En venlig og kompetent bogholder
En venlig og kompetent bogholder, som jeg har brugt i snart to år og syntes det nu var på tide, han fik de fem stjerner han fortjener.
Kan varmt anbefales.
Vi sørger for, at du og din virksomhed får den professionelle hjælp, som I har brug for. Vi tilbyder services inden for bogføring, lønservice, momsregnskab, årsregnskab m.m.
Marienbergvej 111, 1. th, 4760, Vordingborg, Danmark
Kan varmt anbefales.
Mondo bogholderi har været en solid og kompetent støtte for min virksomhed i mange år og i mange situationer.
Varm anbefaling her fra.
En super oplevelse!
Selvom mit regnskab var en værre rodebutik før Mehmet fik det i hænderne, blev det hele ordnet med et smil.
Klare anbefalinger her fra Weird Farm Miniatures.
I forbindelse med opstart af virksomhed fik vi hjælp af Mehmet som er rigtig dygtig til opgaven og fik styr på det hele tusind tak. Varme anbefalinger herfra
Super hurtig og grundig i sin bogføring. Ingen overraskelser og respektfuld service. Kan klart anbefales.
Da vores tidligere revisor pludseligt stoppede - trådte Mehmet/Mondo til med det samme og fik styr på vores regnskab hele vejen rundt. En stor anbefaling herfra.
Vi vil blive ved med at bruge Mondo her i Mint Records. 5/5 stjerner!
Mondo Bogholderi og Regnskab har holdt styr på vores regnskab i godt og vel et år, og der har aldrig været nogen problemer forbundet med vores regnskab.
Mondo Bogholderi og Regnskab varetager momsindberetninger og årsregnskab i vores virksomhed.
Super god service, hvor de altid er parate til at stå til rådighed, så man nemt og hurtigt kan få ordnet sit regnskab til tiden.
En stor anbefaling fra KL Sport :-)
Jeg har været meget glad for Mondobogholderi. Det er rart at kunne ringe/skrive direkte til ens revisor og altid blive modtaget med imødekommenhed. Varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig super service. Meget hjælpsomme. Ordner og hjælper mig med det hele. Bedste anbefalinger herfra