Niet mee in zee gaan. Monova Amsterdam bestellen dus gewoon in China. Beloven levering binnen een week maar dat kan natuurlijk nooit en werkelijk alles gaat mis. Een speciale hondenhandoek van €22,- b... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een gekleden broek gekocht zat super mooi op het model kwam tot over de schoenen, totaal iets anders thuis aangekregen, de kwaliteit trok op niks een soort valse zijde parachute stof en de broek kwam... Se mere
Ik bestelde een setje op deze website. Jammer genoeg vallen de kleren klein uit. Ik wilde het setje daarom retourneren, maar ik kreeg als antwoord dat ik 30-40 euro retourkosten moet betalen omdat het... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ontdek Monova Amsterdam, dé plek voor unieke kleding die perfect bij jouw stijl past. Onze missie is om jou te inspireren en te ondersteunen in het vinden van kleding die echt bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk of je hele garderobe wilt vernieuwen, wij helpen je graag. Bezoek nu onze website!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nog steeds niet mijn bestelling…
Nog steeds niet mijn bestelling ontvangen.
Er al een paar keer om gevraagd maar je wordt met een smoes afgescheept. Ik moet maar geduld hebben want zij hebben het druk.
Ik bestel er nooit meer iets.
Kom je afspraken na.
Goeie service
Ze hadden helaas het product wat ik gekocht had niet meer op voorraad. Toch geef ik 4 sterren door de goeie service. Kreeg snel reactie via de mail met 2 oplossingen waarvan ik er 1 kon kiezen. Heb binnen 2 dagen het geld terug gekregen op de rekening. 5 sterren voor de service alleen 1 minpuntje dat ze geen voorraad meer hadden.
Over 3 weken terug een Besteling gedaan…
Over 3 weken terug een Besteling gedaan en nog steeds niets ontvangen , dan sturen ze mij een e-mail met u Besteling komt eraan en dat is ook al een week geleden en ze reageren ook nergens op . Ik koop hier nooit nog iets want de wachttijd is inrorm lang . Nu nog afwachten wanneer ik het mag ontvangen . Bestelnummer is 2349. Geen aanrader om te bestellen .
Depuis plus de 10 jours que j’attends…
Depuis plus de 10 jours que j’attends ma commende mais je l’ai pas encore reçu
Sont pas sérieux et non pas professionnel

Fijne webwinkel!
Fijne webwinkel met een goede levertijd. Klantenservice reageert erg snel, ook als er iets opgelost moet worden.
Goede kwaliteit set
Goede kwaliteit set. Vorige week besteld, vandaag binnengekomen. Prima kwaliteit en sluit goed aann
10 september een bestelling gedaan nog…
10 september een bestelling gedaan nog niks ontvangen18 september mailtje ontvangen uw bestelling is er bijna nu nog niks vanochtend mailtje gestuurd ook geen reactie jammer weg 60 euro

Goede Service & Kleding
Mijn bestelling was binnen een week in huis en de kleding was van goede kwaliteit! Klantenservice reageerde binnen 24 uur op mijn vraag dus dat was ook super fijn.
Slechte ervaringen met deze bedrijf
Slechte ervaringen met deze bedrijf
Ik hebt pas twee geleden een winter jas besteld tot nu toe ik hebt geen bar trackings code gezien 3 dagen later nog steeds geen mailtje gezien in mijn Postvak een mailtje gestuurt ze zegge n wij zijn er druk mee bezig 14:17 dagen duurt het hoedan jullue zitten toch in Amsterdam ze reageren he traag en het kan hun helemaal niks
schelen volgens mijn ik ben gewoon mijn € 53 euro kwijt en mijn nog steeds niet op de hoogste gebracht nu is het wo 2 oktober 2024 ik bestel hier nooit meer op deze website oplichter zijn het lieve mensen bestel hier niet onbetrouwbaar mensen hierzo bah.

Spijkerjas besteld
Spijkerjas besteld, kwaliteit niet overeen met de foto’s.
Knoop kapot, gemaild en tot op heden geen reactie…..
MONOVA BIGGEST SCAMMER BAD SERVICE
Monova biggest scammer on earth. They write on a reply of my review we already replied to you and issue is resolved THIS IS NOT TRUE - there’s no way to contact them and issue isn’t resolved. Mails remain unanswered and there’s no contact number. Don’t buy here, baddest service ever. I’m
Lucky that I lost just 40€
Goede service…
Ik had een jurkje als verrassing besteld voor mijn vrouw. Het was snel binnen maar het was iets te klein. Contact gezocht met Monova en binnen een reactie. Ze boden me een nieuw jurkje aan met extra korting of ik mocht het 'te kleine' jurkje gratis omruilen tegen de juiste maat. Topservice, dankjewel Monova Amsterdam. Zo hoort het!
Mvg Hans

Goede betrouwbaarheid
Mooie schoenen voor mezelf én een polo voor mijn zoon besteld bij Monova. Prijs/kwaliteit is top, dankjewel. Pakket kwam snel binnen en schoenen zitten heerlijk. Polo ook mooie kwaliteit! Aanradertje dus!

Besvarelse fra Monova Amsterdam
De bestelling was snel binnen!
De bestelling was snel binnen en de producten waren van goede kwaliteit, zeker een aanrader!

Besvarelse fra Monova Amsterdam
Læs mere om andre typer anmeldelser.