Morgonexpressen Anmeldelser

4,2

Beställde glutenfria bullar 6st med leverans idag 3/10. Fick ett SMS igår om att mitt paket skulle levereras idag och en spårningslänk. INGEN leverans kom. Paketet är kvar på terminal och varken ear... Se mere

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Se mere

Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Se mere

Ljuvligt få nybakat hem till dörren! Beställde som gåva, de blev glada och överraskade för lyxfrulle😊 Doftade ljuvligt och inbjudande redan innan öppning! Bra urval på bröd och fika, skulle upp... Se mere

1. Madudbringning

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Kund ej leverera

Premo Early Bird kunde inte leverera. Katastrof när jag ska ha gäster. Ingen förklaring varför. Bara förlåt och återbetalning med rabatt. Det räcker inte. Då får ni hitta ett annat sätt att leverera till dörr. Till och med åka ut själva och leverera. Man måste kunna lita på att leverans sker som utlovats. Hur ska jag nu våga beställa från er? Förtroende är rubbat. Margita Jegeborn

14. december 2025
Morgonexpressen-logo

Besvarelse fra Morgonexpressen

Hej Margita,

Vi är verkligen ledsna över att din leverans uteblev – det ska naturligtvis inte hända.

Leveranser som inte når fram hör lyckligtvis till ovanligheterna, men vi förstår att det inte spelar någon roll när det väl drabbar en själv. Det påverkar helhetsupplevelsen, särskilt när man sett fram emot något.

Vi har en nära dialog med vår distributionspartner och arbetar löpande med att identifiera och förebygga den här typen av misstag, just för att kunna leverera en trygg och pålitlig tjänst.

Vi hoppas att vi får förtroendet att leverera till dig igen, och att vi då får ge dig den upplevelse du förtjänar!

Vänliga hälsningar,
Teamet på Morgonexpressen

Lyxig söndagsfrukost

Leveransen kom direkt till dörren och innehållet motsvarade mer än väl min beställning. Det var gott och mycket och perfekt för en lyxig söndagsfrukost. Jag kommer absolut att beställa igen.

7. december 2025

Bra köp!

Bra hemsida, goda produkter, snabb leverans som utlovats. Rekommenderas varmt.

Lyxig frukost

Stora och goda saffransbullar och den glutenfria frallan var också god och höll ihop bra.
Höll utlovad leveranstid

Perfekt leverans

Perfekt leverans.
Blev en fin överraskning för mottagaren
med gott fikabröd i rejäl mängd.
Kommer beställa igen.

29. november 2025

Jag fick en notis på fb om glutenfri…

Jag fick en notis på fb om glutenfri frukost. Och jag trodde att allt var glutenfritt så jag beställde flera bröd. Fick dom på morgonen och åt med god aptit tills jag förstod att dom var för goda för att vara glutenfria. Läste sen närmare på hemsidan och såg då att det inte alls bara var glutenfritt….Så ett tips att vara väldigt noggranna med att skriva att inte allt är glutenfritt. Men min man blev glad för då fick han gott frukostbröd

21. november 2025