Jeg købte et par sko,pengene blev…
Jeg købte et par sko,pengene blev betalt og hævet,men jeg modtog intet det er nu 2 md siden.
Jeg kan kun advarer mod det svindel firma
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg kan kun advarer mod det svindel firma
Jeg købte en Brystholder der skulle være god for ryggen, det tog over 2måneder at levere, og så sendte de en i et meget Lille størrelse, som jeg slet ikke havde bestilt. Jeg skrev hvor jeg skulle sende den retur til? Men har aldrig fået svar. Så jeg hænger med en BH jeg ikke kan passe, til 219,90 og så er jeg jeg købte ikke særlig god.De taler kun engelsk, og der er jeg ikke så stærk.En utilfreds kunde
Manglende levering fra Monboncoin
Min hustru bestilte et par sandaler i første hakvdel af året i 2020, beløbet kr. 279,- blev hævet på hendes konto den 16. juli 2020, men i dag den 19. januar 2021 har hun trods flere henvendelser til firmaet stadig ikke modtaget sandalerne. Hvad kan jeg gøre?
jeg vil gerne tilslutte mig det kor af utilfredse kunder der er ventetid på 5-8 uger ja
men lige så snart ens kort er tastet ind VUPTIi så er pengene væk de fortjener ikke nogen stjerner 0 og deres knyst venlige støvler har jeg ikke set nu har de også fået ny hjemme side og den kan ikke vises så det er også FUP
BELØBET FOR EN TASKE ER HÆVET DEN 16-10 OG I DAG DEN 11-11 HAR VI STADIG IKKE MEDTAGET DEN?
KLAUS RENNER.
Jeg bestilte en rygsæk og betalingen blev trukket d. 13/10 fra min bankkonto. Har endnu ikke modtaget den!!!! Vil I være så venlig at sende den hurtigst muligt?????
Im
Jeg Har ikke modtaget den købte vare 179,99kr en hylle til montering på holdere ved min bruser
Desværre kan man ikke give 0 stjerner!!!!!! Mangler støvler siden betaling 13.10. 2020! Svindlere! Kontoudtog viser, der er trukket penge!
Jeg synes det er meget tarveligt, hvis vi ikke får de varer, som vi har bestilt og betalt for, også selv om det er en billig varer. Fordi man handler i netbutik, betyder det jo ikke, at vi er velhavende. For mig er 235 kroner mange penge at miste.
PARDON!
Har i går den 20.11.20 modtaget en pakke med Postdanmark, og med mine støvler, og de meget behagelige og passer perfekt. Forendelsen har taget meget lang tid, men det siges at være på grund af coronenaen, hvilket lyder acceptabelt. Venlig hilsen Joan
Som alle andre, har jeg oplevet, at få trukket penge for sko jeg aldrig har fået. Træls jeg ikke læste de anmeldelser inden