MooiePlinten.nl Anmeldelser 18

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel bezorgd, mooie plinten voor een hele mooie prijs

Bezorgd binnen de aangegeven termijn en duidelijke communicatie rondom bezorging. De dag van te voren tijdsblok doorgekregen en op de dag zelf belde de chauffeur toen hij binnen 20 min op locatie zou zijn. Plinten waren netjes verpakt en zijn heel mooi en hebben ook nog eens een hele mooie prijs. Ik heb de gladde plint gelakt in ral kleur 9016 besteld en ben er heel blij mee.

7. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij ontvangst van mijn bestelde plinten…goede kwaliteit en klantvriendelijke probleemoplossing

Bij ontvangst van mijn bestelde plinten bleek de lengte niet volledig overeen te komen met mijn bestelling, waardoor ik een stukje plint te kort kwam. Na contactname werd dit opgelost door nog een plint na te sturen. Met dank voor de goede kwaliteit van de plinten en de klantvriendelijkheid kan ik mooieplinten.nl zeker aanbevelen. Veel succes verder met jullie bedrijf.

25. september 2025

Goede kwaliteit en service

Al tweede keer bij ze besteld, plinten en architraven zijn prima kwaliteit en makkelijk te bewerken. Service is vriendelijk, goed en snel. Ondanks dat ik zelf niet geweldig had nagedacht over het samenstellen van mijn bestellingen.
Na contact op te nemen met ze, hebben ze me super geholpen en gezorgd dat ik precies op tijd voor het weekend mijn spullen in huis had zodat ik volop aan de slag kon!

19. september 2025

Meedenken en service verlenen

Ze gaven bruikbaar advies, wezen me op iets waar ik niet aan gedacht.
Ze communiceren snel en duidelijk
Ze deden wat ze beloofden en leverden volgens afspraak en met een glimlach

4. september 2025

Korte communicatie meewerkend

Korte communicatie
Na iets verkeerds te bestellen
Was er ruimte voor overleg en hebben we het kunnen regelen dat het omgeruild kon worden

Om toch nog het resultaat te behalen wat ik wilde

2. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service, goede kwaliteit!

Woensdag plinten besteld, deze zijn vrijdag geleverd zodat we jn het weekend aan de slag kunnen, perfecte service!

De plinten zijn prachtig en afgelakt, mooie kwaliteit! Ga hier zeker vaker bestellen!

22. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldig bedrijf met topservice!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met mooieplinten.nl. Ze zijn super klantvriendelijk, reageren razendsnel via WhatsApp en denken actief mee.

Na mijn bestelling bleek dat ik per ongeluk de verkeerde hoogte had gekozen, iets wat ik zelf niet eens had doorgehad. Dit werd door hen opgemerkt, waarna ze proactief contact met mij opnamen en de bestelling direct hebben aangepast.

Zelden heb ik zo’n goede en persoonlijke service ervaren. Echt een aanrader!

8. august 2025

3rd time using Mooieplinten…Excellent

Third time using Mooieplinten - excellent service and excellent products (Skirting boards). Customer service very responsive and delivered our plinths very carefully exactly as instructed, on the day they said, and took special care to place in our back garden and carefully protect from the elements as we were away for a few days.

28. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onvriendelijke mail van mooie plinten

Vanmorgen netjes een mail gestuurd of mijn bestelling geannuleerd kon worden kreeg dit al antwoord;

Hallo Angela,

Misschien eens kijken op de website, er staat al sinds juni op dat we deze week dicht zijn. Staat op elke pagina bovenaan de site.

Nou als jullie zo je klanten te woord staan! Succes verder dan in de toekomst

22. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top kwaliteit en super planning

Heb een hele verbouwing achter de rug. Heb alle sierlijsten en plinten bij hun besteld in meerdere orders verdeeld. Elke order werd precies op tijd geleverd zoals afgesproken. Hierbij was de kwaliteit ook super. Heel fijn bedrijf om mee te werken .

26. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden met mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden met mijn ervaring bij MooiePlinten.nl. De klantenservice via WhatsApp was snel en behulpzaam, wat het bestelproces erg makkelijk maakte. De levering was precies op de afgesproken dag en werd verzorgd door een nette en vriendelijke chauffeur. Alles was zorgvuldig verpakt, en de extra verf en kit waren een fijne toevoeging. Top service! Ik bestel hier zeker de volgende keer weer.

13. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurstellend: geen mooie plinten, maar vochtige plinten

Laat je niet bedotten door de naam van dit bedrijf, want jammer genoeg waren onze plinten niet zo mooi als ze beweren. Ik heb onlangs “vochtwerende” MDF plinten gekocht bij Mooieplinten.nl, maar mijn ervaring was absoluut teleurstellend. Bij het uitpakken en installeren van de plinten ontdekte ik dat een aantal plinten blaasjes vertoonden. Een deel van de plinten vertoonde vochtplekken voordat ze geplaatst waren, een deel ervan nadat ze geplaatst en gelijmd waren.
Toen ik contact opnam met de verkoper, kreeg ik het verwijt dat ze in een vochtige ruimte gelegen hebben en dat ze hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. Ze wilden absoluut niet toegeven dat het hun fout was, ondanks dat ik hen duidelijk maakte dat onze plinten te allen tijde in een droge ruimte gestaan hebben. Ironisch ook: een vochtwerende plint die vochtvlekken vertoont omdat hij zogezegd in een vochtige ruimte gestaan heeft. Van de 100 m plinten, waren er slechts enkele plinten die vochtblaasjes vertoonden, terwijl ze allemaal in de verpakking in eenzelfde kamer gelegd werden. Wat maakt het voor zo’n bedrijf uit om 3 extra plintjes kosteloos te bezorgen, ter compensatie?
De klantenservice was ontzettend onvriendelijk en de oplossing was om extra plinten tegen een geringe korting aan te kopen. Dit bedrijf heeft geen oog voor klanttevredenheid en is onprofessioneel in hun benadering van problemen en klanten. Mijn advies voor geïnteresseerde kopers: denk 2 keer na voordat je overweegt om “mooie” plinten te kopen bij mooieplinten.nl!

5. november 2024

Verkeerde discussie

Twee keer dezelfde plinten besteld, eerste keer 1 van ander materiaal gehad. Helaas een hele discussie of het nu met is of grenen. ik heb daar geen verstand van, maar zijn gewoon twee verschillende. Niet mee te onderhandelen. Laatste keer voor mij is dus al geweest. Nu zit ik dus met twee serie plinten die andere structuur aan voorzijde hebben en wel dezelfde vorm
Gaat nu alleen maar of de tweede mdf is of grenen, ik wil alleen dezelfde hebben, maar ja geen land mee te bezeilen

26. juli 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.