Ik gebruik de Moonbird al een tijdje voor mijn angst en slapeloosheid. ’s Nachts ligt hij standaard op mijn nachtkastje, met een vooraf ingesteld programma op de app. Ik hoef de Moonbird alleen even... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De aankoop verliep heel vlot zoals het hoort. De moonbird zelf is lekker "hand"-ig, werkt heel zeker, op een intuitieve manier, dus met gsm voor de details, maar persoonlijk verkies ik de "sta... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ervaar in moeilijke perioden een soort paniekaanvallen en de Moonbird helpt mij om dan rustiger te worden. Met de Moonbird krijg ik mijn ademhaling onder controle en dat kan een groot verschil mak... Se mere
Virksomheden har svaret
As a breathing tool, the Moonbird works well. That’s not the issue. But as a device to carry around—or even just to move around the house—it’s frankly frustrating. It activates with the slighte... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om moonbird
Skrevet af virksomheden
- let go of stress
- help with sleeping problems
- help with anxiety
Kontaktoplysninger
Belgien
- moonbird.life
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Moonbird is een fijn product van een fijn bedrijf.
Moonbird is een fijn bedrijf dat fijne producten maakt. De Moonbird is een klein zacht aanvoelend apparaatje dat je in je hand legt en je vervolgens naar een rustige en ontspannen ademhaling begeleidt. Er is ook een app bij dat daarbij passende geleide meditaties biedt. Ik neem de moonbird ook mee als ik bijvoorbeeld met de trein reis. Je kunt zo onopvallend rust nemen na een drukke dag bijvoorbeeld. Aanrader!

Top product!
Ik heb de moonbird gekocht voor mijn dochter (14 jaar). Ze gebruikt hem vooral op momenten dat ze overprikkeld is en voor het slapengaan. Het brengt haar tot rust en is makkelijk in gebruik. Ondertussen gebruik ik hem ook zo nu en dan voor ik ga slapen. Ook een super goede klantenservice!

mooi intuïtief product, klantvriendelijk
Het bedrijf is goed bereikbaar bij een vraag en klantvriendelijk. Ik werk vaker met Moonbird in mijn sessies met angstige cliënten en raad het aan voor thuisgebruik. Een gezonde ademhaling is van groot belang in het omgaan met stress. Ik gebruik het zelf tijdens mijn werkdagen ook tussen door omdat het zo intuïtief werkt. Zonder na te denken ga ik ruim ademhalen en zakt mijn hartslag.

Bezint eer ge begint
Ben niet zo enthousiast over dit toestel. Er zijn heel veel ademcoaches gratis ter beschikking op Internet, maar nadeel is dat je voortdurend op je smartphone moet kijken om het ritme te volgen. Ik hoopte dat dit apparaat dit kon verhelpen door de fysieke ondersteuning, maar de contractiefase is bijna niet te voelen en daardoor gaat de oefening de mist in. Ik vind het apparaat ook behoorlijk groot en daardoor ongeschikt voor kleine handen. In tuin handschoenmaat , denk ik dat je minstens laat 9, eerder 10 moet hebben opdat dit apparaat goed in de hand zou liggen. Als je de stemondersteuning uitzet, dan hoor je een vervelend gezoem wanneer het muisstil is(bijvoorbeeld in bed, waar je het juist nodig hebt om in te slapen). De oplaadkabel is heel bizar en begrijp niet waarom niet voor een gewone USB-C poort werd gekozen. Als je dit apparaat op vakantie wil gebruiken, moet je opnieuw de zoveelste kabel spaghetti meenemen. Bovendien zijn de contactpunten van de lader zeer onstabiel. Tot slot vind ik, en dat is nog het ergste, de adem frequentie bij bepaalde voorgeprogrammeerde situaties onnatuurlijk aanvoelen. Je kan wel je eigen frequentie toevoegen, maar dan gebruik je maar 10% van de mogelijkheden van het apparaat. Kortom, het idee achter het apparaat is goed, maar verdient een beter ontwerp. In zijn huidige vorm vind ik het zijn geld niet waard.

