More Than Health Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 67 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige levering, hvor mange modtager deres varer allerede dagen efter bestilling, ofte med gratis fragt. De sætter pris på det brede udvalg af kvalitetsprodukter, herunder dem der er svære at finde andre steder. Bestillingsprocessen beskrives som nem og ligetil på en overskuelig hjemmeside, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Den effektive ekspedition af ordrer og den generelt gode service fremhæves ofte, hvilket skaber en pålidelig og tilfredsstillende handel.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, hvor mange fremhæver den hurtige... Se mere

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med product, hvor mange roser det brede udvalg og de gode produkter,... Se mere

Order

Forbrugere finder bestillingsprocessen positiv, idet mange rapporterer om nem bestilling og hurtig levering.... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om servicen og fremhæver især den hurtige respons og levering. Forbrugere... Se mere

Website

Mennesker rapporterer positive oplevelser med websitet, som beskrives som fint og overskueligt med et godt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har altid døjet med menstrationssmerter siden jeg fik det i ung alder - jeg kontaktede More Than Health og fik god vejledning til hvad der kunne hjælpe. Deres Super Vitamin E har gjort underværke... Se mere

Super kundeservice, hurtig levering og gode produkter Jeg er fan, det eneste der er lidt op af bakke er når de produkter jeg skal bruge er udsolgt, for jeg foretrækker at handle hos Morethanhealt... Se mere

Hurtigt og godt. Havde lige det jeg skulle bruge, nemt at bestille, god info efter køb: kvittering, leverings tracking og afhentnings koder.

Altid hurtig levering. Og hurtigt svar hvis en vare er beskadiget eller anden når det er når frem . Så sende de med det samme noget nyt . Synes det sjældent man møde nogen med så god service som dem .... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik
  2. Helsekostforretning
  3. Butik med vitaminer og tilskud

More Than Health – Kosttilskud med omtanke, kvalitet og dokumenteret effekt. Hos More Than Health brænder vi for at gøre sundhed enkelt, trygt og tilgængeligt for alle. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af kosttilskud, testet i uafhængige laboratorier og baseret på den nyeste forskning. Vores produkter lever op til de strengeste EU-krav for kvalitet, styrke og renhed, så du kan føle dig helt tryg ved dine valg. More Than Health er en dansk webshop, der sælger kosttilskud til kunder i Danmark og resten af EU. Vores lager er placeret i Tyskland, hvilket gør det muligt for os at tilbyde et bredt udvalg af europæiske kvalitetsprodukter. Vi håndplukker kun produkter, vi selv kan stå inde for, og samarbejder udelukkende med producenter, der deler vores værdier om ansvarlighed, effekt og etik. Ud over enkeltstående tilskud tilbyder vi også sundhedspakker – nøje sammensatte løsninger udviklet af eksperter, så du nemt kan støtte din krop ud fra netop dine behov for energi, immunforsvar, hormoner, fordøjelse, søvn og mental trivsel. Hos More Than Health finder du både vores udvalg af kvalitetskosttilskud og masser af viden, guides og personlig inspiration. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 299,- i Danmark og over 2499,- i EU, og vi står altid klar til at hjælpe dig med ærlig vejledning og hurtig support på hej@morethanhealth.dk. Vi glæder os til at være en del af din sundhedsrejse – og til at støtte dig i at vælge løsninger, der føles rigtige for dig.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Gode produkter🤗

Altid god produkter og hurtig levering

28. april 2025

Besvarelse fra More Than Health

Tak for din anmeldelse Susanne og vi er meget glad for at du er tilfreds med vores service . :-) Kh Thomas ,More Than Health

Hurtig levering og let hjemmeside

Hurtig levering og let hjemmeside

28. april 2025

Besvarelse fra More Than Health

Mange tak for din anmeldelse hos os Jørgen . Vi håber du er tilfreds med dine produkter ? Vi prøver hele tiden at blive bedre og bedre :-) Vh Thomas , More Than Health

Besvarelse fra More Than Health

Tak for din anmeldelse, Kristin! Vi ved, hvor vigtigt det er med hurtig levering – og vi er glade for, at du oplevede netop det 🚚💨 Vi glæder os til at hjælpe dig igen! Kh Anna, More Than Health

Gode varer

Gode varer. Hurtig levering. Alt i orden.

Besvarelse fra More Than Health

Tusind tak, Hanne! Det betyder meget for os at høre, at både varerne og leveringen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback 🌿 Kh Anna, More Than Health

Pycnogenol

Pycnogenol: Hurtig levering, høj pris - håber det virker efter hensigten.

