More Than Health Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 67 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige og effektive levering, hvor varerne ofte ankommer allerede dagen efter bestilling, selv i travle perioder som julen. Mange sætter pris på den nemme bestillingsproces og den gode information, der følger med købet, herunder tracking og afhentningskoder. Produkterne roses for deres kvalitet og for at være svære at finde andre steder i Danmark, og hjemmesiden beskrives som overskuelig med et godt udvalg. Virksomheden får også ros for sin gennemsigtighed og for at yde en god service, der sjældent opleves andre steder, med hurtige svar ved eventuelle problemer. Dog var nogle kunder utilfredse med udløbsdatoen på et produkt, som de mente var for kort til at kunne nå at bruge det, og enkelte oplevede ingen virkning fra helsekostprodukter.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af leveringsservicen, især den hurtige levering, hvor mange kunder... Se mere

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet, hvor mange fremhæver den hurtige levering og de gode... Se mere

Order

Kunder havde positive oplevelser med deres ordrer, idet mange nævner, at de fik præcis, hvad de bestilte, og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den hurtige service og... Se mere

Website

Kunder deler positive meninger om websitet og fremhæver dets brugervenlighed og gennemsigtighed. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har altid døjet med menstrationssmerter siden jeg fik det i ung alder - jeg kontaktede More Than Health og fik god vejledning til hvad der kunne hjælpe. Deres Super Vitamin E har gjort underværke... Se mere

Super kundeservice, hurtig levering og gode produkter Jeg er fan, det eneste der er lidt op af bakke er når de produkter jeg skal bruge er udsolgt, for jeg foretrækker at handle hos Morethanhealt... Se mere

Hurtigt og godt. Havde lige det jeg skulle bruge, nemt at bestille, god info efter køb: kvittering, leverings tracking og afhentnings koder.

Altid hurtig levering. Og hurtigt svar hvis en vare er beskadiget eller anden når det er når frem . Så sende de med det samme noget nyt . Synes det sjældent man møde nogen med så god service som dem .... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik
  2. Helsekostforretning
  3. Butik med vitaminer og tilskud

More Than Health – Kosttilskud med omtanke, kvalitet og dokumenteret effekt. Hos More Than Health brænder vi for at gøre sundhed enkelt, trygt og tilgængeligt for alle. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af kosttilskud, testet i uafhængige laboratorier og baseret på den nyeste forskning. Vores produkter lever op til de strengeste EU-krav for kvalitet, styrke og renhed, så du kan føle dig helt tryg ved dine valg. More Than Health er en dansk webshop, der sælger kosttilskud til kunder i Danmark og resten af EU. Vores lager er placeret i Tyskland, hvilket gør det muligt for os at tilbyde et bredt udvalg af europæiske kvalitetsprodukter. Vi håndplukker kun produkter, vi selv kan stå inde for, og samarbejder udelukkende med producenter, der deler vores værdier om ansvarlighed, effekt og etik. Ud over enkeltstående tilskud tilbyder vi også sundhedspakker – nøje sammensatte løsninger udviklet af eksperter, så du nemt kan støtte din krop ud fra netop dine behov for energi, immunforsvar, hormoner, fordøjelse, søvn og mental trivsel. Hos More Than Health finder du både vores udvalg af kvalitetskosttilskud og masser af viden, guides og personlig inspiration. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 299,- i Danmark og over 2499,- i EU, og vi står altid klar til at hjælpe dig med ærlig vejledning og hurtig support på hej@morethanhealth.dk. Vi glæder os til at være en del af din sundhedsrejse – og til at støtte dig i at vælge løsninger, der føles rigtige for dig.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

fint

Fino fint helt i orden

28. januar 2026

Hejsa, tak for din anmeldelse! Kh Maja, More Than Health🍃

Super sortiment

Super sortiment, hurtig levering og fornuftige priser

29. januar 2026

Besvarelse fra More Than Health

Hej Bent. Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores shop🍃 Kh Maja, More Than Health

Firmaet gjorde sig umage, efter min vare forvandt under forsendelsen

Bestilte en vare som forsvandt undervejs med DAO. Morethanhealth kommunikerede straks ved min henvendelse og efterlyste varen. Vi korresponderede over ret mange gange. Firmaet svarede altid hurtigt efter mine henvendelser. Til sidst annullerede jeg varen som firmaet ellers ville have gensendt men som ville være forsinket pga udsolgt
Ingen problemer. Modtog en personlig besked og pengene straks refunderet. Firmaet gjorde sig meget umage for at møde mine behov.

29. januar 2026

Kære Susse,

Tusind tak for din anmeldelse - og din tålmodighed undervejs.
Vi er endnu en gang kede af, at pakken forsvandt undervejs, men glade for, at du føler dig mødt i dine behov :))

Kh Maja, More Than Health

10 stjerner !!!

Hvis jeg kunne, gav jeg 10 stjerner !!! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Jeg skrev til More than Health for at få svar på, hvilket middel, der er bedst for mig. Jeg kom herefter i en længere kommunikation med Sally fra kundesupport: Hun har den mest utrolige viden om ALT og jeg har fået uvurderlig hjælp til mit ellers uforståelige problem, som min læge også har opgivet, at hjælpe mig med.
Efter at have fulgt Sallys råd i snart en en uge, har jeg det allerede meget bedre.
Jeg kan anbefale, at man skriver til dem, hvis man. har et problem, man ikke forstår og ikke kan få andres hjælp til !!!
Mvh Iben

19. januar 2026

Kære Iben,

Tusind tak for din besked! Det varmer meget :)) Vi er også selv helt vilde med Sally og hendes viden om alting her på kontoret.