Kan niet meer zonder
Ik was eerst sceptisch over de Moonbird, maar was al snel overtuigd. Het lukt me veel beter om tijd te maken voor meditatie en ademhalingsoefeningen en ik merk meteen een effect na een kwartier. Ik neem hem overal mee naartoe. Het is mijn redder in crisismomenten.

Besvarelse fra moonbird
Teures Produkt für das was es kann
Teures Produkt für das was es kann, aber gibt nichts vergleichbares. Für den Preis fehlt mir:
- Daten in der App auch von Sitzungen, die ich am Gerät starte
- in der App Anzeigen der HRV während der Sitzung und nicht erst zum Abschluss (meine günstigere Garmin Uhr kann das)
- HRV Wert für die gesamte Sitzung, nicht nur von der letzten Sitzung, sondern auch der davor
- Laden über USB C, warum im Jahr 2025 noch einen extra Stecker? Ersatzkabel nicht zu kaufen, gibt nur Ladestation für 24€ + hohe Versandkosten. Zwar bekomme ich nun ein kostenloses Kabel, aber Bedingung war, dass ich diese Bewertung schreibe.

Besvarelse fra moonbird
Tevreden en blij met de Moonbird
Ik gebruik de Moonbird nu een tijdje en ben erg tevreden. Het apparaat ligt prettig in de hand en helpt me om rustiger te ademen en meer ontspanning te ervaren. Ook de app werkt fijn: duidelijk, overzichtelijk en met verschillende oefeningen die goed aansluiten bij de behoefte die je nodig hebt.
Het is een waardevolle ondersteuning die je dagelijks kan gebruiken.

Besvarelse fra moonbird
Ik ben zó blij met mijn Moonbird
Ik ben zó blij met mijn Moonbird! Ik gebruik hem bijna elke dag en neem hem overal mee naartoe. Het toestel is compact, handig en voelt goed in de hand. Dankzij mijn Moonbird heb ik geleerd op een heel andere – en vooral rustigere – manier te ademen. Het helpt me spanning los te laten en geeft me op elk moment van de dag een momentje van rust. Of ik nu thuis ben, op het werk of onderweg: Moonbird is mijn vaste metgezel geworden. Een aanrader voor iedereen die meer ontspanning en bewuster ademen wil inbouwen in zijn leven!

Besvarelse fra moonbird
Topproduct en super service.
Ik gebruik mijn Moonbird nu al 2 jaar en kan hem niet meer missen. Elke avond voor het slapengaan, adem ik samen met mijn Moonbird en ik slaap als een roosje. Ook overdag neem ik hem geregeld ter hand, het heeft mij al goed geholpen met mijn chronische hyperventilatie. Ik kan het iedereen aanbevelen. Onlangs was mijn Moonbird stuk, ik heb hem mogen terugsturen en heb een nieuwe ontvangen. Super service.

Heel tevreden
Heel tevreden van de snelle levering! Mijn zoon is fan van de Moonbird en het helpt zijn ademhaling onder controle te houden.

Besvarelse fra moonbird
Ik gebruik de Moonbird voor mijn…
Ik gebruik de Moonbird voor mijn tienerdochter die regelmatig last heeft van hyperventilatie. Zij leert hierdoor terug op een normale manier ademen. Een echte aanrader voor iedereen! Ook zeer vlotte klantenservice. Oplaadkabel was stuk en kreeg gratis nieuwe opgestuurd.

Goede hulp
Mijn zoon van 10 jaar gebruikt de Moonbuddy al sinds een jaar omdat hij kampt met slaapstoornissen. Hij gaat quasi elke avond met de Moonbuddy in zijn bed liggen om zo tot rust te komen. Het helpt hem wel degelijk om in slaap te vallen.

