They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Se mere

Virksomheden har svaret
De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer snelle levering. Alles goed en degelijk ingepakt. Mooie loopband, duidelijke instructies. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk weg te bergen. Liggend of staand. Te gebruiken met a... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Donderdag bestelt en 2 dagen later geleverd. Mooie loopband, geluidloos en ik ben er heel blij mee.

Besvarelse fra Moov
De levering van de loopband duurde 10 werkdagen, wat op zich geen probleem was. Na het testen vond ik de loopband echter te smal en te kort, dus diende ik meteen een retouraanvraag in. Een dag later kreeg ik een mail om een pick-up in te plannen, maar nadat we hier een hele dag voor thuisbleven, kwam niemand opdagen.
In de app verscheen daarna een melding dat het pakket niet opgehaald kon worden wegens een foutief aantal doorgegeven pakketten, met zelfs een verkeerde locatie (Sint-Niklaas, terwijl ik daar helemaal niet woon).
Ondertussen probeer ik al twee weken een oplossing te krijgen, maar een nieuwe pick-up regelen duurde eindeloos.
Uiteindelijk vroeg ik zelf een retourticket aan, maar dat blijkt niet eens te werken omdat hun retourportaal blijkbaar nog in testfase staat. De klantendienst reageert ondertussen nauwelijks nog.
Wat het extra wantrouwig maakt: één dag nadat mijn bestelling aankwam, veranderde “Moovv” plots naar “Moov” en werden ook de mailadressen aangepast. In combinatie met de slechte retourservice geeft dit alles echt geen betrouwbaar gevoel. Heel frustrerende ervaring & ik wacht nog steeds op een oplossing.

Besvarelse fra Moov
Snelle levering, mooi apparaat! Echt een stevig goede loopband, ik ben zelf wel wat zwaarder en dat werkt ook nog goed op deze band, maakt bijna geen lawaai.

Besvarelse fra Moov
Op 3 mei een Moovv Pro V3 Incline besteld. Deze vanuit een aanleidingsmail die verzonden was door Moovv zelf. De loopband was op voorraad en levertijd was 2 tot 3 dagen. Met de bestelling ook direct olie meebesteld voor onderhoud.
Na 2 dagen werd netjes de olie afgeleverd, maar de loopband was nog niet verzonden.
Op 4 mei een berichtje dat ze erg druk zijn, maar de loopband er aan komt.
Ondertussen worden de oude loopbanden vervangen voor de nieuwe generatie, maar krijgen we via de mail de belofte dat de oude geleverd wordt en de garantie behouden blijft.
Op 9 mei een standaard mailtje dat door een pre- order probleem aan hun kant de loopband niet meer leverbaar is. We kunnen wel met korting (50,-) de nieuwe bestellen. Dit zou mij niet 305 euro, maar 486 euro kosten. Met de korting er af alsnog 130 euro meerprijs.
Helaas reageren ze nergens meer op en voelt de aanbieding van de V3 Incline als neppe aanbieding om mensen geïnteresseerd te krijgen voor de nieuwe generatie.
Ondertussen zit ik nog met een fles loopband olie die ik niet meer kan gebruiken en moet ik 10 werkdagen wachten op mijn terugbetaling.

Ronduit schandalig!
Het begon al met de levering waarbij het pakket bij DPD bleef hangen, late reactie van Moovv en nu ik meerdere reacties lees is dit niet de eerste keer.
Vervolgens contact opgenomen, althans aantal pogingen maar telefoon nr is niet in gebruik, op de mail word niet gereageerd of er komt een postmaster delivery mail failure.
Op de site blijft de retour optie in Testfase staan waardoor een retouraanvraag niet behandeld zou worden.
Word er eindelijk op een mail gereageerd door een halve gare die compleet alles negeert en begint de onderhoud van de loopband, terwijl ik al nadrukkelijk een retour had aangevraagd want het vertrouwen ben ik kwijt in de afhandeling/garantie.
Daarna geen reactie meer, niks helemaal niks.
Dan moet het blijkbaar zo ver komen om via Facebook een boze reactie te plaatsen en dan pas een respons te krijgen. Hoe sneu is dit dan!
Wederom weer beloftes van snel contact met u opnemen bla bla bla
En wederom stil.
Nu een bericht via messenger gekregen ipv over de mail, bah wat een onprofessioneel gebeuren!
Weet waar je aan begint!

