scam site, all bus sites in america have their own system, this is some scammers basically keyword stuffing for a non working product.

L'applicazione è ottima sotto tutti i punti di vista. Da subito l'ho scaricata e devo dire che mi sono trovata molto bene, non così negli ultimi mesi, si inserisce una pubblicità ossessiva e molto fas... Se mere

Mă duce la dracu zice ca este altă stație la care trebuie să aștept și defapt mergi degeaba ca nu e nici o stație și troleibuzul vine în stația din care te-a pus aplicația să pleci La timp îți spune... Se mere

Common theme but it’s virtually infected with adds that you can not close but stop you actually using the app. I can only use it if I delete the app, reinstall, then I might get one shot at using it... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Moovit is a Mobility as a Service (MaaS) provider and the #1 Urban Mobility app

1,2

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lo schifo! Frode abbonamento automatico

Lo schifo!! Non scaricatevi questa app, frode. L'ho scaricata e utilizzata una volta senza che mi fosse utile, poi disinstallata durante i giorni di prova ed oggi mi sono ritrovata un addebito di 17,99€ con rinnovo automatico sull'account Google. Ladri!

15. juni 2025

Durch tonnenweise Webung unbrauchbar

Durch tonnenweise Webung die einen ständig auf irgendwelche Verkäufer Seiten weiterleitet oder alles überblendet ohne wegklick möglichkeit. Also völlig unbaurchbare App nur Werbeschrott eine Busverbindung damit herauszufinden fast unmöglich

5. juni 2025

Buena para NO llegar a tu destino

La app tiene mucha publicidad, la interfaz es confusa y no deja muy claro si efectivamente elegiste la ruta, que igual es algo bueno porque en el mejor de los casos tiene los horarios mal y en el peor de plano te indica usar servicios que no existen.

1. juni 2025

Do not use it

Do not use it - total rip off - booked a train fare to Venice- QR code does not work- link to download tickets comes back as error and have never received email confirmation, but credit card was charged.
Cannot believe google recommends it.
Stay clear away from it!!

27. maj 2025

Advertentie app, geen inhoudelijke info

Wat een waardeloze app is dit. Eigenlijk valt er niet op te zoeken. Kerncompetenties van deze app: onduidelijk, rommelig, onjuiste informatie. Dit is evident een app die gemaakt is om inkomsten te genereren uit de advertentie opbrengsten maar als ondernemer moet je wel van Lotje zijn om met Moovit geassocieerd te worden.

3. maj 2025

Terrible app & cannot cancel

Terrible app. Totally inaccurate transportation information. AND won't let me cancel the subscription. Have followed all of their info on cancellation and doesn't work. And my repeated emails to them demanding cancellation result in no action. AVOID.

19. april 2025

Took £17.99 from my bank when I just wanted a 7 day trial

I recently signed up for a seven day trial but for some reason it took £17.99 out of my bank account four year’s subscription which I did not want.
I have tried to contact someone via Instagram and also on Facebook messenger but no one has replied.
I am very unhappy about this.

UPDATE: after contacting Apple as I used Apple Pay I have managed to get a refund but have still had no correspondence or reply from Moovit.

24. marts 2025

Stop using predatory tactics

Come on, Moovit, step up, and stop using predatory tactics, like charging me twice at two different times for a subscription I didn't sign up for (Nov 21 for $11.99, and Mar 13 for $7.99). What's wrong with you guys? I reported your fraudulent charges to my Bank.

21. marts 2025

What a crappy app!!

What a crappy app!!! Nothing is accurate, the live tracking does not work. Rubbish customer service who ignore you and send you to Apple to request a refund when they won’t grant it. Stay away from this app, it is completely useless!!

17. marts 2025

Zero stelle

Zero stelle. Pessima. Appena installata mi arriva un video di una ragazza mezza nuda.

15. marts 2025