Genialt til planterne
Virker præcis som lovet, super fin service og godt indpakket under levering
Moii Copenhagen er et dansk brand skabt ud fra et enkelt ønske om at gøre hverdagen lettere for mennesker der holder af deres planter, men som ikke altid kan finde tid eller overskud til at holde styr på vanding. Mange oplever usikkerhed omkring hvornår en plante egentlig mangler vand, og netop den tvivl ville vi fjerne. Derfor udviklede vi Side Level Planters, en selvvandende plantepotte med en tydelig indikator på siden som gør det klart om planten har brug for vand. Det giver en rolig og mere tryg måde at passe sine planter på, og fjerner behovet for at mærke i jorden eller gætte sig frem. Alle vores potter bliver produceret lokalt i Danmark, hvor vi arbejder i små batches for at sikre høj kvalitet og konsistens. Vi anvender biobaserede materialer og fremstiller kun potterne når der er lagt en ordre. Det giver os mulighed for at undgå spild, sikre omtanke for miljøet og tilbyde et produkt hvor hver eneste potte får opmærksomhed. Det er en bevidst tilgang der passer til vores værdier om ansvarlig produktion. Moii Copenhagen henvender sig til alle der ønsker sunde planter uden stress. Til dem der vil have et smukt og funktionelt produkt som gør deres hverdag en smule lettere. Vi tror på at planter skaber glæde i hjemmet, og at den glæde skal være nem at holde ved lige. Vores vision er at give planteejere en følelse af tryghed og en oplevelse af at tingene bare fungerer. Skulle du få brug for hjælp, står vi altid klar med personlig og imødekommende support, for vi værdsætter vores kunder og den tillid de viser os.
Virker præcis som lovet, super fin service og godt indpakket under levering
Har købt urtepotten i beige, og den passer så fint ind i min stue. Min monstera trives, og jeg er glad for, at slippe for at skulle vande den så ofte.
Knappen falder desværre nemt af, men kan også sættes nemt på igen.
Jeg har brugt Moii-potten i en måned nu, og indtil videre er jeg super glad for den! Den gør det bare så meget nemmere ikke at bekymre sig om planten nu mangler vand, da det er så nemt at se🙌🏼 Og er vild med det minimalistiske design!
Nu fås de endda også i flere lækre jordfarver😍
Det eneste lille bitte minus jeg kan nævne er, at magneten ikke er super stærk, så hvis man lige får strejfet den, så kan den godt falde af. Men den er lige så nem at sætte på igen, så det er virkelig ikke rigtig et problem🤷🏼♀️
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med MOII 🙌🏼 Super god service, hurtig svar og man kan virkelig mærke passionen bag produkterne. Selvvandingstopperne fungerer mega godt, og mine planter har aldrig haft det bedre 🌱✨ Kan klart anbefales!
Jeg har en af potterne stående i stuen, og den er jeg mega glad for. Farven og designet er virkelig pænt. Den passer godt ind i indretningen, og min plante trives i den, uden at jeg skal gå og tænke for meget over vanding.
Jeg har haft to i et måned og allerede nu kan jeg nemmere huske at vande og de virker som lovet.
Har tre potter med selvvandingssystem, som jeg er rigtig glad for - de passer ind i enhver indretning og er fantastiske til en som mig, der elsker grønne planter i hjemmet, men glemmer at vande dem 🙈 det er heldigvis ikke længer et problem 😊😊
Hos moii Copenhagen har jeg fundet de fineste, stilrene potter med selvvandingssystem og jeg elsker dem virkelig. De gør det så meget nemmere for mig at huske planterne i en travl hverdag, og så er det bare et kæmpe plus, at de også er virkelig pæne.
Kan varmt anbefales
Potteplanten fungerer som lovet. Jeg har holdt min julestjerne i live i over 2 måneder nu. Det er aldrig lykkedes for mig før.