*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Se mere

Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Se mere

Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Se mere

Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.

1,9

Under middel

Enkelt og ryddig

Monner var akkurat det vi trengte for en rask finansiering av butikkprosjektet vårt. Opplegget opplevdes som veldig egnet for vår type oppstart .Vi ble ferdigfinansiert i løpet av noen få timer.

18. januar 2019

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding Hans go for at du valgte å finansiere åpningen av Gulating Ski via Monner! Hilsen Monner-Marie

Vi fikk fylt opp lånet etter bare noen…

Vi fikk fylt opp lånet etter bare noen timer etter at vi gikk live. Veldig fornøyd med hele prosessen. Grundig og effektivt.

9. januar 2019

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for tilbakemeldingen Morten og takk for at dere valgte å finansiere kampanjen deres på Monner! Hilsen Monner-Marie

Opplevelsen av min investering overgikk all forventning

Opplevelsen av min investering overgikk forventningen. Som ung investor uten mye forkunnskaper var prosessen enkel og oversiktelig, og tilbakebetalingen kom som forespeilet. Jeg valgte å investere i LETT fordi jeg ønsket å ta del i veksten til en spennende gründer bedrift. Alt i alt en knirkefri opplevelse.

7. januar 2019

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, Gina! Hilsen Monner-Marie

Flinke folk

Veldig positiv opplevelse.
Ryddig gjeng med god kompetanse

3. januar 2019

Besvarelse fra Monio

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Monner anbefales på det sterkeste!

Monner sine tjenester er lette å bruke og de yter fantastisk service! Jeg er uendelig glad for at jeg valgte å bruke monner for å finansiere kaffebaren min. Anbefales!

30. december 2018

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, Jessica! Det er veldig gøy å ha blitt kjent med bedriften din og vi gleder oss til å følge dere videre! Hilsen Monner-Marie

Aldri opplevd problemer med Monner!

Aldri opplevd problemer med disse, alltid fått tilbakebetalt. God bakgrunnsresearch og riklig med informasjon for hver bedrift.

27. december 2018

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

En godt investeringsalternativ

Monner er flinke til å legge frem informasjon om lånene de tilbyr, og svarer raskt på spørsmål. Spennende måte å investere sparepengene på.

Det er tydelig at Monner-teamet brenner for verdiskaping, de er veldig aktive og engasjerte!

Min store frykt som små-investor er at pengene mine blir tapt.
Har opplevd hvordan Monner har håndtert både lån som tibakebetales for sent, og låntager som melder oppbud (slått konkurs). I begge tilfellene var Monner svært raskt ute med å gi informasjon om hvordan dette påvirker meg som långiver, og vært tilgjengelige for å gi svar.
Etter 1 år som investor via Monner kan jeg anbefale dem, og er svært fornøyd med investeringene jeg har gjort.

27. december 2018

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Aleks!

Bra!

Veldig fin løsning for både bedrifter og de som vil spare penger med høy avkastning.

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for tilbakemeldingen Ronny!

God plattform for långiving

Plattformen er enkelt å bruke, og informasjon om selskaper som vises på webside er ganske omfattende.
Får se hvordan det går med lånet, men er fornøyd fram til nå.

Besvarelse fra Monio

Takk for tilbakemeldingen Dmitry!

Har investert i 2 prosjekt

Har investert i 2 prosjekt. Enkelt å registrere seg. Tilbakebetaling av lån pluss renter har fungert fint til nå👍

Besvarelse fra Monio

Takk for en hyggelig tilbakemelding, Merete!

Fornøyd

Fantastisk enkel plattform og flinke folk.

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for tilbakemeldingen, Jan!

Profesjonelt

Profesjonelt, oversiktlig og brukervennlig.

Besvarelse fra Monio

For en hyggelig tilbakemelding, tusen takk!

Har ikke møtt på problemer

Har ikke møtt på problemer, er riktig nok ny bruker men hittil har utbetalingene kommet som avtalt.

Besvarelse fra Monio

Takk for tilbakemeldingen, vi håper du fortsetter å være fornøyd med tjenesten vår!

Ahmet

Bra og seriøst selskap.

Takk for tilbakemeldingen!

Pålitelig

Helt grei erfaring og så langt tilfreds med investeringen

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Lettvint å investere hos monner

Lettvint å investere hos monner
Lettvint å investere hos monner. Etter et år og 4 lån der har jeg så langt bare gode erfaringer

Besvarelse fra Monio

Tusen takk for en fin tilbakemelding!