Jeg havde min papegøje Dora i pasning hos MonkeyWorld i sommeren juli 2025. Jeg har tidligere brugt stedet, hvor jeg fik tilsendt videoer og opdateringer, og havde en oplevelse af, at hun... Se mere
Havde en fantastisk dag i Monkey World sammen med vores yngste barnebarn. Alle gik glade og tilfredse fra dyrene efter 4 timers besøg/hygge. Spændende og lærerigt. Tag selv mad med - så undgår man ven... Se mere
Fantastisk dejlig dag med mit barnebarn på næsten 3 år hos jer ❤️ Meget nærværende personale som gav sig tid til både børn og voksne og viste dyr frem hvis man var interesseret i det. Dejligt at kunn... Se mere
Vores familie elsker monkey world. Man kommer SÅ tæt på dyrene og man kan se de har det godt. Ja-hele stedet ligner en gammel byggelegeplads. Men det gør bare oplevelsen sjov og unik. Hvis... Se mere
Hej Jeg hedder Meichen, Jeg har overtaget Hillerød Mini Zoo/ tidligere Monkey World den 1/7 2023 Oplev energien i Hillerød Mini Zoo, hvor jeg tilbyder walk`n-talks, stress terapi, selvterapi med dyr og meget mere. Vores fantastiske dyr kan have en terapeutisk virkning på mennesker, som kan hjælpe hvis man har en svær periode. Du er som privat person, ligeledes velkommen til at besøge min park og komme helt tæt på dyr. Monkey World er et godt sted for børne familier. Hverdage kan anbefales hvis du gerne vil afstresse med dyrene (udenfor ferieperioder). Venlig hilsen Meichen
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg er i praktik hos monkeyworld, og idag har jeg håndfodre silkeaberne. Det var mega hyggeligt og spændende at se hvordan aber er. De var ikke så påtrængende og mega søde.
Det var meget afstressende, og satte en masse gode tanker i gang.
Har lige købt nogle fisk, til min havedam
Det er et helt fantastisk sted med en rigtig god atmosfære, der bliver gjort et godt arbejde for personer der har problemer.
Det er helt sikkert et besøg med en donation værd.
Min kæreste og jeg har købt to små silkeaber fra monkeyworld, samt bestilt alt tilbehøret derfra og hold op en fantastisk service 😍
Vi bor et stykke fra hvor monkeyworld ligger og har derfor kørt 4 timer derover for at hente dem, og igen 4 timer for at komme hjem. så snart vi kom hen til dem, stod de klar med varm kaffe og et toilet til rådighed💪🏽
De viste os rundt hos dem, så vi fik muligheden for at se alle dyrene og Wow der er mange forskellige slags. Man kommer meget tættere på dyrene end hvis man fx tager i zoo. Kan helt klart anbefale monkeyworld, så hyggeligt et sted 😍
Altid flinke og søde mennesket hjælpsom og sagkyndige på deres område 🤗
Bestilte pellets til vores gøje. I pakken som kom lynhurtigt var små gaver og et par søde breve fra afsenderen.
Nu venter vi bare på at gøjen vil spise
foderet 😊
Helt igennem fantastisk serviceminded og hjertevarme mennesker, der i den grad gør alt hvad de kan for at give kunderne de bedste forudsætninger, og hjælper dem og dyrene til et sundt dyreliv 👌🏼
Udmærket og hjælpsom, altid klar til at hjælpe. Jeg er meget tilfreds med det palets jeg købte hos dem.
Hurtig levering, god kundeservice og støtter en god sag
Jeg blev virkelig glad for den personlige hilsen det kom med
Hej Monkey World
Ville lige sige at jeg synes i gør det mega godt. Jeg har været her ude et par gange og det mega fedt hver gang. Det altid en hel ny oplevelse man får og man bliver altid mødt med et smil og højt humør. Glæder mig sindsygt meget til alle nyhederne der kommer her i foråret 2021. Når man kommer hjem fra jer sidder man med den fedeste følelse. Jeg krydser for i får lov at åbne til april, så jeg kan komme igen.
Keep up the good work🐒
Min papegøje var særdeles tilfreds med pasningen, hos Monkeyworld.
Han plejer at plukke sig når han bliver passet, men hos Monkeyworld havde han ikke plukket en eneste fjer. Han blev taget ud af buret hver dag og hygget om, ligesom hjemme. Så en glad og tilfreds fugl fik vi hjem.
Vi vælger Monkeyworld igen.
Hej derude 🤗
Må simpelthen lige sige super god service først og fremmest !!
Dernæst købte jeg for nogen måneder siden til min blågule ara “pappi” en flyve ring til foden med elastik snor og det hele til !
Nu har jeg så igen, købt en mere til min nye mørkerøde ara “Eigil” og vil virkelig anbefale den, den er både nem og hurtig at påføre og den er så fantastisk at bruge !! Skal siges jeg startede med at købe en flyve sele et andet sted men hver gang vi fløj med den var det bare ikke godt og krævede også meget mere at tilvende fuglen den .. men flyve ringen er så nem og startede med at vise min ara den han fik lov at “smage” på den og se den an også forsøgte jeg stille og roligt med masser af ros og en godbid bag efter og ganske hurtigt kendte han den 😂 og nu nyder vi den hver dag så vil virkelig sige vis du overvejer det, men er i tvivl så skynd dig at køb den for du vil ikke fortryde det ! Derfor jeg netop har købt en til min nye Eigil ! Det er bare et must have ! 👍🙌🏻 Om det så er til en gå tur eller flyve tur så er den bare virkelig nem og hurtig at få på.
Dbh. Fra josephine og gøjerne fra Falster ! 🦜🦜☺️
Min pengene bliver ikke Retur.
Og jeg har ringe til jer og skrevet til jer 2 dagen før som min bestilling skal aflys, Men I svarede ikke og præcis svar til min e-mail på denne dato som jeg skulle på besøge.

Besvarelse fra Hillerød Mini Zoo
Mega fedt sted! Super hyggeligt med en rundtur som medlem. Virkelig spændende at se både papegøjer og aber. Man kunne bruge flere timer derude! Jeg er helt vild med konceptet, og kommer i hvert fald igen, når de nye byggeprojekter er færdige!
Vi hyggede os og det var spændende at fodre dyr og min søn på 6 ønsker snart at komme igen men vi kom til meget byggerod, dyr i skurvogne og jeg synes at 400+ medlemspris for 100 var meget i overkanten.

Besvarelse fra Hillerød Mini Zoo
I sammenhængen med en skole opgave fik min gruppe og jeg et lille smugkig på dette fantastiske sted! Med medarbejdere der virkelig har passion for stedet, og man kan mærke samarbejdet, trygheden og den rejse de har været igennem bare for at komme der hvor de er den dag i dag.
Dyrene er fantastisk søde, veltrænede og miljøet inde hos dem er super smukt. Man kan mærke de virkelig prøver at gøre deres bedste for at skabe rolige og dejlige omgivelser for både mennesker såvel som dyr ~
Og deres sag for at have dyrene som terapi for dem som har været meget igennem og virkelig har brug for det, er en så god en sag.
De fortjener mere omtale og hjælp til virkelig at få deres mål opnået.
Min oplevelse var så fantastisk, og jeg skal helt sikkert tilbage igen en gang <3
Tak for oplevelsen Monkey World :)