0 tjärnor Lämnade in bil för plåtskader försäkringsjobb. När jag hämtar så ser lagningen bra ut men till saken hör att de har lagt lackskarven över en skada och bara lackat över därför lacksläp... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Möller Eskilstuna begagnad butiken lovade att bilen inte hade något dörruppslag och inga andra skador förutom lite stenskott. Pratade med två säljare och de lovade samma sak bägge två. När vi åkt... Se mere
Bedrövlig service och kundsupport. Jag hoppas detta omdöme kan få dig på andra tankar. Om inte så kolla runt lite mer bland dina vänner och bekanta.. Jag har lärt mig en dyr läxa och kommer aldrig... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Köp ny eller begagnad bil eller besök Möller Bils bilverkstäder. Möller Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA och Volkswagen Transportbilar med fullserviceanläggningar med alla tjänster du behöver för din bil. Välkommen till Möller Bil.
Kontaktoplysninger
Kungsgatan 111, 753 18, Uppsala, Sverige
- mollerbil.se
De som jobbar där låser ej de krockade…
De som jobbar där låser ej de krockade bilarna. Alla bilar som står där inne får inbrott.
Flashiga lokaler fast dåligt ansvarstagande
Jag upplever att mindre och billigare verkstäder har en högre grad av flexibilitet än det som uppvisas här. Jag lämnar in bilen på skadeverkstaden i Västerås för mindre reparation. Inga felmeddelanden finns på bilens display. Två dagar efter uthämtning uppstår felmeddelandet ”front assist är inte tillgängligt”. Jag tänker att något måste hänt på verkstaden med kalibrering som utförts. Företaget tar dock inget ansvar, utan hänvisar till att felmeddelandet uppstod efter uthämtning.
0 tjärnor
0 tjärnor
Lämnade in bil för plåtskader försäkringsjobb.
När jag hämtar så ser lagningen bra ut men till saken hör att de har lagt lackskarven över en skada och bara lackat över därför lacksläpp och roslack utan att ev ringa kunden för besked och ok kostnad för jag förstår att inte försäkringen tecker det.Men ingen har ringt mig över huvud taget.Nu är det nya problem.
Men förstå att ni inte bryr er.
Jag rekommenderar inte .Möjligen om ni som kund vet vart skarven / lack hamnar och att de lär sig att ringa kunden.
Möller Bil Uppsala.
Jag köpte en begagnad bil som visade sig vara full av brister redan från start.
Två trasiga tätningslister på dörrarna upptäcktes så fort vi kom hem.
Sned hjulinställning.
Jag blev lovad en komplett servicebok, vilket inte stämde. Rostskydds- och lackkontrollen saknades vid den senaste servicen. Servicen var dessutom utförd på en icke KIA-auktoriserad verkstad, vilket kräver ett specificerat kvitto för att garantin ska gälla. Något sådant kvitto fanns inte, vilket enligt KIA i princip gjorde garantin värdelös. Detta fick jag själv jaga upp och lösa med verkstaden som utfört servicen.
Utöver detta var bromsljuset trasigt, trängselskatten från tidigare ägare obetald och bromsarna i dåligt skick – detta trots att bilen enligt säljaren skulle vara servad veckan innan.
Felaktig hjulinställning visade sig senare bero på en trasig elektronisk styrservo. Bristerna upptäcktes vid en genomgång på en annan verkstad.
Kommunikationen från säljaren har varit undermålig, nästintill obefintlig. Ingen ursäkt och ingen förståelse för allt extraarbete och besvär bilen orsakat.
Köpet är nu hävt och jag kommer aldrig att sätta min fot hos detta företag igen.
Mitt råd till den som funderar på att köpa bil här: åk vidare till en seriös firma.
Möller Eskilstuna begagnad bilar
När vi åkt 2h för att se bilen visade det sig att det fanns ett ganska stort dörruppslag och stötfångaren bak var intryckt efter att föregående ägare backat på något.
Rost på skärmar som syns från insidan av hjulhusen fanns också (på utsidan syntes inget).
Det var bara att åka hem igen utan bil.