Du er altid velkommen til at skrive igen, hvis du får spørgsmål undervejs🍃

De bedste hilsner,
Maja, Moret Than Health

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Jeg vil gerne rose deres hjemmeside og OGSÅ deres support når man henvender sig.

Igen tusind tak Thomas, for VIRKELIG god behandling.

12. januar 2026

Besvarelse fra More Than Health

Kære Gienette, tusind tak for din skønne anmeldelse - det varmer virkelig at læse💛

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside og vores support. Vi lægger meget arbejde i at gøre det hele så nemt og trygt som muligt – og Thomas, som står for lager og kundehåndtering, gør sig altid ekstra umage for, at alt spiller.

Kh Maja, More Than Health

Super hurtigt selv i juletiden og med…

Super hurtigt selv i juletiden og med gratis fragt

29. december 2025

Besvarelse fra More Than Health

Hej Natascha, tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du havde glæde af den gratis fragt, som fortsætter her i januar🍃 Kh Maja, More Than Health

Snydt til at købe mere

dårlig - absolu dårlig

Hej Tove,

Tak for snakken lige før :-)

Vi blev helt kede af, om det var os, der havde lavet en fejl. Jeg kan forstå, at du prøvede at anmelde en anden virksomhed, men ved en fejl endte på vores profil.

Som lovet har jeg kontaktet Trustpilot for at høre, om de kan hjælpe med at få anmeldelsen flyttet eller slettet.

Jeg har også søgt lidt på Trustpilot og kan se, at processen for at slette eller ændre er nemt. Du kan logge ind på din Trustpilot-konto og redigere eller slette anmeldelsen. Det gør du ved at:

1. Gå ind på Trustpilot.dk
2. Gå til “Mine anmeldelser”
3. Vælge den pågældende anmeldelse
4. Klikke “Rediger” eller “Slet”

Jeg giver dig besked, når og hvis jeg hører tilbage fra Trustpilot.

Tusind tak fordi du tog dialogen, og du ringer eller skriver igen anden gang, hvis vi kan hjælpe.

Som mange tak for hjælpen og besværet vil jeg meget gerne tilbyde gratis fragt på din næste ordre, hvis det kan bruges? :-)

Kh,
Sally

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering. Hurtigt svar på spørgsmål. Jeg kunne godt bruge nogle rabatter da jeg køber meget hos jer

Besvarelse fra More Than Health

Hej Inge, mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både levering og support har fungeret godt.

Vi forstår ønsket om rabatter - og heldigvis kører vi fri fragt hele december og januar, så du kan spare på leveringen lige nu.

Tak fordi du handler hos os🍃 Kh Maja, More Than Health

Interessante produkter

I har flere mineraler, kosttilskud og vitaminer som det er svært at finde i Danmark. Varerne kommer også hurtigt frem.

28. november 2025

Kære Karsten,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du finder vores sortiment interessant, og at varerne kommer hurtigt frem.

Glædelig jul🎄 Kh Maja, More Than Health

Super god service

Super god service, altid hurtig levering. Kan kun anbefale at handle hos morethanhealth.

Besvarelse fra More Than Health

Hej Helle, tak for din anmeldelse - det betyder meget for os! Glædelig jul🎄 Kh Maja, More Than Health

Super !

Super kundeservice, hurtig levering og gode produkter
Jeg er fan, det eneste der er lidt op af bakke er når de produkter jeg skal bruge er udsolgt, for jeg foretrækker at handle hos Morethanhealth... (Da andre sider der handler med nogenlunde samme produkter har lidt dårlige anmeldelser på levering og kundeservice).
Jeg er også vild med at de har en del artikler om forskning og kosttilskud.
Gennemsigtigheden omkring hvem der står bag siden er også et kæmpe plus, der skaber tillid for mit vedkommende.

Besvarelse fra More Than Health

Hej Marie, tusind tak for din fantastiske anmeldelse - hvor bliver vi glade!

Det betyder meget, at du sætter pris på vores kundeservice, levering, produkter og de faglige artikler. Vi arbejder hårdt for netop gennemsigtighed og fagligt belæg, så det varmer at høre💛

Glædelig jul🎄 Kh Maja, More Than Health

Gammel medicin

Jeg har lige modtaget en bestilling på reishi intensi med 180 kapsler!! – Men ak og Ve -udløbsdatoen er februar 2026- hjælp jeg vil ikke betale for gammel medicin -det kan jeg på ingen måde nå at få brugt inden udløbsdatoden -det må i kunne gøre bedre!! – Har handlet hos jer flere gange og altid været tilfreds men ikke denne gang gang

18. november 2025

Hej Britta,
Beklager at du har fået et produkt, der udløber allerede til februar. Det er simpelthen sket en fejl på lageret.
Fik du vores mail om, at vi har refunderet dig for det produkt? Du beholder bare produktet, beklager mange gange fejlen.

Du kan altid skrive tilbage på hej@morethanhealth.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til andet.

Kh Sally, More Than Health🍃