Moogio - Kolding Anmeldelser 15

4,5

Vejlevej 364, 6000 Kolding, DK

Har købt en pergolamarkise hos Moogio August 2023 - Bo fra Moggio har ydet en fantastisk service/rådgivning, samt overholdt ALLE aftaler, der har ikke på noget tidspunkt været uoverensstemmelser. Bo... Se mere

1. Butik med udstyr til vinduesbehandling
  2. Markiseleverandør
  3. Gardinbutik
  4. Gardinproducent og -leverandør
  5. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gardiner og markiser i høj kvalitet. Alt skræddersyet, monteret og klar til brug. Høj service og stor erfaring.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

5-stjernet oplevelse!

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Jacob og Moogio. Vi blev henvist og fik en langt bedre pris, lang bedre service og meget hurtig levering. Vi er så glade for resultatet, og vil helt klart anbefale til andre. 5-stjerner!

11. november 2025

5 stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟

Jacob gav os super god sparring i forhold til valg af gardiner til vores nye tilbygning, og resultatet er blevet helt fantastisk. Gardinerne passer perfekt til rummene – og så blev de endda leveret hurtigere end forventet.
Kan varmt anbefales! 👌

10. oktober 2025

Bedste og mest ærlige vejledning i Moogio Kolding

Fået den bedste hjælp fra start til slut af Jacob fra Moogio i Kolding. Jacob har været meget hjælpsom og forstående, samt tålmodig, i forhold til at vejlede mig omkring den pergola vi købte og fik installeret. Altid hurtigt og ærligt svar, og en klar følelse af at han vil sælge det produkt til mig, som han mener er det rigtige for mit behov og ikke bare det dyreste. Så virkelig god følelse. Plus altid hurtigt svar på spørgsmål, samt god installation og vejledning til hvordan den virkede etc. Så alt i alt kan jeg kun give mine allerbedste anbefalinger til Moogio Kolding og Jacob. Tak for et super produkt, service og din vejledning.

3. marts 2025

Moggio Kolding leverede og monterede…

Moggio Kolding leverede og monterede vores nye gardiner i hele huset efter vi havde fået nye vinduer og døre.
Monteringen er sjusket og nogle hænger stadig lidt skæve.
De hænger oppe på fodpanelerne, da der åbenbart ikke var blevet målet ordentligt efter.
Vi kunne få fræset riller i fodpanelerne eller lade dem være som de er ( hvem vælger at få fræset riller?)
Der er en skrue der er blevet skruet meget hårdt i det ene vindue med det resultat at træet revnede lidt( flot i splinternye vinduer🤬)
Her til morgen, faldt mørk lægnings gardinet i soveværelset ned med et brag, sikke et chok vi fik.
Første gang han kom med gardinerne, var der målt forkert ved 3 vinduer og hele vejen igennem har Jacob virket stresset og forvirret og lige som om han bare skulle hurtigt videre.
I bliver ikke anbefalet herfra

24. oktober 2023

Markilux pergolamarkise hos Moogio…

Bo er meget løsningsorienteret og “presser ikke på noget, du ikke har brug for”
Montering og aflevering er klaret til UG+ og alt var i den skønneste orden. Kan varmt anbefale Moogio - muligvis ikke den billigste løsning du kan finde på markedet, men pris og kvalitet hænger sammen.

16. august 2023
Moogio - Kolding-logo

Besvarelse fra Moogio - Kolding

Tusind tak for den fine anmeldelse, i har også som kunder været en fornøjelse og sammen fandt vi løsningen i kan bruge de næste mange år. Hilsen Bo Moogio

Kan klart anbefale Moogio

Kan klart anbefale Moogio. Vi fik hjælp af Bo Phil fra Moogio, og han har været fantastisk hele vejen igennem. Det er nu anden gang vi har handlet hos Moogio, og der er nu gået over 3 år, og vi har henvendt os flere gange for support og garanti sag,og har ikke oplevet udfordringer fra hverken Powerview eller Moogio.

En klar anbefaling herfra!

7. januar 2023