Montanahudson Anmeldelser 165

1,4

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Premium Handcrafted Leather Goods. 81.7% of our customers buy more than one handcrafted item. Check out our store and see why.

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Købte en Eva totebag fra Montana Hudson…

Købte en Eva totebag fra Montana Hudson med pung til. Er egentlig tilfreds med tasken, men lynlåsene er nok ikke YKK, men virker ok. De nedsatte priser er normale og ikke nedsatte. Man skal også lige være opmærksom på at skulle betale told, var kun kr. 70, men FedEx tager så 144 i administrationsgebyr!

14. januar 2022

Besvarelse fra Montanahudson

Hi Kunde, we're so sorry to hear that you're having issues with your order. Please be sure to email our customer support team at support@montanahudson.com so that a team member can assist you with your concerns. You may also provide your order # and we'll have a member of our team review your account and reach out to you. Thank you for informing us of your concerns.

wandere duffelbag

Bestilte en wandere duffelbag og tasken ankom inden for den beskrevne tid.

Men tasken kommer ikke fra Californien som man kunne forledes til at tro, men istedet for fra Indien, hvilket man kan finde ud af ved at kigge dybere på deres hjemmeside.

Kvaliteten af tasken er heller ikke som beskrevet, hvor bl.a. lynlåsene er af en billigere kvalitet end de reklamerede ykk lynlåse. Holdbarheden kan jeg endnu ikke udtale mig om men virker fin for den betalte pris på ca. 800 kr.

Reklamen om nedsat pris er ikke sand da den aktuelle pris har været sat på over længere tid.

23. februar 2021

Hello Christoffer,

We are sorry to hear that you are having concern with your order. Please email us at support@montanahudson.com to properly assist you. Our support team will address your concern via email. Looking forward to resolve this matter. We are glad to help you.

Montana Hudson

Kan absolut ikke anbefale at købe noget…

Kan absolut ikke anbefale at købe noget her. Bestilte og betalte 1300kr + told 270kr for en taske, lysebrun.
Modtog en mørkebrun taske i meget ringe kvalitet, slet ikke som forventet. Så jeg er meget skuffet.
Har sendt en mail om problemet, men har ikke fået noget svar tilbage.
Køber aldrig noget der mere og føler at mine penge er spildte, kommer aldrig til at bruge den taske jeg modtog !!!

5. januar 2021

Hello Lise,

We apologize if you received a wrong color. Let me get your order number and I will personally make a follow up with our support team.
Thank you for your understanding.

Montana Hudson

Vis anmeldelser på alle sprog. (165 anmeldelser)