Detta gäller deras verkstamhet i…
Detta gäller deras verksamhet i Katrineholm
Bra service, men är tveksam över hanteringen av bilen. Har vid två tillfällen använt mig av Möllers för att serva bilen, nedslag på ny köpt däck, då Möller menade på att de var 6 år gamla med rekommendation att byta så fort som möjligt, vilket visades sig vara felaktigt då däcken producerade v.19 2025.
Batteriet fick nedslag vid första servicen, vilket vi då bytte till ett märke som var rekommenderat för bilen. Nu vid nästa service får vi reda på att batteriet var dåligt igen och behöver bytas. När jag påpekade detta så menar de på att de egentligen inte kunde kontrollera det ordentlig på grund av att de inte fått bra kontakt med batteriet och sina mätverktyg. Jag som kund känner ingen tillit till detta företag och blir att hitta annan verkstad framöver.
jag bestellde tid för att ta loss…
jag bestellde tid för att ta loss skadade hjullåsbultt. dom sa som jag borra upp eller svetasa, dom sa samma sak som jag, dom gjorde inget för bulltarna,bilen står på verkstad 1 dyng utan att händer något
Väldigt trevligt bemötande
Väldigt trevligt bemötande, hade problem med min navigator, service avdelningen fixade det utan problem
Snyggt jobbat
Nöjd kund
Behövs en ny försäljningschef?
Då jag bor 650km bort valde jag en ”seriös” handlare när jag köpte ny bil.
Fantastisk säljare, smidig affär.
Men, fortfarande en osedd bil med 1900mil på mätaren.
Hämtar bilen och kör halvvägs hem, noterar då att ett av däcken har en stor reva i sidan=trasigt.
Försökte få någon form av kompensation men enligt säljaren har han rådfrågat chefen som bestämt säger nej.
Tråkigt, jag vart väldigt nöjd fram till detta.
Till chefen: 500kr avdrag på en affär på 330.000kr hade gett er en klanderfri recension och 5 stjärnor. När jag nu på denna sida ser ert snittbetyg tror jag du behöver ändra taktik, lycka till. :)
Worst experience ever
Worst experience ever, more than 2 months with the car in the workshop without a solution. The service ship does not give information, does not attend our calls, says different things every time we go there. It’s an absurd and ridiculous how bad a service company can be. It breaks all the trust in the brand as well. Don’t recommend any car that needs to be serviced by that place.
Mollerbill Eskilstuna
Tidigare nöjd men verkligen ej längre!!!
Har tidigare varit nöjd med denna verkstad, men inte nu längre. Det senaste året har jag fått intrycket att de bara vill pumpa så mycket pengar som möjligt ur min plånbok. De har vid ett tillfälle utfört ett dyrt arbete på min ena bil utan att jag givit mitt godkännande, och jag har tvingats betala för det. De har vid ett annat tillfälle utfört en specifik felsökning på min bil trots att jag nämnt att den specifika felsökningen redan hade utförts på en annan verkstad och att jag inte var ute efter att betala för exakt samma felsökning en extra gång, utan jag efterfrågade nästa steg i processen. När jag av självklara orsaker ifrågasätter med vänlig ton, blir jag bemött extremt respektlöst och drygt. ”Är du färdig nu så att jag får prata?” blev jag nyss avbruten med medans jag ställde mina frågor. Varje gång får jag även höra att ”bilen har gått ett visst antal mil, äldre bilar går sönder”, men att min Škoda Fabia 2008, som i skrivande stund har gått 12.200 mil, ska kosta mig i felsökningar och reparationer, nästan lika mycket som det hade kostat mig att köpa en ny bil, är orimligt. Jag läste en artikel om att 9 av 10 verkstäder lurar sina kunder och bland dessa även märkesverkstäder. Jag tror verkligen att detta tyvärr stämmer. Det är inte okej. Men vart ska man gå när det är 9 av 10 som lurar en? Det är enda orsaken varför jag har fortsatt lämna in min bil hos Möller Bil i Bro. Och det är väl just pga att de flesta lurar sina kunder som de alla faktiskt kan fortsätta att göra det. Det verkar ju inte finnas alternativ till att bli rånad på pengar när man behöver en verkstad. Rutten bransch som borde granskas.