Besvarelse fra Moov
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Goede duidelijke beschrijving en prima loopband

Besvarelse fra Moov
Snelle levering, netjes en stevig verpakt. Aparaat is van stevig materiaal, minimale en snelle montage. Stil en handig in gebruik. Echt een prima loopband voor thuis, erg blij mee.

Besvarelse fra Moov
Ik heb op 1/5 een loopband besteld bij Moovv, maar deze is tot op vandaag nog steeds niet geleverd.
Volgens de tracking bleef het pakket vastzitten bij DPD. Na contact met DPD kreeg ik te horen dat de levering niet kon doorgaan omdat het om een “groot pakket” zou gaan. Ik heb toen gevraagd of ik de loopband eventueel zelf kon afhalen in het DPD-depot. Er werd mij gezegd dat ik zou worden teruggebeld, maar daarna heb ik niets meer vernomen. Ondertussen werkt de trackinglink zelfs niet meer.
Omdat ik via DPD geen oplossing kreeg, heb ik ook contact opgenomen met Moovv support via chat en mail, maar ook daar blijft een reactie uit.
Ik heb dus betaald voor een loopband die niet geleverd wordt, zonder duidelijke update, oplossing of enige communicatie. Dit is bijzonder frustrerend en voelt absoluut niet correct. Ik verwacht minstens een duidelijke opvolging, een nieuwe levering of terugbetaling.

Besvarelse fra Moov
Ich bin zufrieden mit meinem Laufband....hätte mir nur gewünscht vorab zu wissen das es beschränkte Zeiten gibt um es zu benutzen.
Die Lieferung hat lange gedauert aber es war winter und vor Weihnachten, lag sich daran

Besvarelse fra Moov
Ein sehr schönes Gerät. Sehr leise im Betrieb. Ich wohne im 3. Stockwerk eines Miethauses. Ich bin sehr zufrieden.

Besvarelse fra Moov
Een heel degelijke loopband. Mooi van design en geluidloos in gebruik. Heel blij mee, ook handig te gebruiken met de app!

Duidelijke communicatie.
Loopband besteld, heel fijn.
Is een topper.

Besvarelse fra Moov
De loopband werd snel bezorgd en het in elkaar zetten ging soepel. De band staat nu startklaar op zolder en ik stap er regelmatig op… weer of geen weer. Het enige dat ik jammer vind is dat je moet “wachten” als je bepaalde gegevens wilt weten zoals de tijd en het aantal stappen. Maar ach dat is een kleinigheid.

Besvarelse fra Moov
Bestelling ging soepel. Levering van het product ook.
Installatie is erg eenvoudig en het gebruik ook.
Al met al tevreden met de aankoop en afhandeling.

Besvarelse fra Moov
De Moov is behoorlijk zwaar en lastig door het huis te verplaatsen. Het snoer dat in het stopcontact moet is véél te kort, zonder verlengsnoer kan ik hem nergens in huis gebruiken.

Besvarelse fra Moov
Na heel lang twijfelen en vergelijken heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en de loopband besteld bij Moovv. Na 2 dagen had ik het in huis. Echt super snel. Ik heb de band nu iets meer dan een week in huis en tot nu toe elke dag gebruikt. Ben er echt super blij mee.

Besvarelse fra Moov
Bij het uitpakken merkte ik meteen dat in het blisterpak met de inbussleutel edm DRIE vijsjes staken - bij montage bleek dit EEN te weinig te zijn. Ik stuurde hierover reeds tweemaal 'n e-mail, aan Mickey & Carmen, maar een reactie ho maar ! Géén antwoord en evenmin 'n reactie !

Besvarelse fra Moov
Schnelle Lieferung, unkomplizierte Zustellung. Zusammenbau leicht und das Gerät für meinen Gebrauch perfekt. Trainiere jeden Tag und steigere meine Fitness nach meinem Bedarf und Können!

Besvarelse fra Moov
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.