*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Se mere
Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Se mere
Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.
Kontaktoplysninger
Kongens gate 12, 0153, OSLO, Norge
- hei@monio.no
- monner.no
Risikospredning
Fin måte å spre risikoen på, og få god avkastning på sparepengene. Plattformen fungerer godt, og sparekontoen gjør Monner til en av de bedre norske crowdfundingplattformene.

Kjempe bra opplegg
Kjempe bra opplegg, godt oversiktlig også i app.

Det finnes bedre
En ny måte å finansiere oppstart, nyvinninger osv. Men langt fra den beste i markedet
Veldig god løsning for de som vil diversifisere!
Veldig god løsning for de som har noen kroner til overs for sparing eller for diversifisering av investeringene sine.

Bra greier
Virker bra og solid. Fikk tilbake hele mitt lån, med renter, og alt ordna ift skattemyndighetene. Jeg har ikke lett etter om de publiserer sine resultater, altså lister opp alle tidligere lån og hvordan det har gått. Og så blir det sendt ut i overkant mange mailer med tilbud om nye ting å finansiere. Men jeg har ikke sjekket om denne spam-mengden kan justeres med i innstillingene.

Besvarelse fra Monio
For lav rente i forhold til risiko og…
For lav rente i forhold til risiko og likviditet.

Bare positive opplevelser pr mai-19
Jeg har utelukkende bare positive opplevelse av Monner. Dette er selvsagt ikke til hinder for at opplevelsen kan bli bedre. På "min side" hadde en sorteringsfunksjon etter utbetalingsdato hjulpet meg, når kontroll-lysten slår til. Tilbakemelding på utsatte/kansellerte/andre uforutsatte hendelser på prosjekter kan også bli bedre.

Besvarelse fra Monio
Super oppfølging og støtte hele veien
Super oppfølging og støtte hele veien. Opplevde genuin interesse for vårt prosjekt og ekte engasjement og glede over å få dele det.
Takk for et godt samarbeid så langt❤️

Anbefales!
Har bare positive opplevelser! Seriøs og informativ! Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Monio
Har faktisk ingenting å sette fingeren…
Har faktisk ingenting å sette fingeren på. Kan anbefale Monner på det sterkeste! Synes det er spesielt bra at det går an å investere så lite som 1000,-. Det gjør at dette blir tilgjengelig for "alle".

Besvarelse fra Monio
stor risiko for at lån ikke betales ut etter kort tid.
Lån blir mest sannsynlig ikke betalt av filago. Risiko skulle vært beskrevet som mye høyere en karakteren de fikk.
Selvkritikk for å ikke ha sjekket at pant faktisk var i eiendom og ikke i en bil.

Holder hva de lover
Fint konsept som jeg valgte og investere i og bare gode erfaringer og tilbakebetaling kommer som avtalt 👍

Besvarelse fra Monio
Vi har bare gode opplevelser med Monner…
Vi har bare gode opplevelser med Monner og teamet der når vi rigget til vår kampanje! Profesjonelle og seriøse, entusiastiske og engasjerende. Våre varmeste anbefalinger!

Besvarelse fra Monio
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.