Vänliga
Vänliga, snabba och hjälpsamma från växeln till personalen på verkstaden i Strängnäs. Nu går Fabian bra igen.
Möller Bil Västerås
Varit till Möller Bil Västerås. Pratat med en säljare och provkört en Cupra born. Vi bestämmer oss för att köpa och sitter ner för pappersarbetet. Planerar kring billån, serviceavtal etc. Vi bokar ett möte nästkommande dag som de har öppet för att slutföra affären och få med oss bilen hem. Vid ankomst berättaren säljaren att det blivit en miss och att en säljare i Örebro har sålt bilen till en annan kund då han inte har sett reservationen. Vi erbjuds en kompensation på 2000kr som avdrag om vi väljer att köpa en annan bil.
Vår slutsats: Oseriös försäljning med en skrattretande "kompensation".
Leasa aldrig hos Möller bil
Leasa aldrig hos Möller bil! Jag releasade en Audi e tron. Ytterbackspegel kameran fick fukt i sig pga regn och blev tvungen att betala för det trotts att de erkände att det var ingenting jag kunde påverka utan Audis konstruktionsfel.
Bil som inte alls var enl säljarens beskrivning.
Åkte från Luleå till Uppsala för att köpa en ny bil från Møller bil i Uppsala. Bilen i fråga var deras demoex av Cupra Tavascan (NAL12H).
Bilen skulle enligt försäljare vara utan anmärkning och i nyskick, så som man förväntar sig att en bil ska vara efter 1100mil.
När jag kommer till Uppsala efter 90 mil i bil så har deras Cupra tre (3) rejält kantstötta fälgar samt problem med vindrutetorkarna. Efter 2 timmars felsökning av deras säljare på vindrutetorkarna (de går inte att stänga av fastän bilens batteri kopplas från) var det bara att packa ihop min tilltänkta inbytesbil och vända upp till Luleå igen. Rör inte i Møller bil ens med tång någon gång igen.
usel kommunikation hela vägen
usel kommunikation hela vägen. Max pris för en felsökning på 2 h och sen ge ett prisförslag på lösningen som jag vet är helt uppåt väggarna.
VARNING! Använd inte denna verkstaden. skärmmande och nästan fall för ARN.
ta aldrig hjälp av deras verkstad
ta aldrig hjälp av deras verkstad! Man brukar ta hjälp av mekaniker för att det är dom som påstår sig kunna saker om bilar, Inte göra saker värre. Jag skulle göra en hjulinställning, det slutade med att dom drog sönder muttern och ersatte den med en snabb svetsning. Sen erbjöd dom mig att betala 8000kr för att dom skulle fixa det som dom hade förstört. Verkstaden köping
De få gångerna jag varit i kontakt med…
De få gångerna jag varit i kontakt med kundservice på Möller bil i Örebro har de varit otrevliga och inte behjälpliga. Återkopplar inte när man varit i kontakt med de eller svara inte i telefonen efter ett flertal försök. Upplever otrevlig ton och inte ett dugg serviceminded. Rekommenderar inte Möller bil i Örebro.
Möller VW Transport i Västerås.
Möller VW Transport i Västerås.
Servicerådgivaren Pontus och mekanikern Håkan fixade felet på växellådan i vår VW camper mycket snabbt i semestertider. De fick även tag i en udda reservdel, som behövdes. Tack vare dem kunde vi resa vidare och slapp avbryta vår semesterresa. Bättre bilservice blir det inte.
Audi Uppsala -den värsta upplevelsen…
Audi Uppsala -den värsta upplevelsen jag någonsin haft. Jag hade ett leasingavtal med dem i tre år. Jag återlämnade bilen men de registrerade det inte i sitt system, så jag var tvungen att fortsätta betala leasingfakturan trots att jag inte längre hade bilen. Hur många gånger jag än kontaktade dem rättade ingen sitt misstag och ingen återbetalade mina pengar. Be alltid om ett papper när du lämnar bilen som bevis! Det visste jag inte. Jag trodde inte att det kunde hända i Sverige och att ett sådant företag kunde ha oärliga personer som arbetade för dem.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.