Besvarelse fra moonbird
Zeer tevreden om tot rust te komen
Ik ben zeer tevreden over de moonbird en gebruik hem bijna dagelijks om tot rust te komen. Ik merk dat ik gemakkelijker in slaap val, maar dat ik ook overdag minder stress heb doordat ik mijn ademhaling train om rustiger te worden.

Besvarelse fra moonbird
Klasse Kundenservice und tolles Gerät.
Habe meinen Moonbird jetzt seit einem Jahr und finde ihn klasse, jetzt war das Ladekabel defekt, Kontakt zum Kundenservice war klasse und ich bekomme kostenlos ein neues Kabel. Das ist Service.👍

Besvarelse fra moonbird
Ik heb vaak moeite om in slaap te…
Ik heb vaak moeite om in slaap te vallen (veel piekeren en onrustig),ik gebruik de moonbird nu een een week en sindsdien gaat het in slaap vallen beter. Het is even wennen met je ademhaling maar ik merk dat het elke keer avond beter gaat.
Alleen zat er voor mij geen juiste oplaadkabel bij, ik heb alleen USB-A laders en geen USB-C lader. Na contact met het bedrijf stuurde zij mij de juiste kabel op. Fantastische service.

Besvarelse fra moonbird
Hielp m'n 6-jarige dochter echt…
Hielp m'n 6-jarige dochter echt kalmeren en tot rust te komen waardoor ze makkelijker in slaap kon vallen. Enkel meegeven dat als ze gestressed / te enthousiast is ze niet te scherp haar nageltjes in haar 'beertje' mag zetten... OVerall tevreden

Anxiety, my constant partner
As someone who has struggled with anxiety for years, I’ve tried everything—therapy, meditation, journaling, breathing exercises. While all of those helped in their own way, nothing has provided the consistent, on-demand relief that this device offers.
From the moment I started using it, I noticed a shift. The Moonbird device creates a sense of grounding that’s hard to describe. It’s like having a pocket-sized therapist or a mindfulness coach that’s always there when I need it.
What I love most is how discreet and easy it is to use. I’ve used it during stressful meetings, during family parties, and even in the middle of the night when anxiety hits hardest. It doesn’t judge, doesn’t require an appointment, and doesn’t need me to explain myself—it just works.

Besvarelse fra moonbird
do not trust this company!
No communication possible with this company,
after many attempts finally writing this experience on trustpilot.
They offer a 30 days try out, but they do not have any return button and do not reply.
Also you do not get any reply on all other questions from them.
look a little further, there are many almost identical devices on the market for only 10% of the price.
Do not be fooled by all these positive reviews, since this company is paying people to preach their product.

Besvarelse fra moonbird
Van nature ben ik een vrij angstig en…
Van nature ben ik een vrij angstig en stressvol persoon, met eindeloze to-do lijstjes, waardoor het moeilijk is om tot rust te komen en/of in slaap te vallen. Mijn Moonbird is op dat vlak echt een verademing gebleken. Ik word als het ware 'gedwongen' om even te pauzeren.
Ik hou van doelen en vooruitgang, daarom is de feedback die je in de app krijgt ook een enorme meerwaarde. Het geeft een enorm positief gevoel als je ziet dat je de ademhalingstechniek steeds beter onder de knie begint te krijgen.
Ik heb het toestel ook gebruikt bij de bevalling van mijn dochter, om te focussen op mijn ademhaling en zo de pijn onder controle te houden.
Zij is van nature een pittige dame, die ook moeilijk tot rust te brengen is.
Ik ben zeker van plan om haar op termijn een Moonbuddy te geven, want ik ben grote fan van dit ademhalingstoestel!

Life saving
I'm not going to lie. At first, I was skeptical about the product. How could such a small device relieve stress or even make you feel better and be less anxious? Well, it does, really! Since I use it, I feel so much better! I'm not so stressed anymore and less anxious, it's game game-changer for me! I'm positive and have more energy. So thank you, Moonbird!

Besvarelse fra moonbird
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.