Mooinatuurlijk Anmeldelser 22

2,0

Hier is een positieve recensie die de lange levertijd erkent, maar de nadruk legt op de positieve aspecten: "Ondanks dat het product dat ik besteld heb er maar liefst twee maanden over deed om ge... Se mere

Lotuszaden gekocht bij dit bedrijf met de garantie van 60 dagen proef: niet goed geld terug. Nou, dat kun je vergeten! Na veel heen en weer gemail krijg je eindelijk een adres waar je de zending kun... Se mere

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Superslecht retourbeleid

Nou, dat kun je vergeten! Na veel heen en weer gemail krijg je eindelijk een adres waar je de zending kunt terugsturen. Dat blijkt een adres in Hong Kong te zijn. Je moet zelf de porto betalen, wat neerkomt op 55 euro! Dat is hoger dan de aankoopwaarde (49 euro). Ik heb aangegeven dat dat neerkomt op geen garantie. Want dat doet natuurlijk niemand. Ik vind het oplichterij, want nergens wordt gemeld dat het om een adres in Hong Kong gaat. Dus: NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF! De zaden zijn ook waardeloos.

22. december 2025

Genomlurad

Varan som levererades motsvarar absolut inte den på bilden. Felsydd, billig och helt olik varan på bilden. Fick erbjudande om att behålla varan i två omgångar först med motsvarande 30% av varans värde på deras produkter sen på 60 %. När jag åndå ville returnera är det till en adress i Kina. Ett riktigt skojarfötetag. Köp inget av de är mitt råd.

10. november 2025

Ik voel mij bedrogen! Maar uiteindelijk toch gehoord

Het begon heen vriendelijk ze wilde mij wel helpen met mijn lotuspitten. Maar nu ik teleurgesteld ben in het product die na 6 weken alleen maar sprieten vertoond en bij sommige pitten helemaal niets. Geeft Sandee zo heet ze geen gehoor. Als je ze in Amersfoort opzoekt is het adres: Kortegracht 123 3811EJ Amersfoort. Klopt niet dat bestaat niet op 3811KG en dat is van Natuurlijk mooi...dus hier is duidelijk iets fout toch? Zij Mooinatuurlijk geeft geen 100%tevredenheid en anders geld terug! Wat ze wel in hun promo aangeven! Ik voel mij opgelicht...ik heb contact met ze gezocht en ik zou op eigen kosten de lotuspitten retour doen naar Hongkong...alleen die nog in de verpakking zit...die andere dus niet...Maar hoe moet je anders weten of het resultaat heeft als je het niet heb uitgeprobeerd?
Op deze review heeft MN winkelmanager persoonlijk contact met mij opgenomen. Volledig begrip voor mijn frustratie en heeft mijn opmerking doorgegeven aan het managementteam voor onderzoek wat er gebeurd is zodat het in de toekomst beter gaat.
Als gebaar van goede wil is mij aangeboden een terugbetaling van het volledige bedrag...ik vond het acceptabel dat er toch gehoor aangeven werd!

4. november 2025

Snabb hjälp när jag kontaktade dom

21. oktober 2025
Mooinatuurlijk-logo

Besvarelse fra Mooinatuurlijk

Tack så mycket för dina vänliga ord, Teréz! Vi är verkligen glada att höra att vårt team kunde hjälpa dig snabbt – ditt förtroende och stöd betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Goede afwikkeling.

Na een klein verschil van mening is dit tot volle tevredenheid opgelost.
TOP.

8. oktober 2025
Mooinatuurlijk-logo

Besvarelse fra Mooinatuurlijk

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden! We waarderen je steun enorm en zijn blij dat we alles naar je tevredenheid hebben kunnen oplossen.

magnetarmband som skulle bota…

Köpte två magnetarmband som skulle bota värkande leder. De var inte magnetiska alls och ger ingen lindring. Tror jag hade 90 dagars provtid. Nu vill de ha reklamation inom 14! Och till en adress i Hongkong. Känner mig lurad.

10. august 2025

Bare svindel

Dette er svindel på høyt nivå, fikk analysert dråper som skulle øke forbrenning og det viser seg å være bare vann. Merkelig at ikke slike aktører blir stoppet.

2. juni 2025

Uiteindelijk toch geleverd!

"Ondanks dat het product dat ik besteld heb er maar liefst twee maanden over deed om geleverd te worden, ben ik toch ontzettend tevreden met MooiNatuurlijk. De communicatie was namelijk uitstekend! Op al mijn e-mails werd direct en vriendelijk gereageerd, waardoor ik me altijd gehoord en serieus genomen voelde.
Het product zelf is van uitstekende kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het lange wachten was het uiteindelijk meer dan waard. Ik waardeer de transparantie en de klantvriendelijkheid van MooiNatuurlijk. Ze hebben laten zien dat ze hun klanten waarderen en bereid zijn om eventuele problemen op te lossen.
Ik zou MooiNatuurlijk zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve producten en een uitstekende klantenservice. Houd er wel rekening mee dat de levertijd soms wat langer kan zijn, maar de service en kwaliteit maken dat ruimschoots goed."

26. januar 2025

Het bedrijf komt toezegging in advertentie niet na.

Het bedrijf geeft na 1 keer via mail de vraag om artikel te retourneren de mogelijkheid van 20% geld terug. Na hier niet mee akkoord te gaan was 32% geld terug mogelijk. (Vermoedelijk automatische mailtjes) Hierna werd niet meer gereageerd op mailtjes. Bedrijf is alleen via mail bereikbaar. Begin hier alsjeblieft niet aan.
Uiteindelijk ingestemd met 32% korting. Toen wel direct antwoord. Ontving het kortingsbedrag niet op mijn bankrekening. Tot 3x toe bericht van hen dat het wel was overgemaakt en ik moest bij mijn bank informeren. Die kon uiteraard niets doen. Na 4e keer dit naar mooinatuurlijk gemaild te hebben heb ik uiteindelijk de korting ontvangen. Maar dus niet de beloofde hele terugbetaling.

1. februar 2025

NIET BESTELLEN bij Mooinatuurlijk

Ik heb op 20-1-2025 iets besteld en betaald. Het ordernummer staat vandaag nog op "pending" en dus heb ik het geanuleerd wat volgens Europese wetgeving binnen 14 dagen mag. De e-mail naar mooinatuurlijk.com kwam onbestelbaar terug. Het contactformulier ingevuld, de order geanuleers en mijn geld teruggevraagd op straffe van aangifte.
Order MNNL13870. Mijn advies: bestel nooit weer iets via een advertentie op Facebook of Instagram.

27. januar 2025