1. Grafisk designer
  2. Reklamebureau
  3. Designbureau
  4. Webdesigner
  5. Websitedesigner

Hos Mølskov Studio hjælper jeg virksomheder med at se skarpe ud - både på tryk og digitalt. Jeg er selvstændig grafisk designer og løser opgaver inden for webdesign, logo, visuel identitet og meget mere. Grafisk design skal give mening. Et logo skal kunne bruges i praksis. En hjemmeside skal være nem at navigere i. Og det visuelle udtryk skal passe til den virksomhed det repræsenterer - og ikke bare følge en trend. Jeg arbejder typisk med mindre og mellemstore virksomheder, iværksættere og selvstændige, som gerne vil have en løsning, der både er professionel og til at betale. Mange kommer uden en færdig idé, og det er helt fint - en stor del af processen handler netop om at finde retningen sammen. Samarbejdet foregår i et roligt og uformelt tempo, hvor der er plads til dialog undervejs. Jeg lægger vægt på at være tilgængelig, ærlig og til at forstå - så du undgår en masse smarte buzzwords. Jeg tror på, at godt design opstår i samarbejde. Derfor prioriterer jeg også forventningsafstemning og løbende sparring højt, så du ender med et resultat, du rent faktisk er glad for - og som du kan bruge i din hverdag. Uanset om du har brug for et nyt logo, en opdatering af din visuelle identitet eller en hjemmeside fra bunden, er målet det samme: at skabe noget, der holder - både visuelt og funktionelt. Hvis du overvejer at arbejde sammen med mig, er du altid velkommen til at tage fat i mig til en uforpligtende snak.

4,5

Designverdenens svar på Ronaldinho

Designverdenens svar på Ronaldinho. Det har været en fornøjelse at arbejde med Christian med udarbejdelse af logo og identitet. En virkelig god proces hele vejen igennem, og jeg er super tilfreds med resultatet😊

20. januar 2026

Besvarelse fra Mølskov Studio

1000 tak for de pæne ord Ole-Jørgen og tak for et godt samarbejde :).

Utrolig god oplevelse!

Vi har haft en utrolig god oplevelse med Mølskov. Fin workshop for afstemning af hvad vores nye logo skulle kunne, og hvad det ikke skulle associeres med.
Mølskov leverede flere forslag end afstemt - hvilket var rigtig positivt, da det verificerede i stor grad hvilken retning vi skulle gå.

Tidsplan overholdt.

Budget overholdt.

Vi ente med et logo som lå utroligt tæt op af vores egne ønsker og forslag - bare meget bedre. Særligt 2 faktorer gjorde en meget stor forskel:
(1) Mølskovs erfaring på hvilke designløsninger som virker og ikke virker
(2) Mølskovs evne til at designe, samt efterfølgende justere og formå, at opfange vores holdninger og transformere det til finjustering af logoet.

Vi kan på det kraftigste anbefale Mølskov.

13. november 2025

Besvarelse fra Mølskov Studio

Mange tak for de pæne ord Anders. Jeg takker bestemt også for et konstruktivt forløb.

Har fået det fedeste logo fra Vektropol…

Har fået det fedeste logo fra Vektropol og Christian. Havde selv leget med et logo, men Christian formåede at fange essenswn af firmaet i et super fedt logo. Kan kun anbefale Vektropol og Christian

16. december 2024

Besvarelse fra Mølskov Studio

Tak for de pæne ord Martin 😊. Det var en fornøjelse.

Tak for godt samarbejde til Vektropol!

Tak for godt samarbejde til Vektropol!
Efter en god proces med behagelige samtaler og justeringer fik vi et rigtig flot logo til Angst & StressForeningen. V

20. september 2024

Besvarelse fra Mølskov Studio

1000 tak for de pæne ord Marie, og jeg takker bestemt også for det gode samarbejde.

Jeg vil anbefale Vektropol til enhver.

Jeg fik designet et logo af Christian fra Vektropol. Processen var mere end god fra start til slut, og selvom jeg selv manglede en vision for logoet endte jeg med et produkt som føles 100% rigtigt.

22. januar 2024

Mange tak for din anmeldelse Elise 🙏😊

Super oplevelse og resultat

Vi havde brug for en visuel identitet til vores nye virksomhed og det har Christian hjulpet os med. Resultatet er vi blevet utrolig glade for og kan varmt anbefale Christian (og Vektropol) til andre. Han er nede på jorden, tålmodig og ikke mindst rigtig dygtig.

19. april 2023

Besvarelse fra Mølskov Studio

Mange tak for de pæne ord Mikkel :)

Udvikling af website til partnerskab

Vektropol har stået for den tekniske udvikling af Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling. Vi har i partnerskabet kun rosende ord om samarbejdet med Christian, som har været meget fleksibel og hjælpsom og leveret 110 procent som aftalt.

26. januar 2023

Besvarelse fra Mølskov Studio

Tak for de pæne ord Camilla. Det har været et spændende projekt.

Kæmpe anbefaling

Christian fra Vektropol er gennemført genial. Jeg har kun fået fantastiske og kreative designs og løsninger i samarbejdet, og bruger fortsat Christian hver gang jeg har brug for noget designmæssigt eller brug for noget kreativt til fx en messe eller lignende.
Kan virkelig anbefale ham til både hjemmeside, design, logo mv.

13. december 2022

Tusind tak Simon, og tak for samarbejdet gennem årene 😊

Rigtig god process om udvikling af firmalogo

Vi fik kyndig hjælp af Christian, da vi i forbindelse med nyt firmanavn skulle have udviklet et logo og bomærke. Christian kunne med lydhørhed, kreativitet, professionalisme - og uendelig tålmodighed(!) komme frem til det helt perfekte resultat til os. Han sørgede for at guide os igennem processen og lede og til det rigtige visuelle udtryk. Vi er utrolig glade for både process og resultat og vil anbefale Vektropol til alle, der står i lignende situation.

18. september 2022

Besvarelse fra Mølskov Studio

Tusind tak for de pæne ord! Det var en spændende proces.

Kan klart anbefales

Vi brugte Christian til at designe vores logo, og vi er yderst tilfredse både med designet samt dialogen med Christian.
Super service og virkelig dygtig.

20. september 2022

Mange tak Thomas 😊

Jeg har brugt Vektropol til Logo design…

Jeg har brugt Vektropol til Logo design og vælger nu også at bruge dem til hjemmeside design. Christian er virkelig dygtig, og du får meget værdi for de penge du investere i hans hjælp.

31. januar 2022

Besvarelse fra Mølskov Studio

Jeg takker mange gange for de pæne ord 😊

Super oplevelse!

Godt samarbejde og go forståelse. Super service og ikke mindst fremragende til det de laver! Kan kun anbefales!

21. december 2022

Tak for anmeldelsen Sophus 😊