Montejaur AB Anmeldelser 165

4,7

Super god service - bestilte et lystræ ( super flot) men bestilte forkert ring - jeg fik tilsendt den rigtige og skulle kun betale diff og porto - samt beholde den forkerte

Absulut det flotteste design på markedet, eneste minus er efter min mening lidt for svage fastgørelsespunkter til pløkker ell. Hurtig responce fra kundeservice, som tager ens henvendelse seriøst.

1. Havecenter

Det vackra originalet från norr

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Jeg bestilte træet d.7/10

Jeg bestilte træet d.7/10, og pengene blev trukket kort efter, men jeg har først modtaget træet d.18/11. Jeg troede træet blev produceret i Sverige, men bliver lidt mistænksom, når der er så lang en forsinkelse.

7. oktober 2025
Montejaur AB-logo

Besvarelse fra Montejaur AB

Hej, Vi har haft leveransförseningar på komponenter denna höst. Vi beklagar detta, men höll dig också hela tiden informerad om nytt leveransdatum. Hoppas du ändå blir nöjd med din LYSTRAE.

Skumringsdæmper ikke leveret med som…

Skumringsdæmper ikke leveret med som bestilt øv

11. november 2024
Montejaur AB-logo

Besvarelse fra Montejaur AB

Hej Finn, Tack för att du ändå verkar gilla produkten i sin helhet. Den 11 november hade vi många beställningar, varav 54st innehöll Skymnings-sensorer. Efter att vi skickat alla hittade vi 1 st bakom sorteringsmaskinen. Vi visste inte vilken av de 54 vi missat att packa i. Nu vet vi, tack för att du meddelar! Om du hade kontaktat oss direkt hade vi skickat efter den omedelbart.

Kontakta oss på info@montejaur.com för leveransuppgifter så skickar vi detta tillbehör.

Mangelfuld levering

I første omgang fik jeg kun leveret 1 ud af 2 bestilte juletræer.
Men efter kontakt med support fik jeg sendt den anden i løbet af 4 dage. Fin service.
Produkterne er af høj kvalitet.

18. november 2022

Super god service