Aanrader
Fijne communicatie via de mail over de levering van mijn bestelling en mijn retour!
Nog niet eerder van de site gehoord totdat ik het opeens tegenkwam op insta
Ga er zeker vaker wat bestellen💕
Montérno is jouw online fashion webshop. Shop de nieuwste trending items bij ons!!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Nog niet eerder van de site gehoord totdat ik het opeens tegenkwam op insta
Ga er zeker vaker wat bestellen💕
Bij de bestelling had ik per ongeluk het verkeerde adres ingevuld en aangevinkt dat ik het pakketje wou afhalen. Door de goede service van Montèrno heb ik mijn pakketje toch thuis gekregen met snelle levering. Ook ben er ik erg tevreden over het product die ik heb ontvangen in een mooie verpakking.
Super goede service, snelle reactie van de mail en toen ik de verkeerde maat had bestelt is het heel goed geregeld. En hele lieve meiden!
Het product kwam prachtig aan, precies zoals ik het had verwacht! Een vraag via DM werd snel en nuttig beantwoord. Bij deze winkel nogmaals wat bestellen, is zeker een optie!
Super leuke kleding tegen een goede prijs! Daarnaast helpen ze je goed en had ik mijn bestelling snel in huis :)
Ze hebben het heel netjes en leuk ingepakt, zodat het echt een feestje is om het uit te pakken. Ondanks dat DHL vertraging had, is de service super goed als je ergens mee zit of iets dergelijks. Zeker een aanrader om op deze site iets leuks te kopen :)
Super lieve meiden die met je mee denken en hele persoonlijke mailtjes sturen wat super tof is. De cowboy laarsjes die ik heb gehaald zitten super mooi en zijn voor de prijs echt prima kwaliteit. Ga zo door xx
De meiden van Montérno zorgen niet alleen voor een trendy en betaalbaar aanbod, maar zijn ook klantvriendelijk en communiceren heel helder. Het omruilen van een maatje was zo geregeld en geen enkel probleem. Geen gedoe. Ik bestel zeker nog een keer.