Mogenfling Anmeldelser 27

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sätter upp ett konto i Norrland. 250 profiler som vill gänga med mig inom ett dygn. Avslutar kontot och sätter upp samma i Stockholm. Samma tjejer vill knul gänga och bor nu helt plötsligt i Stockhol... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Som daiting helt värdelös, då dom själva skriver att "Fysisk kontakt är ej möjlig" påstår själva att sidan bara ska ses som "underhållning" så nöjer du dig med att chatta i all evighet och göra åt mas... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 ggr har jag köpt krediter där och båda ggr hade dom gjort köp på mitt kontokort 5800 kr inköp vin i nl ca 1 gång då stoppade mitt kontokortsföretag det ,nästa gång ett annat kreditkort 1200kr ca... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Omdöme!?! Undrar bara varför jag har ett hänglås på när jag försöker komma åt mina mail! om det fortsätter strula lämnar jag! Har inte bestämt mig ännu om jag ska bli fullvärdig medlem eller ej! Det h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

1,8

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uppdiktade profiler där tredje part…

Uppdiktade profiler där tredje part sköter konversationen. En kommunikation som är knapphändig och som undviker att svara på frågor om profilens intressen och ungefär var hon bor eller jobbar med. Ofta blir info motsägelsefull dessutom.
Schablonmässiga svar tillämpas på olika uppdiktade profiler. Om det är 1% av alla profiler som är verkliga så är det inte mer.
Ett skickligt sätt att lura pengar av folk som är hungriga på en ny kontakt. Rena lurendrejare!

15. september 2019

VARNING

VARNING

Ett bluff sida tycker jag
varför
jo fick ett meddelar av en äldre dam som hon behövde akut hjälp
tänkte att se om detta var sant
svara direkt på meddelande för att se men plötsligt den som behövde hjälp
vill försätter att smsar vill förbruka mitt kredit

ett märkligt täcken på att detta är bluff är
att alla damer som finns på den sida uttrycker ordet hihi sam ett skratt kan detta var möjligt

26. juni 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tror inte att det finns någon svensk…

Tror inte att det finns någon svensk tjej där! På bilderna syns engelska eluttag och engelska tidningar.
Och man ser även franska ledtrådar som franska namn på dörren eller telefon nummer anvisningar. Och de flesta bilderna visar icke svensk miljö, dvs icke svenska tapeter eller möbler.

31. maj 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har nu börjat förstå hur det fungerar…

Har nu börjat förstå hur det fungerar med dina robotskrivare de börjar skriva så fort ett köp av krediter har skett sedan är deras mål att se till att krediterna tar slut så att de kan erhålla provision på tagna krediter..smart 🤓
..mao lurar ni alla här🤓
..köper du krediter så arbetar nästan alla robotskrivare på att plocka dina surt förvärvade krediter..lycka till man brukar inte kasta pärlor till sviken.. de äter

Skaffa Outlook för Android

11. april 2019

Scam.

Scam.

Det är chattoperatörer som svarar på dina meddelanden, inte tjejerna du ser på bilderna.

23. marts 2019

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.