They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Se mere

Virksomheden har svaret
De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer snelle levering. Alles goed en degelijk ingepakt. Mooie loopband, duidelijke instructies. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk weg te bergen. Liggend of staand. Te gebruiken met a... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snelle service, goede levering
Duidelijk infoboekje erbij
Makkelijk in elkaar te zetten

Besvarelse fra Moov
Ik had de loopband snel binnen na mn bestelling eind februari, en sindsdien bijna elke dag gebruikt! Instructieboekje was ook heel fijn.
Wat constructieve feedback:
- de drinkbekerhouder staat standaard rechts, als linkshandige is dit niet handig. Zou leuk zijn als de klant dit aan eender welke kant kan monteren.
- instructievideo hoe je de loopband moet bijsmeren zou fijn zijn, ik ben bang dat ik het verkeerd doe en te hard trek aan de loopband.
Heel blij met mn Moovv!

Besvarelse fra Moov
Zeer tevreden met deze Moovv loopband. Hij is compact, makkelijk in gebruik en neemt weinig ruimte in beslag. Tijdens het lopen is hij verrassend stil, wat ideaal is voor thuisgebruik. Perfect voor dagelijks wandelen of licht joggen. Goede kwaliteit voor deze prijs en een strak design. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Moov
KOOP HIER NIET! Waardeloos bedrijf met zeer slechte service! motor na een aantal weken kapot (volgens moovv zelf) bij normaal gebruik en onderhoud. Maakt lawaai als een boormachine, netjes klacht geschreven en filmpje toe gestuurd. Krijg ik als reactie een instructie filmpje over hoe ik zelf de motor kan repareren?! Ten eerste heb ik hier geen verstand van en ten tweede; dag garantie! Aangegeven dat dit geen juiste oplossing is, vervolgens krijg ik weer hetzelfde antwoord! Ben nu inmiddels al een aantal weken heen en weer aan het corresponderen over een juiste oplossing. Pas bij het achterlaten van een slechte recensie krijg je ineens excuses over de gang van zaken.
Dan denk je dat het nu wel juist opgelost kan worden, maar nee! Het hangt nu werkelijk waar vast op een doos voor de retournering. Wordt telkens aan het lijntje gehouden want ik moet zelf een doos regelen??? Volgens mij heeft moovv zelf zat passende dozen en kunnen ze gewoon hún ONDEUGDELIJKE product op komen halen! En heb ik recht op terugbetaling van het aankoopbedrag!
Ik wil nu binnen 1 week mijn geld terug en dat de loopband wordt opgehaald!

Besvarelse fra Moov
Levering liep vertraging op maar dat kwam vooral door de sneeuwweek begin januari, werd netjes op de hoogte gehouden van de situatie. Toploopband, werkt goed en inderdaad makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Focus je vooral op het basisproduct en niet op de prullaria en onnodige toeters en bellen. Matje is wel fijn. De gratis meegeleverde ipadhouder trilt alles vanaf door de stappen die je maakt, bidonhouder geldt hetzelfde voor, dus die heb ik er beide weer vanaf gehaald, en de speaker heeft de geluidskwaliteit van die McDonalds muziekdoosjes van 20 jaar geleden. Maar ik koop een loopband om te lopen.

Besvarelse fra Moov
Ik raad echt niemand aan om met dit merk in zee te gaan.. bij de 3de keer gebruik stopte de loopband in 1x en ben ik er vanaf gelanceerd met enorme blauwe plekken als gevolg.. conclusie nieuwe motor zelf vervangen dmv een filmpje van slechte kwaliteit zonder enig geluid.. communicatie is heel slecht en traag.. nu inmiddels 7 weken verder en kon absoluut geen geld terug krijgen waardoor ik nu met een nieuwe loopband opgescheept zit(waar ik totaal geen vertrouwen in heb) en de oude word opgehaald..

Besvarelse fra Moov
Snelle levering. Product was goed verpakt. En een heel mooi sterk/stabiel apparaat.

Besvarelse fra Moov
Ich bin mit dem Laufband sehr zufrieden. Einzig die Lautsprecher sind nicht so gut, was mich aber nicht wirklich stört, da ich die Musik über mein Tablett höre. Auch ist das Laufband sehr leise.

Besvarelse fra Moov
Snelle levering, gemakkelijk om in elkaar te zetten. En heel fijn dat ik kan lopen wanneer het mij uitkomt. Hoef niet meer naar het weer te kijken.

Besvarelse fra Moov
Een snelle levering, handig in elkaar te zetten door de duidelijke gebruiksaanwijzing. De hendel van de handgreep vast zetten, gaat heel erg zwaar. Dat kost voor mij heel veel kracht.
Nadat Moovv contact met mij heeft gehad en tips gegeven hoe te verhelpen dat de hendel niet zo zwaar meer gaat, kan ik t nu normaal bedienen. Bedankt Marrit van Moovv

Besvarelse fra Moov
vind hem helaas niet lekker lopen ben maar klein , dus zijn mijn armwen ook niet zo lang waardoor ik telkens op de rand aan het lopen was

Besvarelse fra Moov
Moovv pretendeerde mijn bestelling te hebben verstuurd. Maar ik moest alsnog weken wachten. In mail contact doen ze ook alsof het zo geregeld is.. zodat ze je weer een aantal dagen aan de lijn houden.. We onderzoeken nog even dit, we reageren snel, we nemen contact op met.. etc. Maar je gaat van het ene mailtje naar het volgende en weken later heb je je product nog niet in huis

Besvarelse fra Moov
Goed contact met Moovv, snelle levering, mooie loopband, snel te installeren en dus direct te gebruiken. Ook de incline functie is heel fijn. Ben er heel blij mee en gebruik hem bijna dagelijks. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Moov
Fantastische loopband, ik gebruik hem enkel om te wandelen, wandeloppervlakte is perfect, snelle levering en zeer goed verpakt. Top!

Besvarelse fra Moov
Læs mere om andre typer anmeldelser.