Besvarelse fra More Than Health

Tak for din anmeldelse, Anne! Vi er glade for, at du fik din ordre hurtigt 🙏 Pycnogenol er et helt særligt produkt, og vi håber, du bliver glad for virkningen. Tøv endelig ikke med at skrive til os, hvis du har spørgsmål undervejs! Kh Anna, More Than Health

Overkommelige priser
Gode produkter

Besvarelse fra More Than Health

Tak fordi du deler din oplevelse! Vi gør os umage for at levere både kvalitet, service og hurtighed – og det glæder os, at du oplever det hele vejen rundt 💚 Kh Anna, More Than Health

Top service.....

Besvarelse fra More Than Health

Tusind tak, Preben! Korte anmeldelser med store ord gør os altid ekstra glade 🙏 Vi lover at fortsætte med at levere top service hver gang. Kh Anna, More Than Health

Modtog varerne under 24 timer efter jeg…

Modtog varerne under 24 timer efter jeg bestilte. Fantastisk hurtig service!

Besvarelse fra More Than Health

Tak Anne! Vi elsker at høre, når alt spiller – og vi gør os umage for at sende afsted så hurtigt som muligt 🚀 Tak fordi du valgte os! Kh Anna, More Than Health

Altid hurtig levering og en brilliant…

Altid hurtig levering og en brilliant service samt fantastisk produktsortiment ikke at forglemme ♥️👌

Besvarelse fra More Than Health

Tusind tak, Anastasia – din anmeldelse varmer virkelig ❤️ Vi lægger hjerte i både vores sortiment og service, så det betyder meget for os, at du mærker det hele vejen igennem. Tak fordi du deler! Kh Anna, More Than Health

Rigtige gode produkter.

Besvarelse fra More Than Health

Tak for dine søde ord – det varmer! Vi sætter en ære i at have produkter, vi selv står 100% inde for ☺️ Kh Anna, More Than Health

Gode produkter og hurtig levering👍

Gode produkter og hurtig levering👍
Lena

Besvarelse fra More Than Health

Vi bliver så glade, når vi får sådan en anmeldelse! Kvalitet og hurtig service er hjørnestenene i vores arbejde, og vi vil altid gerne overgå forventningerne. Tak for din støtte ✨ Kh Anna, More Than Health

Hurtig levering direkte hjem til mig er…

Hurtig levering direkte hjem til mig er det bedste.

Besvarelse fra More Than Health

Tusind tak for din anmeldelse! Vi ved, hvor vigtigt det er med hurtig og tryg levering – og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre en god oplevelse fra start til slut. Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at sende din næste ordre afsted 🚚 Kh Anna, More Than Health

I har kvalitets varer

I har kvalitets varer, som kommer hurtigt efter man har bestilt.

Besvarelse fra More Than Health

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds! Vi har høje standarder for både produkter og service – og det betyder meget for os, at du mærker det. Vi glæder os til at hjælpe dig igen 🌱 Kh Anna, More Than Health

Ved bestilling af varer kommer de efter…

Ved bestilling af varer kommer de efter bare 2 dage. Det har altid fungeret perfekt, og varerne er bare OK.

Besvarelse fra More Than Health

Det gør os så glade at høre! Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og trygt at handle hos os – og din feedback motiverer os til at blive endnu bedre. Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse 💛 Kh Anna, More Than Health

Hurtig levering og god information om…

Hurtig levering og god information om produktet

Besvarelse fra More Than Health

Tak for din flotte anmeldelse! Vi elsker at hjælpe og vejlede, så du føler dig tryg i dit valg af produkter. Har du spørgsmål undervejs, sidder vi altid klar til at hjælpe – ingen spørgsmål er for små 💬🌿 Kh Anna, More Than Health

God til at rådgive om jeres produkter…

God til at rådgive om jeres produkter er egnede til mavesonde bruger

Besvarelse fra More Than Health

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning! Vi gør os umage for at møde hver kunde i øjenhøjde og give den bedst mulige vejledning. Kh Anna, More Than Health

Fantastisk service 😁

Besvarelse fra More Than Health

Vi sætter stor pris på din anmeldelse – og endnu mere på, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 💚 Vi gør os umage for at møde hver kunde i øjenhøjde og give den bedst mulige vejledning. Kh Anna, More Than Health

Super god service og vejledning

Super god service og vejledning. Hurtig levering

27. februar 2025

Besvarelse fra More Than Health

Det betyder alverden for os at høre, at du føler dig godt hjulpet – vi går virkelig op i at være til stede for vores kunder. Hvad end det handler om produktvalg, dosering eller noget helt tredje, er vi kun et klik væk 🙋‍♀️ Kh Anna, More Than Health

Super hurtig levering. Bestilte fredag eftermiddag og pakken var der lørdag formiddag

15. februar 2025

Besvarelse fra More Than Health

Tusind tak for din anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at din pakke nåede frem så hurtigt – præcis sådan skal det være 💨 Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive! Kh Anna, More Than Health