Montessorikidz Anmeldelser 7

2,5

2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Do not recommend

I have placed order on 26th of January and the reasons was fast delivery 1-3 days. Today is 3th of February and still waiting for delivery confirmation or any response. I have emailed them but no response and even tried the Swedish telephone number which didn’t work, called the Norwegian telephone number and the told me it will be send today asap but nothing yet. Wry disappointed. Do not recommend at all

26. januar 2026

Oseriöst..

Beställde en hjälpa-till-pall vars ena stödben hade fel dimension för hålen. Har mailat företaget för att reda ut detta, men inte fått svar. Har ringt telefonnumren som finns på hemsidan, utan svar (varken kundservice i Sverige eller Norge). Har skrivit ett mail via deras mail-formulär på hemsidan, utan svar. Detta ger ett väldigt oseriöst intryck. Rekommenderar att köpa någon annanstans..

28. december 2025

Inga telefonnummer fungerar

Köpte en stol men det har inte hänt något sedan orderbekräftelsen. Försökte ringa kundservice både i Sverige och i Norge. Samtal misslyckat i Norge och numret används inte i Sverige. Ger ett väldigt oseriöst intryck.

20. august 2025

Köpte 2 hjälpstolar båda var felborrade…

Tack för att ni hörde av er. Jag har mailat film ich bifogad bilder i mailet ni fick.....Köpte 2 hjälpstolar båda var felborrade och 1 gick inte ens att fixa till. Har skrivit men ingen svarar. Känner mej besviken att ingen hör av sig...... Tur jag skruva ihop dom själv så jag inte ger bort trasiga julklappar. Jag sände i mailet hur de såg ut

23. december 2024
Montessorikidz-logo

Besvarelse fra Montessorikidz

Hej Marietta,

Tack för att du hör av dig och beklagar verkligen för det inträffade. Jag ser att du skickade ditt mejl till oss under julhelgen, och jag ber om ursäkt för att du inte har fått svar tidigare. Vi har haft hög belastning under helgerna, men vi uppskattar din förståelse.

Vi säljer tusentals av dessa stegpallar, och det är mycket ovanligt att sådana fel uppstår. Att båda dina pallar har haft liknande problem är självklart något vi vill rätta till. Skicka oss gärna bilder på alle de delar som saknar hål eller har andra fel, så skickar vi nya delar till dig så snart som möjligt.

Hälsningar,
Josefine