2,5

Svarer typisk inden for 1 uge

Kan ikke anbefales

1. juni 2026

Hej Bruno.
Vi har ikke en kunde med dit navn. Men du kan ringe ind på 51945191. For hvis du skulle være utilfreds med vores arbejde så kører vi altid retur og fikser det.
Mvh Andreas.

Umulig kommunikation

Umulig kommunikation
Det er utrolig besværligt at kommunikere med firmaet, mails bliver ikke læst, der bliver ikke reageret, når man klager over fejl. Vores faste pudser som kom her, Per, er rigtig sød og rar, men efter få mdr. pause aktiverede vi atter pudsning og skrev udtrykkeligt, at det skal være på traditionel vis, som vi plejer - men jeg kom hjem til fuldstændig tilplørede ruder der var fusket over med vaskeanlæg, de så nærmest værre ud end før. Jeg skrev en sms (største chance for at få svar, hvis man er heldig), jeg meddelte, at jeg ikke betaler regningen - firmaet vil finde ud af, hvad der er sket. Efter 3 uger ingen reaktion - men en rykker for betaling! Nu har jeg betalt regningen og afmeldt fremtidig vinduespolering -det er simpelthen for træls at bøvle med.

22. maj 2026

Hej Vivan.
Som skrevet tidligere så har jeg svaret dig hver gang. Du skrev den sidste sms til mig den 5/5 kl 23:36. Den svarede jeg på den 6/5 kl 19:25.
Du har skrevet en mail i dag og den er også besvaret. Men der er jo en svartid på. Vi er jo ude ved vores glade kunder. 😉
Som du selv skriver så har du ikke fået pudset i et par måneder. Men det er nu tæt på et år. Der skulle vi selvfølgelig ha afstemt forventninger, men havde jeg forlangt 400kr for første pudsning så havde du jo også fløjet ind på Trustpilot og skrevet en dårlig anmeldelse lige meget om så vinduerne stod som et suttet bolche.
Vi har mange glade kunder der anmelder os på anmeld håndværker. Du har været kunde før og selvom du skriver at Per er sød, som han virkelig er, så har det ikke været uden brok at ha dig som kunde. Så det er nok fint nok vores veje skilles. Vi er nok ikke det perfekte match.
Du må ha en dejlig pinse.
Mvh Andreas.

Vil på det kraftigste fraråde folk at…

Vil på det kraftigste fraråde folk at vælge dette firma til hvilken som helst opgave som de udføre.

6. marts 2026

Hej Morten.
Jeg har bedt Trustpilot om at du skulle give mere info om dig selv. Det havde du 3 dage til og det har du ikke svaret på. Jeg har ikke nogen kunder der hedder Morten Rasmussen. Min makker mindes heller ikke at han har snakket med en med dit navn. Men du er velkommen til at kontakte mig på mail info@moess.dk eller telefon 51945191.
Fortsat god dag og kom nu ind i kampen. 😊

Jeg kan på det kraftigste fraråde at…

Jeg kan på det kraftigste fraråde at benytte Møss Vinduespolering.

De har været forbi min bolig to gange for at vaske vinduer, men begge gange har arbejdet været mangelfuldt – flere vinduer blev slet ikke vasket. Jeg gjorde dem opmærksom på problemet første gang, og fik at vide, at de ville huske det til næste besøg. Alligevel blev det samme problem gentaget.

Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte dem for at få en løsning, men de svarer simpelthen ikke på henvendelser. Til gengæld er de meget hurtige til at sende rykkere på en regning for en service, de ikke engang har leveret korrekt.

Det er fuldstændig uacceptabelt at drive forretning på den måde: ingen kundeservice, ingen ansvarsfølelse – men til gengæld villige til at presse penge ud af kunder for et arbejde, der ikke er udført.

Jeg har sjældent oplevet en så useriøs virksomhed. Hvis du overvejer at bruge dem, så lad være – du risikerer at stå tilbage med dårligt udført arbejde, frustrationer og regninger, du ikke burde betale.

