar zacht en verzorgd achter. De amlou is van topkwaliteit en heeft een heerlijke smaak. Ik heb vaker besteld en ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen!”

10. december 2024

Goede en hoogwaardige verzorgingsproducten

Ik gebruik al een aantal maanden de arganolie voor mijn baard, en sinds kort ook de arganolie met heerlijke geurtjes, argan shampoo, cactusvijgolie voor mijn huid en de lippenbalsem. Het zijn stuk voor stuk topproducten met zichtbare effecten op mijn huid, haar en lippen. Ik zou het iedereen aanraden.
Groetjes, een zeer tevreden, terugkomende klant.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Authentieke Marokkaanse kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Ik ben al geruime tijd een trouwe klant van MorrocanTreasure.nl, en dat is niet zonder reden. De producten die ik hier heb besteld, zoals de amlou, daghmous honing en arganolie, zijn van absolute topkwaliteit. De authentieke smaken en de pure, natuurlijke samenstelling van de producten overtreffen elke verwachting.

Wat deze webshop voor mij onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit, maar ook de betrouwbaarheid en uitstekende service. Mijn bestellingen worden altijd zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Je voelt echt de passie en toewijding waarmee MorrocanTreasure.nl werkt.

Ik raad deze webshop aan iedereen aan die op zoek is naar authentieke Marokkaanse producten. Hier weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt!

15. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top kwaliteit echt een aanrader de…

Top kwaliteit echt een aanrader de amlou is heel erg lekker en je krijgt er ook veel kracht van om te trainen als je het in een shake doet argan olie heb ik ook gehaald ook goede kwaliteit helpt tegen puisjes en maak je huid super zacht

Zeer tevreden, aanrader!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Ik heb honing, amlou en arganolie besteld, en de kwaliteit van deze producten is uitstekend! De producten waren vers, goed verpakt en van hoge kwaliteit. Ik was zo onder de indruk dat ik extra heb besteld voor mijn familie, die er net zo enthousiast over zijn als ik. De service was ook top: snel, vriendelijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Heerlijke Amlou

Heerlijke Amlou, fijne dag- en nachtcreme (Voor mijn vettige huid). Ik was net op tijd voor de cactusvijgolie en ook deze is fijn aanbrengen ondanks dat ik last heb van een vettige huid. Arganolie met amber geur voor mijn man en die is er weg van! Ik kom zeker terug!

14. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb verschillende producten besteld…

Ik heb verschillende producten besteld en ben echt zeer tevreden. Net name de cactusvijgenolie, dagcreme en arganolie met musk, haarserum met rozemarijn zijn mijn favoriet. Je ruikt gewoon dat het natuurlijke producten zijn. Ze doen hun werk goed. Ik kan niet wachten om ook de andere producten uit te testen. Bezorgservice en kwaliteit van producten is TOP!! Echt een aanrader.

13. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.