1. juli 2025

Dårlig

Dårlig, dårlig kundeservice - som i rigtig dårlig. Hold jer væk.

7. august 2025

Hej Pernille.
Først så tak for din indbetaling. Som du selv skriver så opsagde du jo i juli og vi har heller ikke været hos dig siden, men når du hverken havde betalt for juni eller for juli (inden du opsagde) brokker vores regnskabssystem sig og sender en rykker ud og en til her sidst i august hvor du så betaler den 2/9.
Samtidig vil jeg også undskylde for ikke at ha svaret på din mail, men jeg havde i feriens tumult overset den, hvor du ikke kan forstå at du skal betale for de to vinduespudsninger som vi jo havde udført.
Men nu har du svar herinde. Håber det er fint nok. 😊
Du kunne ha sparet 200kr i rykker gebyr ved at ringe ind til os og snakke pænt. Vi lever ikke af at sende rykkere ud. Vi lever af at udføre et godt stykke arbejde.
God dag. 😊

Professionel og fornem service

Jeg bestilte Moess.dk til en rengøring af vinduer og det var et yderst tilfredsstillende arbejde. Den unge mand der kom og gjorde dem rene var venlig og professionel. Det var en ren fornøjelse. Især fordi den unge mand fangede og gjort rent ved nogle vinduer jeg havde bøvlet med.

Jeg kan varmt anbefale dem!

22. januar 2025

Fuld tillid

Jeg skriver kun få anbefalinger, men i dette tilfælde er jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne giver min bedste anbefaling. Jeg er hverken blevet dårligt behandlet eller fået andet end 1. klasses arbejde udført.
Mvh
Flemming

3. februar 2025

Hold jer LANGT VÆK fra firmaet

Hold jer LANGT VÆK fra firmaet, hvis ikke i ville tages snydes...
Generelt en dårlig service, hvor du ikke kan komme i kontakt med dem og en generelt ringe vinduespudsning. (man kan ikke se de har været der - har de så det mon??)

11. november 2023

Rene vinduer? Nej tak…

Forventningen om et seriøst firma blev skudt i sænk relativ hurtigt.
Jeg havde en klar forventning om, at en vinduespudser, ville formå at gøre ruderne rene. Det var dog ikke muligt her.

Vi ventede 4 gange, for det var oplysningen at det kunne der gå, men det blev bare aldrig rigtig bedre.

Dertil 0/5 i kundeservice.

12. april 2023

Dumme eller pengegriske?

Man må sandelig håbe, at virksomheden, der lever af danske husejeres dovenskab, er gode til vinduespudsning. For de er bedøvende ligeglade med markedsføringsloven og vil skide på borgernes ret til at kunne sige nej til uopfordrede reklamehenvendelser. Måske er de bare pengegriske...? Måske var de bare dumme i skolen...? Ihvertfald respekterer Møss ikke et NEJ til reklameaffald i postkassen. Der er et "gavekort" på vej fra forbrugerombudsmandens jurister.

11. december 2023

Rigtig flot vindues vaskearbejde og…

Rigtig flot vindues vaskearbejde og flink og behagelig vindues pudser.

9. august 2019

Hej Birgit.

Jeg har først set din besked her nu. Der beklager jeg, men vil alligevel gerne sige mange tak for ag di har taget dig til at skrive den. Det sætter jeg stor pris på 😊

Den dårligste vindue pudser

Den dårligste vindue pudser. Har fået pudset om 6 gange. Første gang kom de 5 gange for at gøre det ordentlig og 2 gang sagde jeg de ikk behøvede at komme igen da de glemte halvdelen af vinduer

4. januar 2019

Hej Henrik.

Nu er det jo efterhånden lidt siden vi har pudset dine vinduer, men vi takker alligevel for din anmeldelse.
På trods af mange forsøg, har vi ikke har kunne leve op til dine forventninger, det er vi selvfølgelig kede af.
Vi har heldigvis 1200 andre kunder der er tilfredse med vores service.
God aften til dig :-)